Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arrol ha valaki 20-22 évesen házasodna? Családot alapítana!?
Akkor hajrá, sok boldogságot :)
Én 19 évesen mentem férjehez, férjem 22 volt, 17 éves házasok múltunk szeptember elején. :)
22 éves vagyok, a korosztályomban ismerősök között már elég sokan házasok és babáznak. De ezek közül elég kevés az, akinek van hova és van mire alapozni ezt. Szép dolog, tényleg, meg minden, de szerintem a házassághoz egy kicsit több kell mint a nagy szerelem. Egy barátnőm 20 évesen szült, az iskolát abbahagyta, a férjével az anyukájánál laknak. Se végzettség, se egzisztencia egyik részéről sem. Anyuka tartja el őket a minimálbéréből. Akit ismerek, annak a 95%-a anyunál lakik és anyuka tartja el őket. Plussz akkor nézzük azt, hogy koránt sem biztos, hogy az első nagy szerelem lesz a végleges. Persze, az később is előfordulhat, de fiatalok között szerintem még gyakoribb, hogy egy-két év után kiderül, hogy hoppá mégse lesz ez így jó. Tisztelet tényleg a kivételnek, ismerek olyat is.
A mai 20-22 évesek zöme még nagyon éretlen és általában még tanulnak. Szerintem felesleges összeházasodni és szülni így. Biztos megvan neki a maga előnye, ha valaki fiatalon lesz anyuka. Én biztosan nem vállalnám be 30 éves korom előtt, számomra fontosabb a tanulás, karrier, utazás, szórakozás. Egy gyerek sok lemondással is jár, nekem ez egy darabig még nem kell. De mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogy szeretne élni. Ha te enynire szeretnéd, vágj bele. De azért mérlegelj előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!