Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Nem vagyok boldog a férjemmel.

Figyelt kérdés
Húsz éve vagyunk együtt, van három gyerekünk. A férjem imád engem de nekem ez túl sok. Nemrég megismerkedtem egy pasival, (nem feküdtem le vele) kérte költözzem össze vele de kikötötte, hogy a gyerekeimet nem vihetem. Most mit tegyek? Egyedül nem tudom felnevelni a gyerekeket ezért csak akkor tudnám elhagyni a férjem ha lenne egy másik pasi aki segítene ebben. Úgy érzem megőrülök. Adnátok tanácsot, hogy mit tegyek?
2013. nov. 4. 07:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom dolgoznod sem kell járni, ha itt tudod verni a gépet egész délelőtt.

Vagy nagyon nagyon buta vagy, vagy csak egy unatkozó kismama, aki buta kamukérdéseket gyárt.

Ha nem kamu, akkor remélem a férjed meg fogja látni ezt a kérdésedet és kivág, mint macskát sz@rni.

2013. nov. 4. 09:36
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

Szánalmas kamukérdés. Ilyen retardált, debil nő egyszerűen nincs a világon.

Mondjátok, hogy nincs.

2013. nov. 4. 10:14
 23/28 anonim ***** válasza:
De vaaaaaaaaan!
2013. nov. 4. 10:32
 24/28 Ellcsi91 válasza:
Lekell ülnötök és megbeszéletek.A férjedet ne hagyd ott,sem a gyerekeket másért mert megbánod utólag.Nem éri meg a házasságodat kockáratenni egy futókapcsolatért.Ha családod van mindened van,de ha nincs akkor meg semmid sincs...
2013. nov. 4. 11:34
 25/28 anonim ***** válasza:
90%
Igen és ha elhagyod a férjed akkor ő hogy neveli a gyerekeiteket? Ez nem csak rólad meg a szeretődről szól. SOHA nem dobnám el a gyerekeimet egy férfiért sem. Mi van ha pár hónap/ év után megun? Akkor te mit csinálsz? Rendbe kellene hozni a kapcsolatod a férjeddel, teszem hozzá más nő örülne ha a párja a kedvében járna és törődne a gyerekekkel is. Jól gondold át mit teszel, mert nem csak egy házasságot veszthetsz ezzel.
2013. nov. 4. 11:56
 26/28 anonim ***** válasza:
81%
Mennyi olyan nő van, akinek a "rossz fiú" típusú pasi a vonzó, és aki kedves, az meg egy balf..sz. De mikor a rossz fiútól kap két nagy sallert, akkor meg sírnak, hogy ők milyen szerencsétlenek, bántalmazzák őket. Szánalmas.
2013. nov. 4. 18:48
 27/28 anonim ***** válasza:

1. Ha nem vagy boldog a férjeddel, akkor is jár neki a sima emberségből adódó bánásmód, értem ez alatt ott, hogy: joga van tudni minden AZ Ő ÉLETÉT ÉRINTŐ dologról, tehát arról is, hogy nem vagy vele boldog, pontosan mióta és pontosan miben merül ez ki Nálad.

Ha ezt elmulasztottad, az nagyon szerencsétlen dolog, de még bepótolhatod! jobb későn, mint soha!

2. Az életmódváltásban is a férjed az elsődleges személy, akihez fordulnod kéne, hiszen vele vagy legszorosabb viszonyban, hovatovább minden változtatásod teljes mértékben megváltoztatja az ő életét is.

3. Ez a 2. férfi nem szeret Téged, ha ilyet kíván.

4. Én tudom, mit tennék ebben a helyzetben, ami NEKEM jó, de az nem biztos, hogy NEKTEK a megfelelő. Itt az érintettek adottságain, vágyain múlik, hogy mi a megfelelő döntés, változtatás.

2013. nov. 6. 04:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Most igazán nem rosszból, de nekem is két gyermekem van, és közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz, és nálunk is voltak olyan napok, hogy legszívesebben összepakoltam volna, és elmentem volna a csudába, de mindig előtérbe került a gyermekeim boldogsága. Lehet, hogy rosszul gondolom, de én az életemben már megéltem néhány szerelmet, a bulis időszakokat is már kinőttem. Abban a korban vagyok, amikor nő vagyok és anya (egyszerre), és nem engedhetem meg magamnak, hogy tönkre tegyek 3 életet a saját önzőségem miatt. Más kérdés persze, ha a párom alkoholista lenne, verne, alázna, megcsalna, stb. De így... az én koromban a szerelem másodlagos, elsők a gyerekek. Boldogságot pedig nem csak a szex ad az életben.
2013. nov. 6. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!