Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban élő férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élő férfiak! Ti elfogadnátok a feleségetek félrelépését olyan indokkal, hogy már nem olyan jó a sex veletek, mint régen? És ezért nagyobb méretű partnert keresett?

Figyelt kérdés
20 éves házasok vagyunk.

2013. nov. 3. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
62%
66-nak, 64 vagyok. Valahol logikus a gondolatmeneted, de nem érett felnőtthöz való, szerintem. Teszem hozzá, nagyon kevés érett felnőtt van. Nem mondom, hogy én feltétlenül az vagyok, de a hozzászólók nagy része zsigerből válaszolt, nem belegondolva a miértekbe. Ha csak úgy tud megbocsájtani valaki, hogy visszabántja ami neki fájt, (ezt csináltuk óvodás korunkban) az azt jelent, hogy nem képes leásni a mélybe, szembenézni az igazi problémával, felgöngyölni mi az ami elromlott kettőjük között, mert ugye ketten kellenek egy jó kapcsolathoz is meg egy kapcsolat elrontásában is ketten vesznek részt. Senki nem lép félre, se nő se férfi ha boldog otthon. Ez a meglátásom. Tehát szidja itt mindenki a feleséget, de nem tudjuk miért tette amit tett. Szóval, ha közösen kiderítenék mi az oka a félrelépésnek, akkor esélyt adhatnának maguknak hogy felnőtt módon, nem visszaütve mint a gyerekek, feldogozzák amit történt, és változtassanak ha van még szikra mindkét oldalon. Tudom, nem divat manapság a mélyre ásni, de attól függetlenül ez az egyetlen járható út szerintem.
2013. nov. 8. 12:25
 72/84 anonim ***** válasza:
57%

Nézd #71 velem anno, az előző kapcsolatomban megesett konkrétan az a szitu, hogy arra mentem haza reggel, hogy más van az ágyamban... na most mit csinál az ember ilyenkor, ha felnőtt? Természetesen 3 emberre főz kávét:) - halál komolyan ezt tettem. Utána szépen elmondtam abbéli észrevételemet, hogy mennyire nem fair ez a helyzet, szumma-szummárum az ágyamban jogcím nélkül előforduló pasit elhívtam aznap estére, hogy menjünk be a városba csajozni, meg bulizni... (képzeld el közben a zasszony arcszerkezetét) így is történt... mi a sráccal eltűztünk csajozni meg bulizni, tök jól elvoltunk, a zasszonynak meg módja nyilt elmélkedni milyen a két szék között a talajon... nem sok, egy éjszaka...

(szerintem ezt az életben nem csinálta meg még rajtam kívül senki, hogy "lenyúlja a szeretőt" na nem úgy, csak egy közös csajozós-bulizós éjszakára)

Eredmény:

Utána még évekig együtt voltunk és aztán tök más miatt mentünk szét, de ezalatt "illetéktelen harmadik" mutatóba se, sőt, a dolog sem került szóba soha többet, egyszer se, a kapcsolat "sokkterápia-szerűen" pillanat alatt rendbe lett rakva.

Na, miccósz? :)))

2013. nov. 8. 12:39
 73/84 anonim ***** válasza:

Ügyes.

Nekem erről a vicc jut az eszembe:

-Géza, nekem muszáj, de te minek?

2013. nov. 8. 12:58
 74/84 anonim ***** válasza:
13%

Elfogadnám, a nőnek is jár a szórakozás nemcsak a 3 gyerek, főzés, takarítás.

Egyszer él ő is. Eleve aki 3 gyereket bevállal, az nagyon szerethette a szexet régen is.

2013. nov. 11. 17:26
 75/84 anonim ***** válasza:
4%

A kielégülésnek nem egyetlen módja a hüvelyi orgazmus, amire amúgy sem minden nő képes. Tehát nem elfogadható, de akkor a férj is tegyen meg mindent, hogy a nő jól érezze magát, legyen egy kicsit kreatív. (Nő vagyok.)

Erre válasz.

Nekem korai magömléses párom van most éppen. Hát sajna a hüvelyi orgazmushoz képes egy kis kinyalás nulla. És a kielégülés intenzívebb ha képes berakni!

2013. nov. 11. 17:29
 76/84 anonim ***** válasza:
13%
72 nagy idióta vagy ! Felszarvaznak, ott maradsz és te még azt hiszed nyertesként jöttél ki a helyzetből. Ekkora barmot. :D
2013. nov. 11. 17:55
 77/84 anonim ***** válasza:
70%
72-nek. Kétség kívül eredeti megoldás. Csak azt kérdezném, megtudtad e miért került idegen az ágyadba? Mert oké hogy sokkterápiával elvetted a zasszony kedvét a további félrelépésektől, de ettől még a kapcsolatotok nem jött rendbe, nem tudtad meg miért volt szüksége más ölelésére, ergó soha nem tudtad meg mit kellene ahhoz másképp csinálni, hogy a melletted lévő nő ne érezzen hiányt, hanem azt, hogy hülye lenne megcsalni egy olyan férfit aki képes utánajárni a dolgoknak, felgöngyölni, megérteni és változtatni ha kell. Hát ez az amit most is javasoltam a kérdezőnek és amit még mindig hasznosnak tartok egy kapcsolatban. Én is csaltam meg férfit és nem azért mert minden jó volt otthon. Nem viselkedtem felnőtt módon én sem, ő sem, válás is lett a vége. Most 6 év múlva, sokat gyötrődve és fejlődve sejtem, hogy mit is kellett volna tenni hogy azt a közel 20 évet mi se dobjuk ki az ablakon. Nekünk már késő, de tán a kérdezőnek még nem.
2013. nov. 12. 11:54
 78/84 anonim ***** válasza:
92%

71:

Szerintem meg legfeljebb azért érdemes foglalkoznia azzal, hogy a feleség miért csalta meg, mert hátha valamit rosszul csinált, amire majd figyel a következő kapcsolatában, de ezt a házasságot már nem lehet és nem is szabad megmenteni. Nem a megcsalás miatt, habár én önmagában ez esetben is elgondolkodnék a váláson, hanem azért, mert a megcsalás után még a férjet támadta egy igen érzékeny ponton, ami ráadásul elég átlátszó hazugság is egyben. Megbeszélhetik persze, kiszedheti a kérdező a feleségéből a valódi okokat, de még ha a kiinduló problémát meg is oldják, egy ilyen seb a kérdezőnek soha nem fog begyógyulni.

2013. nov. 12. 12:11
 79/84 anonim ***** válasza:

Egy nő mindig meg tudja indokolni, hogy:

1. miért lépett félre, ill.

2. miért a pasi a hibás!!

2014. jan. 10. 21:34
 80/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megérteni megértem,a történteket,elfogadni má jóval kevésbbé. Nem hibást keresek,talán csak én látom át a dolgokat.
2014. jan. 11. 01:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!