Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mindenki boldog a kapcsolatában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki boldog a kapcsolatában?

Figyelt kérdés

A válaszok alapján, azt veszem észre, hogy itt mindenki boldog és mindenki elégedett és mindenki nagyon jól tudja irányitani a párjàt, a házastársát.

Akkor miért van ilyen sok válás, ha mindenki boldog.

2013. okt. 31. 22:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

(Nem olvastam az előző válaszokat.)A kérdésre válaszolva: friss házas vagyok, és nagyon boldog! Biztos vagyok benne, hogy sokan keseredtek meg, és nem mindenki éppen azt írja, ami a valóság... Tapasztaltam én is sok esetben. De higgyétek el, vannak még boldog párok, házasok! :)

Egyébként csak egy kérdés... "mindenki nagyon jól tudja irányítani a párját, házastársát."

Miért is kellene irányítani a házastársamat?! Nah ezért van sok válás. :D

2013. nov. 2. 16:10
 22/28 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked utolsó,azért irtam, hogy mindenki jól tudja irányitani a párját a házastársát, mert itt általában azt irják.
2013. nov. 2. 19:36
 23/28 anonim ***** válasza:
A boldog, friss házas, 21-es vagyok. Ugye, hogy sokan így gondolják?! Hogy akkor jó a kapcsolat, ha befolyásolni tudja a párját, úgymond irányítani... Én ezen egy kicsit azért le vagyok döbbenve. (Naiv 24 éves nő vagyok.)
2013. nov. 2. 21:07
 24/28 anonim ***** válasza:

Mi 3,5 éve vagyunk együtt a férjemmel. Boldogok vagyunk együtt.

Volt mélypont, de annak nincs köze az egymás iránti érzéseinkhez. Nagyon úgy tűnik, hogy kettesben éljük le az életünket. Ami azért szomorú, mert mindketten akartunk gyereket. Nos ez nem fog összejönni. De azt hiszem lassan sikerül ezen túllépni, és arra pedig nincs hatással, hogy szeretjük egymást, és együtt akarjuk leélni az életünket.:)Kettesben is boldogok vagyunk.

Ha 2 ember szereti egymást, nincs fizikai bántalmazás, megcsalás, súlyos hazugságok, akkor nincs miért válni.

Aki meg házasságtörő, vagy bántja a társát, hát az olyan ember is....már ha ember egyáltalán, és megérdemli hogy elváljanak tőle.

27/N

2013. nov. 2. 23:13
 25/28 Aniko es Argan válasza:
Sziasztok mar bocs de nem ertem miert kellene valakinek is iranyittani eggy parkapcsolatban? En szerencsesnek erzem magam mindent meg tudunk beszelni a ferjemmel es ez a fontos nem az hogy ki iranyitt!!! Persze ha realis akarok lenni a parom azt hiszi o iranyitt de erre mindig azt valaszolom neki hogy az lehet de en vagyok az aki a fejet arra az iranyba forditja ahogy az nekem megfelel ezen mindig joll szorakozunk.
2013. nov. 11. 00:32
 26/28 A kérdező kommentje:

00:32

:):)

2013. nov. 11. 13:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Most már boldog vagyok, de előtte volt 4-5 komoly (1 házasság is)kapcsolatom ahol nem voltam az vagy csak rövid ideig, sajna mindenhez 2 fél kell és ha a másik nem akart tenni egy kapcsolatért akkor az nem lesz jó hosszútávon
2014. febr. 3. 10:59
 28/28 A kérdező kommentje:
Nagyon igaz,amit irtál,csak nem mindig lehet valóra váltani.
2014. febr. 3. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!