Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom úgy félt engem mintha a kislánya volnék!
Egyedül sehová nem enged el. Ti mit gondoltok erről? 25L.
Uram atyám, én vagyok az, aki nem megy a párja nélkül sehová...(nem néztem hányas
Elmondanátok hogy mégis mitől lesz életképtelen valaki, aki nem megy a párja nélkül sehová? Érdekes, én két éve vagyok így, mégis elég életképesnek érzem magam, sőt 20 évesen logisztikai cégem is van amit én irányítok... Szóval? Attól még hogy ti sohasem voltatok ennyire szerelmesek még nem kellene belepofázni úgy a dolgokba,y életetekben nem voltatok hasonló helyzetben. Érdekes módon mi szeretünk mindig együtt lenni és még sohasem volt ebből konfrontáció. De majd ti úgyis megmondjátok mi a frankó, mert már annyi mindent tapasztaltatok a kemény küzdelmesen töltött 16 életévetek alatt nem? Mert hiába nem voltatok még közel sem hasonló helyzetben, azért ti mégiscsak mindent jobban tudtok nem? :)
2013. nov. 4. 14:53
Hát ezt nagyon benézted, mert én 25 éves vagyok és voltam hasonló helyzetben. 1 év után eljutottunk oda, hogy ne találkozzak senkivel, hazudozott rólam, hogy ne is akarjon senki velem kapcsolatot tartani. Közben persze az agymosás is ment, hogy milyen szerencsétlen vagyok, ezt is csak elrontom, meg se próbáljam, úgysem fog menni. Aztán szakított velem, mert elmentem valahova nélküle. Azt várta, hogy visszakönyörögjem magam, de én inkább örültem, hogy vége. Teljesen kétségbeesett, mindennap órákat könyörgött, hogy fogadjam vissza. Amikor rájött, hogy nem fogom újrakezdeni vele azt mondta, hogy akkor inkább megöl engem és aztán magát is, mert ha az övé nem lehetek, ne legyek később másé sem, az ő életének meg így már nincs értelme. Persze nem tartotta be, még itt vagyok, de már ha csak valaki ilyet mond, az is nagyon durva. De neked sok szerencsét... :)
2013. nov. 4. 15:17
Mondjuk kár volt ezt leírnom, maradj csak vele 21-es. Két beteg ember megtalálta egymást, legyetek boldogok, ne normális nők életét keserítsék az ilyen barmok, mint a "kedves" párod.
2013. nov. 4. 15:21
21-esnek: Két hü..e egy pár. XD
2013. nov. 4. 15:48
Érdekes, és honnan veszitek hogy az én párom sutyerák? Írtam én egy szóval is hogy nem enged el? Nem. Én azt írtam, hogy nem megyünk egymás nélkül sehová, és mégis egy zsarnok barom? Nem mondták még nektek hogy olyan ne adjon tanácsot, aki olvasni sem tud?:)
Egy rohadt szemét zsarnok, mégis milyen boldog vagyok, hogy lehet ez?
Talán úgy hogy fingotok sincs milyen egy érett kapcsolat :)
2013. nov. 4. 16:31
Kedves 79%osnak pedig csupán annyit, hogy 25 évesen is lenne mit tanulni szövegértésből, mert nem tudom, honnan szeded ezt a sok oltári baromságot... Tudod az élet nem fekete és fehér, attól még hogy neked ilyen barom volt az exed egy egy éves kapcsolatod alatt, nem tudom hogy ezt a sok és óriási, baromira egetrengető, mindazösszes tapasztalatodat miért próbálod más kapcsolatába is belelátni :) főleg az enyémbe, akinek harmonikusabb kapcsolata van, mint ahogy azt észreveszem neked valaha is lesz:) vagy talán ne mondjak ilyeneket, mert akkor én is ismeretlenül ítélnék jóelőre?:) miért ne?:) te is ezt tetted:)
2013. nov. 4. 16:37
"Én sem megyek a párom nélkül sehová, ha sötét van, meg nem engedné, hogy egyedül bóklásszak, taxival megyek haza!"
Boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat lehet, ha nem engedi, hogy egyedül bóklássz a sötétben, magyarul ilyenkor már nem mehetsz utcára:) mondjuk jó munkát végzett, ha ezt elhitette veled és azt gondolod, hogy az a normális, ha folyamatosan együtt vagytok és egymás nélkül nem mentek sehova. De komolyan, megtaláltátok egymást, legyetek boldogok.
2013. nov. 4. 17:54
Ja és biztos a kiegyensúlyozott kapcsolatod miatt vagy ilyen agresszív és idegbeteg.
2013. nov. 4. 17:56
Kedves 44%-os :) Igen is életképtelen vagy hiszen nem mész utcára sötétedés után a párod nélkül, meg ahogy lerí az írásodból amúgy se.
Nem attól lesz ám valakinek jó a kapcsolata hogy sülve-főve együtt van a párjával, de hát 20 évesen ezt hogy is érthetnéd...Majd felnősz lesz még más kapcsolatod és rájössz hogy nem minden FEKETE ÉS FEHÉR.
2013. nov. 4. 18:19
De itt azt kell megérteni (ami sokaknak szerintem helyesen sikerült is),hogy a párja nem tudott elmenni vele és ezért megtiltotta a lánynak is,hogy menjen. Az aggódásnak is van egy határa. Az exem engem is féltett,ha későn mennem kellett de nem tiltott semmit. Felhivott,ha valamiért késtem,hogy minden rendben van-e de sose tiltott. Én nem is hagytam volna, kaptam volna magam és majd jövök kijelentéssel kifordultam volna az ajtón. Szerintem a barátod túlzásba viszi, te meg ne hagyd magad!
2013. nov. 4. 18:37
Kapcsolódó kérdések: