Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszti az, amikor egy nő kifejezi az igényeit a párkapcsolatban?
Kérdező, szerintem Te nem érted amit írtam, én azt írtam le, hogy szerintem mi a hiszti, hogy én mit minősítek hisztinek.
Más a hiszti és a más a jogos fölháborodás, aminek jó oka van az nem is hiszti.
Különben meg szvsz a hiszti (amit én értek alatta) semmire sem megoldás, csak egy undorító viselkedési forma.
Utolsó, én értem, mire gondolsz. Viszont vannak férfiak, akik a jogos felháborodásra is közlik, hogy "ne hisztizz már!" vagy "megjött?". Amitől én pl. agyvérzést tudok kapni, és onnantól kezdve tényleg hiszti, mert még azt is felemlegetem neki, hogy tegnap előtt az erkélyen hagyta a koszos bögrét (tökmindegy), mert már kivagyok, hogy ha normálisan beszélek, elmondom mi bánt, azt nem hallja, ha meg erélyesebben mondom ugyanazt, csak egy hiszti és le van ejtve, sőt, még én vagyok az idegbeteg. Szóval belőlem mindig a bunkóság és a lekezelés hozta elő a házisárkányt. De szerintem ez az én hibám is volt, mert mindig próbáltam megfelelni az aktuális páromnak, meg annak a képnek, hogy a nő dolgozik, otthon pedig mos, főz, takarít. És mivel mind hozzászokott a kapcsolat elején ahhoz, hogy én vezettem a háztartást, amikor már nem bírtam egyedül, le voltam ejtve, már minden hiszti volt. Pl. a szennyeskosár használata...
0. (Mosolyogva gyűjtöm össze a szennyest a ház különböző pontjairól.)
1. Légyszíves tedd a koszos ruhákat a szennyesbe!
2. Miért nincsenek a ruhák a szennyesben?
3. (Felcseszem magam a szennyes láttán, nem szólok, összeszedem. Látszólag minden oké, olyan, mint régen.)
4. Megmutassam hogy kell használni a szennyest?
5. Mi a fészkes fenéért nem lehet használni azt a q**** szennyest és beletenni azokat a ki******* ruhákat? Hogy lehet ilyen igénytelen állat, én kidolgozom a belemet is, te meg lesz@*** a munkámat! Etc., etc., etc...
Az első négy elmegy a legtöbb férfi füle mellett, az ötödikre meg rásütik, hogy hiszti.
Utolsó, igen, ebben is sok igazság van!
Én sztem ha a hím szanaszéjjel hagyja a ruháját és ezért határozottan szólnak neki, érthetően, magyarul, az egyrészt jogos, másrészt nem hiszti, akárminek is próbálja beállítani a hím. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!