Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A Férjem nem akar nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Férjem nem akar nekem tetszeni. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtünk sportos és jó testű volt. 12 év után már azt vettem észre, hogy teljesen hatástalan minden finom és nem finom jelzésem, hogy nekem nem tetszik a plusz 25 kiló. Két gyerkőc után én nagyon figyeltem magamra, hogy tetszek neki (sportolok és izgi fehérneműt is felveszek, ha kell). Ideje, lehetősége lenne arra hogy sportoljon és azt főznék neki, amivel segíthetem a fogyásban. Elfáradtam abban, hogy ő viszont nem figyel magára. Nem érzem izgatónak sem:(. Szeretem, de 31 évesen még szükségem van arra hogy azt érezzem, hogy "hűűű, igen:)". Ha szólok neki érte, akkor azzal elintézi, hogy akkor addig nem bújunk össze, míg nem fogy le. És félóra múlva már azzal "zaklat" hogy mivel akarom elcsábítani...Állandó feszültséget is okoz ez kettőnk között:(. Sajnos attól is félek, hogy a könnyebb utat fogja választani.
2013. okt. 31. 15:14
1 2 3
 21/24 Bence_ ***** válasza:

Belátható, hogy az emberek nagy része, ápolt, tiszta,gusztusos emberekhez vonzódik.

Azt is meg kéne értenie, hogy a feleségének ez fontos.

Mondjuk neki is mert +25 azért már sok.

2013. okt. 31. 22:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy hány kiló most.. Mert amikor még én is szép izmos voltam, akkor kb 80 kiló voltam. Most 95-100 között ingadozom, és nem mondom én sem magam disznónak, és más sem. Van rajtam pár kiló felesleg, tény, de azért hogy gusztustalan disznó, aki nem tetszik a lányoknak, az túlzás. És én csak 186 centi vagyok. Ha a férjed magasabb például, könnyen elvész a 25 kiló. Szóval én azért erősnek tartom az itt korábban szereplő egyes hozzászólásokat, ahol már mindenki disznó, és (pajzsmirigy) beteg, csak mert van rajta 20 kiló extra az egyetemi futócsapathoz képest..
2013. nov. 1. 01:56
 23/24 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk 98 kiló volt és 198 cm. Most 126 kiló.
2013. nov. 1. 09:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha téged zavar, akkor muszáj lenne változtatnia... de úgy látszik ennyire érdekli. Amúgy valószínüleg a gyerekeidnek sem lesz mindegy. Én legalábbis elég gusztustalannak tartom apámat amiért iszonyatosan elhízott a lustasága miatt. Nem is nagy tudok rá felnézni...
2013. nov. 1. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!