Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő férfiak! Ti elfogadnátok a feleségetek félrelépését olyan indokkal, hogy már nem olyan jó a sex veletek, mint régen? És ezért nagyobb méretű partnert keresett?
Kérdező,én nagyon sajnállak téged,hogy ilyen feleséged van!
Most gondolj bele,ha ez nem veled történik,hanem csak itt olvasod,akkor mit gondolsz?
A feleséged vajon oda ment több neki tetsző egyedhez és megkérdezte hány cm-es a szerszáma és a neki tetsző méretet választotta,vagy elrejtőzött a férfi mosdóba és leselkedett,vagy ezt hogy kell elképzelni,hogy pont egy átlagosnál nagyobbat fogott ki,lehet,hogy párat végig is próbált??!!
Ez csak egy szöveg volta feleségedtől,nem a méreteddel van a baj,a feleséged bizonyára tudja,hogy nagyon szereted és úgy is megbocsájtasz neki,főleg ha még téged hibáztat!
Még a végén te sajnálod meg őt,hogy nem vagy elég neki.
Létezik olyan, hogy intim shop, ahol számos akkora méret található, ami 3 gyerek után is bőven elég. Játéknak sem rossz. Tehát mindenre van megoldás.
Csak kifogás asszonykádtól minden. Megcsalt, és azt akarja hogy te vidd el a balhét, és saját hibádnak érezd.
Zavard el, majd elgondolkodik kicsit.
Én mint nő,azt mondom,változatosságra vágyott, a ffiaknál előforduló kapuzárási pánikot is felfedezni vélem e cselekedet mögött.
Ez egy jó indok volt szerinte,amivel meg akart alázni. :(
Mi nők tudjuk, attól nagyobb sértés nincs, ha a párunk férfiasságát becsméreljük.
Én ha férfi lennék,nemcsak a megcsalás miatt érezném magam megalázva,hanem az indoka miatt is.
Jól írják előttem, hogy honnan tudhatta,az illetőnek mekkora van,végigpróbálta a fél várost?:( Hagyjuk már....
Amúgy meg ha úgy gondolja, hogy nem olyan jó a szex veled, akkor az első lépésnek annak kellett volna lennie, hogy megpróbál változtatni rajta, esetleg megbeszéli veled.
Na de ez? Tényleg végigpróbálta a fél várost, hogy kinek mekkora farka van? Irtó gyenge kifogás. Nem elég, hogy megaláz, de még hülyének is néz. Nagyon kihasználja, hogy szereted.
44: Erotikus társkeresőben az adatlapra kiírják a férfiak a méretüket. Sokan személyes ismerkedéskor is evvel próbálják levenni a nőket a lábukról. Hozzám több fiú jött már úgy oda, hogy 2 számot mondott...
Szóval van ilyen, ettől függetlenül szerintem is hazudik az okról, meg nem egészséges mentálisan az ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!