Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férjem nem akar nekem tetszeni. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtünk sportos és jó testű volt. 12 év után már azt vettem észre, hogy teljesen hatástalan minden finom és nem finom jelzésem, hogy nekem nem tetszik a plusz 25 kiló. Két gyerkőc után én nagyon figyeltem magamra, hogy tetszek neki (sportolok és izgi fehérneműt is felveszek, ha kell). Ideje, lehetősége lenne arra hogy sportoljon és azt főznék neki, amivel segíthetem a fogyásban. Elfáradtam abban, hogy ő viszont nem figyel magára. Nem érzem izgatónak sem:(. Szeretem, de 31 évesen még szükségem van arra hogy azt érezzem, hogy "hűűű, igen:)". Ha szólok neki érte, akkor azzal elintézi, hogy akkor addig nem bújunk össze, míg nem fogy le. És félóra múlva már azzal "zaklat" hogy mivel akarom elcsábítani...Állandó feszültséget is okoz ez kettőnk között:(. Sajnos attól is félek, hogy a könnyebb utat fogja választani.2013. okt. 31. 15:14
11/24 anonim válasza:
Így van, a férfiakban még van némi érzés! Köszönöm a megerősítést!
12/24 anonim válasza:
#8 - gondolom neked is bármilyen bányarémre feláll, hiszem a belső értékek. Nézd, azért, mert nem kellesz senkinek sem és ezt a frusztráltságodat a médiára kened, még nem lesz igazad.
13/24 anonim válasza:
8-as, szerintem neked sem tetszene, ha a párod felszedne közel 30 kiló pluszt, és le se tojná, hogy neked tetszik-e vagy sem.
14/24 A kérdező kommentje:
Haha...agymosott...nem tartom magam agy mosottnak. Gondolom az, hogy valaki mit vár el a férjétől és az tőle mit vár el, nincs köze a médiának. Letojom a médiát. Mint már írtam, hogy NEM SZERETEM az izmos cicafiúkat! Ha máskor válaszolsz, kérlek olvasd el a korábbi kommentjeimet is. És nem várok el olyat a férjemtől, amit ő nem várna el tőlem...
2013. okt. 31. 16:15
15/24 anonim válasza:
Én már megtaláltam a lelki békém, nem tud megingatni a hitemben a nyugati imperialista-kapitalista médiagépezet!
Fogadd el a férjed így és lesd minden kívánságát!
16/24 anonim válasza:
Mondtad már neki, hogy így egyáltalán nem kívánod és nem érzed őt férfinak? Hátha észbekap, a pasiknak a mindenük a "férfiasságuk".
17/24 anonim válasza:
A kérdező leírta a lényeget, hgy ő sem vár el többet, mint amit a férje tőle. Szerintem ez így korrekt is. Sajnos lehet, hogy csak akkor döbben majd rá a férjed arra, hgy tennie kell valami, mikor már elmúlt minden, esetleg ki is léptél a kapcsolatból. Az nagyon gáz, ha 31 évesen nem kívánod a párodat!!!
19/24 anonim válasza:
Az az durva, hogy te két gyereket szültél, nem hagytad el magad, hanem sportolsz, teszel azért, hogy szép/csinos legyél, de a férjed, (aki mellesleg egy gyereket sem szült) elhagyja magát, és nem is érdekli, hogy hogyan néz ki.
Na meg ez a 39%-os idióta se semmi, aszondja lesd minden kívánságát. Haha:DD Anyád-.-
20/24 anonim válasza:
KEdves nyolcadik, de ha a férj írna, hogy a feleség elhízott a terhesség, szülés, neadjisten hormonkezelés után, akkor az égbekiáltó bűn lenne, mert mi az, hogy elhanyagolja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!