Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom úgy félt engem mintha a kislánya volnék! Egyedül sehová nem enged el. Ti mit gondoltok erről? 25L.
Figyelt kérdés
Volt egy időpontom, de ő nem tudott elvinni, engem meg egyedül nem engedett el biciklivel mert most már délután 5kor sötét van. Néha úgy félt hogy már az idegeimre megy!2013. nov. 4. 11:39
11/51 anonim válasza:
Menekülj! Birtoklási mániában szenved ez nem féltés.És 5 után ki sem mehetsz egyedül? Zárt osztályra a!"pároddal".
12/51 anonim válasza:
Menekülj! Birtoklási mániában szenved ez nem féltés.És 5 után ki sem mehetsz egyedül? Zárt osztályra a "pároddal".
13/51 anonim válasza:
Kérdező, ez nem féltés, hanem paranoia.
14/51 anonim válasza:
Ez nem féltés,ez egy elnyomó kapcsolat kezdete.
Lépj ki a kapcsolatból mert ha benne maradsz nagyon nem lesz jó vége.
15/51 anonim válasza:
Hú, én ezt nem bírnám. Engem is hajlamos túlfélteni a párom, de azért az túlzás, hogy délután 5kor nem mehetek sehova. :S
17/51 anonim válasza:
Azért az nem mindegy, hogy hová akartál menni... De tudod mit? Nem hogy örülnél, hogy valaki odafigyel rád és félt! Én sem megyek a párom nélkül sehová, ha sötét van, meg nem engedné, hogy egyedül bóklásszak, taxival megyek haza!
18/51 anonim válasza:
Mindketten betegesek vagytok. Neki pszichológushoz kéne mennie a mániákus rettegésével, te meg túlságosan konfliktuskerülő vagy.
19/51 anonim válasza:
Nem azért nem enged, mert félt, hanem mert kb azt akarja, hogy nélküle egy életképtelen senki legyél. Te ezt is el hiszed neki már most. Ilyen az araboknál van, hogy a nő a férje tulajdona, nélküle ki sem léphet az utcára. Ha úgy akarsz élni, hát hajrá.
20/51 Kései Sirató válasza:
Ahogyan itt sokan mondták, ez a féltés beteges, paranoia és a tulajdonának képzel. Mért dönthet helyetted, amikor nagykorú vagy?? Mondd meg neki, hogy nem vagy gyerek, ne ő döntse el, hová mehetsz egyedül. Ha rossz környéken kell mászkálnod, inkább vegyél egy gázspray-t, de ez a féltés, ez ott fog végződni, hogy bántalmazni fog, a rabszolgája leszel. Ő meg oda megy, ahova akar, azzal , akivel akar, mert ugye te nem szólhatsz bele? Ő diktál, te meg szó nélkül tűröd.. Tudják ezt a szüleid, rokonaid? Kérj segítséget! Hagyd el! Inkább vegyél egy kutyát, még az is jobb, mint egy ilyen elmebeteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!