Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő férfiak! Ti elfogadnátok a feleségetek félrelépését olyan indokkal, hogy már nem olyan jó a sex veletek, mint régen? És ezért nagyobb méretű partnert keresett?
Ha egyenjogúság van, akkor irány a bányába:D
Ilyen szemét indokkal félrekúrni, hogy túl kicsi a farkad, mindezt 20 év házasság után, megalázó és szemét dolog.
#64, érdekes, én férfiként azt gondolnám, hogy pont akkor lenne menthető a kapcsolat, ha egy szűk p*ncival revansot vennék, mert akkor nem érezném magam áldozatnak, lehetne tabula rasa-t csinálni, megbocsájtani. Tudod ezt a gondolatot valahogy úgy fogalmazta meg anno a római jog, hogy akkor van lehetőség megbocsájtásra, ha a kárt elszenvedő nincs rosszabb helyzetben mint a kár okozója...
Úgy soha nem tudnék talán megbocsájtani, hogy áldozatnak érzem magam, mert "neki lehetett, nekem meg nem"... úgyhogy pont a kapcsolat megmentésének érdekében-reményében dobtam fel anno a #27-ben, hogy a Kérdező keressen magának... szerintem úgy, sokkal esélyesebb, hogy túl tudnak jutni rajta, nem lesz sok éves romboló tüske...
(mondom ezt 16 éves kapcsolatban élve egyébként)
Nem. Ezek csak puszta ürügyek a félrelépésre.
És nem kell álszenteskedni, sem modoroskodni: szex-nek írják (sz-szel) és mondják magyarul, nem sex-nek, s-sel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!