Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a ferjemnek, hogy jobb nelkule, mint vele?

"nem kap levegot az orran, a szajan pedig nem akar lelegezni."
Na, itt a megoldás! Megfullasztja magát, befordul mellőled a koporsóba, te pedig boldogan élsz, míg meg nem halsz. Nyugalomban. Mi a kérdés???

Nincs bennem ellenszenv, en kezdemenyezem a minkettonket erinto beszelgeteseket. O csak a munkahelyi problemakrol tud beszelni es hogy mennyire utalja a fonoket. Sosem kerdezi meg, hogy vagyok.
A problemaimat irtam le, amiken lehetne valtoztatni ha kozremukodne. Naponta probalok vele beszelgetni de a ps fontosabb, mit en es a gyerekek.
Szoktam melle bujni de ugye a mosogatoban nem rohadhat meg a mosatlan es tiszta ruha is kell. Sajnos a kisfiam nagyon erzekeny a haztartasi gepek zajara, ezert ezek akkor vannak bekapcsolva, ha alszik.
Csak frissen fott vagy sult etelt eszik a ferjem.
91 ezret keresek havonta, nem sok de amig a gyerekek kicsik ez is jo.

Amit leszűrök az írásodból:
1. fáj, hogy semmibe veszi az otthoni munkádat (szemetel, minden széthagy, koszos, sáros cipővel járja be a tiszta lakást stb.)
Ez olyan, mintha te az ő megdolgozott fizetését szétszórnád.
2. szereted a férjedet, de elvárod a tiszteletet, amit te is megadsz neki
3. Mindketten dolgoztok, nem ágyrajáró, eltartót szeretnél magadnak, hanem szerető férjet, családapát
Ami viszont szinte biztos: nagyon fáradtan tér haza általában, a szervezete lerobbant, immunitása megrendült (afta, gyulladások stb.).
A rossz hallása külön megterheli az idegrendszerét, hiszen hiába van hallókészüléke, ha használja, akkor sem biztos, hogy érti a beszédet, noha hallja.
Nincs olyan hallókészülék, ami kiszűrné a különféle zajokat. Ez csak olcsó reklám.
Mozduljatok ki hétvégeken a jó levegőre, ahol ő is kikapcsolódhat, de a ti társaságotokban.
Légy kicsit türelmesebb.
Értem én, hogy bezárva érzed magad otthon, egész nap a házi munka, ami mindig újrakezdődik, hiszen alig hogy megették a főztödet, amivel órákig dolgoztál, máris kezdheted elölről a munkát, pakolást, takarítást stb.
Te is megértésre vágysz, a férjed is megértésre vágyik.
Próbálj meg beszélni vele barátian, kedvesen, higgadtan, nem hisztizve, hanem okosan érvelve.
Főleg, fejezd ki, hogy megérted őt és gondjait, de ő is próbáljon megérteni téged. :)

26-os vagyok:
Az éjszakai mosogatást, mosást megértem, mivel akkor olcsóbb az áram. Én is ezt teszem.

off nem ide tartozik:
"Sajnos a kisfiam nagyon erzekeny a haztartasi gepek zajara, ezert ezek akkor vannak bekapcsolva, ha alszik"
- Ezt nagyon rosszul gondolod! Alvás közben is ott van a gyermek, és egyenesen tudatalá megy be minden zaj.
Ha SNI-s beszéld meg a pszichológussal]
Probaltam mar kirandulast szervezni de nem akar velunk jonni, mert ot nem erdeklik a varak es a termeszet. Nagymama nagyon ritkan tud vigyazni a gyerekekre, igy este en nem tudok sehova menni, o meg egyedul nem megy, inkab ps-ezik.
Erdekes a ragaszkodasa az orron lelegzeshez de ahhoz kepest eleg jol tartja magat, hogy nem kap levegot.
Most egy boltban dolgozik. Az mondja nagyon unalmas, sokszor nincs mit csinalni csak hetfon, amikor az arut hozzak.

Amikor azt kerdeztem, hogy dolgozol-e, akkor nem egeszen a penzedre voltam kivasncsi, hanem inkabb arra, hogy vannak-e olyan kozepesen nehez feladatok az eletedben, aminek elvegzese utan sikerelmenyt erzel?
Mert az, hogy a pelenkat ki tudja dobnio az ember az nem mindenkit tolt el hosszutavon sikerelmennyel es csokken az onertekelese. Az meg, hogy "a parom nem tisztel", az annyit jelent, hogy "en nem tisztelem magam."
Tehat van az eletedben nap, mint nap olyan feladat, ami elegedettseggel tolt el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!