Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Angliában kötött valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angliában kötött valaki házasságot?

Figyelt kérdés
Angliában szeretnék összeházasodni a párommal (mindketten magyar állampolgárok vagyunk), de sehol nem találok hasznos információt csak egzotikus esküvőkről.
2013. nov. 5. 15:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Biztos nem próbáljátok meg otthon?

Én idekinn élek, s azt hittem, nem tudunk összeházasodni otthon. Már majdnem feladtam, s utána is néztem, hogy hogyan kell végigmenni az egészen, amit ha akarsz leírok.

Adtam még egy esélyt a magyar esküvőnek, kiírtam ide egy kérdést, hogy hogyan lehetne összeházasodni magyaroknak otthon, ha egyszer külföldön lakunk. És képzeld, meg van a megoldás!

2 hetet tartózkodtunk otthon, ez alatt kértünk időpontot és össze is házasodtunk ez alatt.

A dolog úgy működik, hogy hazamentek a pároddal együtt, az első dolgotok az legyen, hogy bementek a polgármesteri hivatalba, s megmondjátok a házasságkötőnek, hogy külföldön éltek, most jöttetek haza, szeretnétek összeházasodni. Mi hazudtunk egy kicsit, mert azt mondtuk, hogy csak 1 hetet maradunk otthon. Azért hazudtunk, mert szerettünk volna egy bizonyos napon összeházasodni: a kislányunk születésnapján, egy szombati napon (esküvőket csak szerdán és szombaton tartanak a városunkban). Nem hittem el, mikor a házasságkötő rögtön rávágta, hogy két időpontja is van. Megjegyzem, július végén volt, mikor egy csomó esküvő van. Aznap 8-10 esküvő volt milyenkkel együtt, mi voltunk az elsők:D

Ami még a hazai esküvő mellett szól: (azonkívűl, hogy a család ott tud lenni és magyarul mondod ki az igent, ott, ahol felnőttél) Hogy hogy, hogy nem, de tök ingyen volt. Semmi díja nem volt magának a ceremóniának, függetlenül attól, hogy hányan voltak jelen, volt pezsgő, virágátadás is. Életem egyik legcsodálatosabb napja volt. (bekockáztattam: Itt Angliában vettem egy ruhát 100 fontért, páromnak vár volt öltönye, még 15 fontért vettem magamnak cipőt, hajam 1500 volt, sminkem is ennyi, virágokat ismerős csinálta, így ingyen volt, a fotózás egy 20-as volt, de megérte, kaja 120, de mindezt fedezte a borítékokból összegyűlt pénz...pedig direkt kértem, hogy senki semmit.:D

Ellenben ha idekinn kötsz, pénzbe kerül...ja persze, elfelejtettem, hogy mi szól a magyar esküvő mellett. Nos mi azért akartuk a magyart, mert szeretnénk még egy babát, s ha haza is szeretnénk vinni látogatóba, akkor kell neki útlevél, amihez kell apasági, ha nem vagytok összeházasodva, amihez Londonba kell menni. Ha itt köttetsz házasságot, akkor meg a házasságot kell magyar anyakönyveztetni, de az a gyanum, hogy amiatt is Londonba kell menni...nekünk pedig az 4-5 óra autókázás---mármint csak oda.

De ha érdekel a házasságkötés Angliában, szívesen leírom.

2013. nov. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!