Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom úgy félt engem mintha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom úgy félt engem mintha a kislánya volnék! Egyedül sehová nem enged el. Ti mit gondoltok erről? 25L.

Figyelt kérdés
Volt egy időpontom, de ő nem tudott elvinni, engem meg egyedül nem engedett el biciklivel mert most már délután 5kor sötét van. Néha úgy félt hogy már az idegeimre megy!
2013. nov. 4. 11:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
91%
Ha 16 éves korod òta dolgozol akkor hogyan tudtál mellette tanulni? Egy vállalkozáshoz befektetés azaz pénz kell! De ha te annyira baromira felsöbbrendünek érzed magad, akkor mit ereszkedsz le hozzánk, akik Magyarországon élnek? Egyébként jòkat nevetek (meg azt hiszem mások is) a gyerekes megnyilvánulásaidon.Folytasd, égesd magad. :-D
2013. nov. 5. 09:11
 42/51 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem hiszitek el, de már egy barátnőm sincsen a párom miatt. Volt egy akit véletlenül ismertem meg egy kórházban, egy darabig összejártunk, de a párom nem jött ki a barátnőm élettársával, és utánna nem engedett eljárni hozzá. Vagy ha mégis csak nagy cirkusszal, veszekedéssel. Így már semmi kedvem nem volt eljárni, ha mindig csak veszekedtünk miatta. És én nem akartam választani a barátnőm és a párom között, de kénytelen voltam. Ezért elveszítettem az egyetlen barátnőmet. :(
2013. nov. 5. 09:39
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Látod ez nem egyszerű féltés. Én írtam, hogy sokszor engem is hajlamos a párom túlfélteni, de ilyen, hogy valakihez azért nem enged, mert nem szereti az élettársát, ez már nem féltés, hanem tényleg birtoklási vágy. Nagyon sajnállak, hogy ilyen kapcsolatban kell élned és biztos szereted is a párod, de én lépnék, mielőtt nem fajulnak el nagyon a dolgok.
2013. nov. 5. 09:45
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö! Amit írsz az olyan mintha "visszamennél" a gyerekkorba, csak most a párod az "édesapád", aki korlátozni akar. Te tudod hogy ezt mennyire vagy képes elviselni, neked kell eldöntened, de egyértelmü hogy neked egy igazi, érett kapcsolatra van szükséged, nem pedig arra hogy felnött korodra a párod apukádat játsza.
2013. nov. 5. 09:55
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elfelejtettem: egy IGAZI társnak mégcsak a fejében sem fordulna meg az hogy korlátozzon a szabadságodban, a barátaiddal való kapcsolatban, és még sorolhatnám. Ez az ember nem szeret és nem tisztel téged. Sajnálom. :-(
2013. nov. 5. 09:58
 46/51 anonim ***** válasza:
27%

Te jó ég, szerintem inkább keress magadnak egy olyanfórumot, ahol páfrányok beszélgetnek ebihalakkal, istenem sötétségbe borult a vilàg :)

Most komolyan azt akarod velem elhitetni, hogy amit eddig bizonyítottan elértem az nem igaz?:D normális vagy?:D tudod aki nem fogyatékos, vagy ÉLETKÉPTELEN az be tudja úgy osztani az idejét, hogy ha fél kettőkor végez az iskolával, még dolgozni is van ideje a tanulás mellett :D te most komolyan azt kérdőjelezed meg amit rajtam kívül több ezren megtettek?:DDD

Egy vállalkozáshoz kedveském továbbra is egy vàllalkozói igazolvány kell, ami átszámolva kérlekszépen nem több mint 5000ft :) és hopp láss csodát, már van céged is, de nem is értem hogy miért magyarázom, amikor lerí, hogy fogalmad sincs mi fàn terem a találékonyság és a kemény munka... Ha jól emlèkszem te kezdtél el kötekedni, meg játszod itt a legfőbb önigazolót, meg másokkal is próbálod igazolni, hogy neked mennyire de mennyire igazad van :) életedben egy cég közelébe sem fogsz kerülni ahogy látom, nemhoy még fogalmad legyen, mennyire egyszerű egy céget alapíani :) szóval a lealacsonyodást nem cáfolom meg, de az egyetlen akihez le kellett hogy alacsonyodjak az TE vagy, a vicces kis aforizmáiddal, amikkel olyan dolgokat cáfolsz meg, amiket más emberek százai ugyanúgy elértek mint én :)

2013. nov. 5. 09:59
 47/51 Kései Sirató ***** válasza:
Nos, mire jutottál Kedves Kérdező? Elviseled továbbra is ezt a megaláztatást, vagy otthagyod?
2013. nov. 5. 11:42
 48/51 A kérdező kommentje:
nem tudom, ez nem ilyen egyszerű.... Már 9éve vagyunk együtt, szeretem, csak a rigolyái az idegeimre mennek...
2013. nov. 5. 12:40
 49/51 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Minél előbb le kellene ülnöd a pároddal beszélni.(ha lehet, és nem csinál veszekedést és nem tereli másra a dolgot.)

amit leírtál az nem tűnik normális viselkedésnek

vedd fel a régi barátaiddal rokonaiddal a kapcsolatot és találkozgass velük a párold nélkül is.Próbálj önállóbb lenni mindenben ha azt veszed észre hogy nem engedi akkor szakítsd meg vele a kapcsolatodat. én is szoktam félteni a barátnőmet de amit te leírtál az soha nem jutna eszembe. és nem is tűrné el.

2013. nov. 5. 20:54
 50/51 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Köszönöm a tanácsot. :)

De a régi "barátaimmal" nem vagyok jóban, mert kiderült

hogy csak kihasználtak. A párom nem enged le a nagyszüleimhez, a rokonokhoz mert fél hogy találkozom az ex barátommal. Semmit nem tudok önállóan csinálni, mindenben korlátoz. Nélküle sehová nem tudok menni... Teljesen kivagyok szolgáltatva neki.... :(

2013. nov. 6. 09:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!