Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő férfiak! Ti elfogadnátok a feleségetek félrelépését olyan indokkal, hogy már nem olyan jó a sex veletek, mint régen? És ezért nagyobb méretű partnert keresett?
Nézd #71 velem anno, az előző kapcsolatomban megesett konkrétan az a szitu, hogy arra mentem haza reggel, hogy más van az ágyamban... na most mit csinál az ember ilyenkor, ha felnőtt? Természetesen 3 emberre főz kávét:) - halál komolyan ezt tettem. Utána szépen elmondtam abbéli észrevételemet, hogy mennyire nem fair ez a helyzet, szumma-szummárum az ágyamban jogcím nélkül előforduló pasit elhívtam aznap estére, hogy menjünk be a városba csajozni, meg bulizni... (képzeld el közben a zasszony arcszerkezetét) így is történt... mi a sráccal eltűztünk csajozni meg bulizni, tök jól elvoltunk, a zasszonynak meg módja nyilt elmélkedni milyen a két szék között a talajon... nem sok, egy éjszaka...
(szerintem ezt az életben nem csinálta meg még rajtam kívül senki, hogy "lenyúlja a szeretőt" na nem úgy, csak egy közös csajozós-bulizós éjszakára)
Eredmény:
Utána még évekig együtt voltunk és aztán tök más miatt mentünk szét, de ezalatt "illetéktelen harmadik" mutatóba se, sőt, a dolog sem került szóba soha többet, egyszer se, a kapcsolat "sokkterápia-szerűen" pillanat alatt rendbe lett rakva.
Na, miccósz? :)))
Ügyes.
Nekem erről a vicc jut az eszembe:
-Géza, nekem muszáj, de te minek?
Elfogadnám, a nőnek is jár a szórakozás nemcsak a 3 gyerek, főzés, takarítás.
Egyszer él ő is. Eleve aki 3 gyereket bevállal, az nagyon szerethette a szexet régen is.
A kielégülésnek nem egyetlen módja a hüvelyi orgazmus, amire amúgy sem minden nő képes. Tehát nem elfogadható, de akkor a férj is tegyen meg mindent, hogy a nő jól érezze magát, legyen egy kicsit kreatív. (Nő vagyok.)
Erre válasz.
Nekem korai magömléses párom van most éppen. Hát sajna a hüvelyi orgazmushoz képes egy kis kinyalás nulla. És a kielégülés intenzívebb ha képes berakni!
71:
Szerintem meg legfeljebb azért érdemes foglalkoznia azzal, hogy a feleség miért csalta meg, mert hátha valamit rosszul csinált, amire majd figyel a következő kapcsolatában, de ezt a házasságot már nem lehet és nem is szabad megmenteni. Nem a megcsalás miatt, habár én önmagában ez esetben is elgondolkodnék a váláson, hanem azért, mert a megcsalás után még a férjet támadta egy igen érzékeny ponton, ami ráadásul elég átlátszó hazugság is egyben. Megbeszélhetik persze, kiszedheti a kérdező a feleségéből a valódi okokat, de még ha a kiinduló problémát meg is oldják, egy ilyen seb a kérdezőnek soha nem fog begyógyulni.
Egy nő mindig meg tudja indokolni, hogy:
1. miért lépett félre, ill.
2. miért a pasi a hibás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!