Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Nem vagyok boldog a férjemmel.
Gondolom dolgoznod sem kell járni, ha itt tudod verni a gépet egész délelőtt.
Vagy nagyon nagyon buta vagy, vagy csak egy unatkozó kismama, aki buta kamukérdéseket gyárt.
Ha nem kamu, akkor remélem a férjed meg fogja látni ezt a kérdésedet és kivág, mint macskát sz@rni.
Szánalmas kamukérdés. Ilyen retardált, debil nő egyszerűen nincs a világon.
Mondjátok, hogy nincs.
1. Ha nem vagy boldog a férjeddel, akkor is jár neki a sima emberségből adódó bánásmód, értem ez alatt ott, hogy: joga van tudni minden AZ Ő ÉLETÉT ÉRINTŐ dologról, tehát arról is, hogy nem vagy vele boldog, pontosan mióta és pontosan miben merül ez ki Nálad.
Ha ezt elmulasztottad, az nagyon szerencsétlen dolog, de még bepótolhatod! jobb későn, mint soha!
2. Az életmódváltásban is a férjed az elsődleges személy, akihez fordulnod kéne, hiszen vele vagy legszorosabb viszonyban, hovatovább minden változtatásod teljes mértékben megváltoztatja az ő életét is.
3. Ez a 2. férfi nem szeret Téged, ha ilyet kíván.
4. Én tudom, mit tennék ebben a helyzetben, ami NEKEM jó, de az nem biztos, hogy NEKTEK a megfelelő. Itt az érintettek adottságain, vágyain múlik, hogy mi a megfelelő döntés, változtatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!