Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a ferjemnek, hogy jobb nelkule, mint vele?

Szia nem olvastam vegig a kommenteket,igy anelkul irok hogy lattam volna barmit is.
figyelj:
a ferfi dolga a munka,hogy eltartsa a csaladot. nem? ha o nem dolgozik akkor nincs penz nincs betevo,nincs haz fizetve...
Noss. a no dolga: ( a te esetedben,es meg sok mase akienk van gyereke) felkelni,ellatni a gyerekeket,furdetes,etetes,fozes,takaritas.ugyanis TE mint NO otthon dolgozol.neked ez a munkahelyed. nem azt mondom hogy a ferj ne segitsen semmit,de o egesz nap dolgozott,hogy eltudjon latni benneteket.
Itt az en sztorim:
Volegenyem hetfotol pentekig reggel 7 kor indul munkaba hogy 8-ra oda erjen majd este 5-6-ig dolgozik van amikor 7-ig is eltart. na haza er altalanos esetben fel 7-7re.
Lefurdik vacsizik,es leul a gep ele kb 2-3 orat. kikell kapcsolnia az agyat... szokott segiteni,igaz nem mindennap.
van amikor szombaton is dolgozik,a multheten vasarnap is dolgozott...
Ez a ferfi feladata.
A noe: ( az en esetem nekunk meg nincs gyerekunk)
felkelek 9-10 fele. ( ha esetleg nem kell idore menni akkor persze felkelek amikor kell)
ellatom magam ( mosakodas,kv,kaja) ez kb 1-2 ora alatt megvan. hopp del van. kitalatom mi legyen a vacsi benezek a hutobe,spajzba,ami nincs azert elmegyek a boltba.
aztan johet a takaritas. mosogatas,mosas,porszivo,torolgetes. es ez mindennap igy van kb.... ez a nok dolga :)
igaz o is nagyon faradt nincs sok kedve semmihez amikor haza jon,de megertem nekem is rosszul esik hogy nem torodik annyit velem de hat ez van :)...

34-es: ennek mi értelme volt,hogy leírtad mi a nő és a férfi dolga?? ezzel szerintem a kérdező is tisztába van.
ráadásul még gyereked sincs,hogy átérezd a problémát ezen a téren. ja,és 9-10 körül felkelsz..-de jó neked
Kerlek benneteket, ne bantsatok egymast priviben.
Azert tettem fel a kerdest, mert nem vagyok benne biztos jol cselekszem e. Mert ha ez egy atmeneti allapot, akkor nem kellene felrugni a hazassagot durva beszolasokkal, mint a "Jobb nelkuled, mint veled".
Honapok ota keresem a megoldast de meg nincs eredmeny.

de ezt csak ti tudhatjátok,hogy átmeneti,vagy nem.
leülni és valahogy rávenni,hogy mondja el ő is hogy mit érez.
a lehető legkedvesebben,legtürelmesebben

Elolvastam az első oldalon a válaszokat és majdnem agybajt kaptam, hogy milyen hülye emberek vannak itt. Jáj Úristen, a 2-ik oldalhoz nem volt idegem, mert kihajítom a monitort az ablakon, ha még egy ilyen hülye választ olvasok.
Kérdező: H-A-G-Y-D O-T-T-!
Nekem is ilyen volt az exem és kidobtam. Példát mutattam, lehet engem követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!