Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom úgy félt engem mintha a kislánya volnék! Egyedül sehová nem enged el. Ti mit gondoltok erről? 25L.
"Érdekes, én két éve vagyok
így, mégis elég életképesnek érzem magam,
sőt 20 évesen logisztikai cégem is van amit
én irányítok... " Hányszor kellett szétrakni a lábad hogy céged legyen úgy hogy a se..den ott a tojáshéj? Mert hogy nem az eszed miatt van céged az biztos! XD
,, Kedves 44%-os :) Igen is életképtelen vagy hiszen nem mész utcára sötétedés után a párod nélkül, meg ahogy lerí az írásodból amúgy se.
Nem attól lesz ám valakinek jó a kapcsolata hogy sülve-főve együtt van a párjával, de hát 20 évesen ezt hogy is érthetnéd...Majd felnősz lesz még más kapcsolatod és rájössz hogy nem minden FEKETE ÉS FEHÉR."
Mondd csak, ó mindennek a kb 25 éves megmondója, szerinted mitől lesz hosszú és boldog egy kapcsolat?:) gondolom már hátad mögött hagytál megannyi ,,hosszú" és ,,komoly" kapcsolatot, de ne akard már nekem megmagyarázni, hogy amiről én úgy érzem hogy nekem jó, az nekem nem jó:D már alapjában véve az gyerekes, hogy megpróbálsz 3 mondatból egy egész pszichológiai hátteret összetákolni, és igen, tudni vélni, hogy márpedig nem, ez nekem kicsit se lesz jó, mert nem ettől lesz ám jó egy kapcsolat, de persze ezt 20 évesen honnan tudhatnám....
... Pont onnan, ahonnan te 25 évesen nagylegény:)
Gondolom az sem tűnt fel, hogy más tollával ékeskedni elég botor dolog főleg a saját károdra... Ugye nem minden fekete és fehér ahogy ÉN irtam:)
Fegyvertelenekkel nem vívok szellemi párbajt, olyanokkal meg főleg nem, akik valószínűleg kezüket lábukat összetennék hacsak fele olyan jól éreznék magukat egymás társaságában mint ahogy a párommal mi tesszük. Olyanokkal sem foglalkoznék továbbá, akik 3 mondatból arra is következtetnek, hogy akivel beszélnek annak még nem volt ezen kívül hosszútávú ( sőtt hoszabb távú mint a mostani) kapcsolata.... Gratulálok mindent megmondó, most aztán baromi jól következtettél :)
Te pedig utolsó, lehet hogy nálad ez csak úgy érhető el, hogy szétrakod a lábaidat( nem is csodálom, látszik) de tudod meglepő módon a kemény munka és a tanulás meghozza a gyümölcsét... Azt a gyümölcsöt, amit ahogy látom te máshogyan el sem tudsz képzelni :)
Édesem dobnál egy hátast ha tudnád hogy 18 éves korom óta még csak nem is Magyarországon élek :))
Szerintem meg te nem tudod miről van szó. Olvass utána...
Én egy szóval sem mondtam hogy jó az hogy nem engedi el, de abból hogy én nem szoktam a párom nélkül eljárni egyes agymosott észlények azt vonták le következtetésképp, hogy az én helyzetem is ugyan az... Szerintem erről nem én tehetek, de azt semelyik ismeretlen nagydumás hülyegyerektől sem fogom eltűrni, hogy legyermetegezzen teljesen alaptalanul.
"Te pedig utolsó, lehet hogy nálad ez csak
úgy érhető el, hogy szétrakod a lábaidat
( nem is csodálom, látszik) de tudod meglepő
módon a kemény munka és a tanulás
meghozza a gyümölcsét... Azt a gyümölcsöt,
amit ahogy látom te máshogyan el sem
tudsz képzelni :)
Édesem dobnál egy hátast ha tudnád hogy
18 éves korom óta még csak nem is
Magyarországon élek :))"
Tanulással 20 évesen saját cég? Meg nem is itt élsz? Mi a fenét osztod akkor az észt, te gazdag szülök elkényesztetett kislánya? Fogalmad sincs az életröl! Gyere Magyarországra, és megtudod hogy mi a való élet! Kintröl meg senki ne ugasson haza! Ennyi! Édes meg az anyukád!
Aha... Szóval sikerült további értelmes dolgokat leszűrni, gratulálok:DDD
El kell hogy keserítselek, mindkét szülőm alkoholista volt, én pedig 16 éves korom óta dolgozom :) nem mellesleg egy saját céghez elég egy letelepedési, meg egyéni vàllalkozói igazolvány, de te ezt honnan is tudnád... Mivel ezt a dolgot csak úgy látod ésszerűnek és elérhetőnek, hogy ha szétteszed a lábad meg gazdag szülők kölyke vagy :))
Grat.. Ezért tartasz ott ahol vagy. Nekem nem segített senki, de ahogy látom neked segítséggel is elég levés az esélyed a sikerre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!