Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Nem vagyok boldog a
férjemmel.
A férjed imád téged és ez neked túl sok? Ennek inkább örülni kéne. Azt hiszed az új pasival majd életed végéig rózsaszín lesz minden? 20 év után már nincs szerelem, szeretet van, ami sokszor fontosabb. Ha újdonságra vágysz, inkább azon dolgozz, hogy hogyan tudnátok felfrissíteni a házasságotokat. Előfordul ennyi idő után, hogy ellaposodik, de nem megoldás a menekülés. Hidd el, egy másikkal sem lesz jobb, csak az elején.
2013. nov. 4. 08:34
Patthelyzet. Én el tudom fogadni, hogy már nem szereted a férjed, viszont olyan palit nem fogsz találni, akivel szeretitek majd egymást, és átveszi a gyerekeidet. Kizárt ez a két dolog. Legalábbis nagyon kicsi az esély. Úgyhogy vagy beszélsz a férjeddel, vagy marad ez állapot, és full depis leszel. Hány évesek a gyerekek?
2013. nov. 4. 08:37
13/28 A kérdező kommentje:
Zavar, hogy a párom folyton a kedvemben akar járni stb. Nem kívánom undorral fekszem le vele. Kell ennél több?
Azért a három gyereket csak összehoztátok! :-) Elég lett volna egy, vele most tudnál mozogni. Hát, sajna ezt besz.o.ptad! :-)
2013. nov. 4. 08:47
"Zavar, hogy a párom folyton a kedvemben akar járni stb."
Más meg pont azért hagyja el a férjét, mert le se sz..ja a férje.
Esetleg ezt megbeszélni próbáltátok már? Más gond is van? Vagy csak az, hogy kedves hozzád, és imád?
Amúgy meg láss tisztán. Ennek a másik pasinak csak Te kellenél, a gyerekeid nem. Összeköltözni úgyse költözne össze veled, mert nyilván Te a gyerekeiddel lennél, úgy meg nem kellesz neki. Ha meg elhagynád egy pasiért a gyerekeidet, arról meg inkább nem írom le a véleményemet..
2013. nov. 4. 08:50
16/28 A kérdező kommentje:
Azt had döntsem már el én, hogy hány gyereket szülök. Nem vagyok jós ezért honnan tudhatnám előre, hogy húsz év múlva megunom a férjemet.
Van úgy,hogy a másik túl nyomulós,szinte megfojt.De ha fontosak a gyerekek,ne egy másik kapcsolatba menekülj tőle.Más megoldást kellene keresni,mondjuk beszélj szakemberrel,hogyan lehet vagy menteni,vagy változtatni a kapcsolaton,vagy külön menni,hogy ne drãma legyen belőle.Ez több kitartást igényel,türelmet,de a gyerekek miatt sem mindegy.
2013. nov. 4. 08:55
18/28 A kérdező kommentje:
A gyerekeket nem akarom elhagyni. Nem tudom mit tehetnék...
"Zavar, hogy a párom folyton a kedvemben akar járni stb. " Mondd meg neki, hogy más fas-ra vágysz! Utána majd nem akar a kedvedben járni remélhetöleg. Ezután talán már arra is lesz remény, hogy ujra beleszeress. Vagy egyszerüen menj be az elsö szexboltba vegyél vibrátort, dildot, stb.
2013. nov. 4. 09:17
"A férjem imád engem de nekem ez túl sok." - inkább lecserélnéd egy olyan pasira akit nem is ismersz, és még a gyerekeidről is lemondanál?
Hát ha neked a férjed imádata túl sok, akkor cseréld le, mert az a másik nem szeret téged. Elválasztana a gyerekeidtől, gondolom most ígér fűt-fát, hogy milyen szép lesz minden ha összeköltöztök... De mi lenne ebben jó? Szerintem csak az újdonság vonz téged, az ismeretlen. Odaköltöznél hozzá, aztán megkapnád tőle, hogy ott minden az övé, és neked alkalmazkodnod kell az ő szabályaihoz. Aztán még a szex is pocsék lenne vele, de te akkor már nem akarnál visszamenni a férjedhez, mert ciki lenne bevallani, hogy mennyire rossz cserét csináltál. Eldobnád a gyerekeidet, a férjedet és a közös 20 évet a nagy büdös semmiért, mert túl naív voltál.
Ha annyira tökéletes lenne az a pasi, akkor szerinted még egyedül lenne??
2013. nov. 4. 09:35
Kapcsolódó kérdések: