Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? Én vártam túl sokat?
Férjemmel 4 éve vagyunk házasok, van egy 2 éves lányunk. A sógorom Angliában dolgozik, nemrég költözött ki a családjával. Megkért minket, hogy vigyünk ki még pár cuccot nekik és persze maradjunk is "nyaralni". Mivel most kezdte a lányunk a bölcsit én meg most kezdtem újra dolgozni, szabadságot nem akartam kivenni, így végül csak a férjem ment. Péntek du indult, vasárnap este ért haza. Jártak erre-arra, esténként beültek egy pubba sörözni meg dumálni.
Megbeszéltük, hogy cserébe nekem is lesz egy "szabad hétvégém", amíg a férjem átmegy a lányunkkal anyósomhoz. Én be is terveztem mindent: fodrász, kozmetikus, mozi meg "plázázás" a barátnőimmel, este itt nálunk egy kis borozás, beszélgetés.
Ezt mondtam is ma a férjemnek, hogy milyen jó lesz, erre ő: akkor nem itthon leszel egész nap? Mondom nem, miért lennék? Hát hogy rendbe tegyem a lakást meg ilyenek. Nincs itthon kosz, sem nagy kupi (játékokat leszámítva, de este azok is mennek a helyükre), van mindig tiszta ruha. Nem értettem, mit kéne takarítani. És akkor elkezdte sorolni: ablakpucolás, hűtő tisztítása, kád kimosása, alapos felmosás és szőnyegtisztítás, nem csak "kutyafuttában", a ruháit tegyem rendbe a szekrényébe mert nem tudja hova kell nyúlni, ilyenek. Ezeket természetesen megtesszük így is (főleg én sajnos).
Mondanom sem kell, rendesen összevesztünk.
Mit gondoltok? Tényleg erre kéne áldoznom a "szabadságom"?
Miután te is dolgozol mindezt vagy legalábbis egy részét ő is megcsinálhatja ne legyen ilyen gyámoltalan és lusta.
Világosan látszik, hogy cselédnek néz.
Ez egy baromi önző megnyilvánulás volt a részéről.
Neki lehet nyaralni neked nem!
Hát oszd ki rendesen mert most nincs igaza. Ebben a házasságban ketten vagytok nem csak az ő érdekeit kell nézni.
Nem vagyok férfigyűlölő meg feminista meg egyebek de esküszöm az ilyen palikat kőkeményen fel tudnám képelni úgy, hogy a fal adja a másikat.
Szerintem mondd meg neki, hogy miután ketten dolgoztok és a gyerek után is gondolom javarészt te szaladgálsz nyugodtan álljon neki és egyszer az életben kisegíthet, hogy te is tudj pihenni.
Végül is magának tesz jót ezzel mert egy lestrapált, fáradt, fásult feleség nem egy üdítő társaság.
Ez hülye. Valami más baja van.
De biztosan nem ez az első ilyen jellegű megnyilvánulás amióta ismered!
azért ehhez elég nagy pofa kell... ha nekem a párom ilyet mondana, az a minimum, h körberöhögném, sőt, lehet h a barátnőmnél aludnék, hadd egye a fene :D
ja, és nyitva hagynám a szaknévsort a takarító cégeknél, hátha ő is meglep valamivel mire hazaérek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!