Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi ez az őrület?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az őrület?

Figyelt kérdés
A férjem 47 éves, mostanában mindenféle spirituális tanítással foglalkozik, alig van otthon, ha mégis, akkor elvonul és meditál. Elválni nem akarok, mit tegyek? El fog múlni ez? Valaki tapasztalt hasonlót?
2013. okt. 30. 10:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a főnököm, aki szintén kb. ennyi idős hülyült meg. Szeánszokra jár, egy fapapucshoz imádkozik és talpig fehérben vonaglik a földön, miközben átszellemült fejjel mormolja az imáit. Tiszta idióta, az egész cég rajta röhög, papol a szeretetről és a megértésről, közben meg ő a legrosszindulatúbb ember, akit valaha a hátán hordott a föld.
2013. okt. 30. 10:25
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem a lelki békéjét keresi. A tibeti szerzetesek példájából kiindulva ez évtizedeking is eltarthat. Én 21 évesen kezdtem, tavasszal töltöttem a 33-at és még közel sem vagyok az út végén.
2013. okt. 30. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
*jav. évtizedekIG
2013. okt. 30. 10:36
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom értelmet keres az életének. A kapuzárási pániknak ez a formája sokkal jobb, mintha nőkhöz járna. Vagy nem?

Semmi rossz nincs abban, ha valaki a spirituális tanításokkal foglalkozik. Csak jobb emberré válhat általuk, rosszabbá semmiképp.

Semmi rosszat nem tesz, én úgy gondolom.

2013. okt. 30. 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem sok joval tudlak biztatni. Csak rosszabb lesz. Legalább annyira hatalmába tudja keriteni az embereket mint a pia. Gondold át és beszéld meg vele a határfelületeket amiket még el tudsz fogadni. Ennek alapján talán tudsz dönteni.
2013. okt. 30. 10:45
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
Nagy az Isten állatkertje, csak az a baj, hogy alacsony a kerítés!
2013. okt. 30. 10:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy teljesen elhanyagolja a családot, csak magával foglalkozik, azt mondja, hogy én azért kellek, hogy otthont teremtsek neki. Nincs bajom ezzel, de ezt a mértékű elzárkózást nem fogom évekig, pláne évtizedekig bírni. Abban reménykedem, beáll egy egyensúly és kicsit visszavesz belőle, mert igy tönkremegy és a család is.
2013. okt. 30. 11:04
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
", hogy én azért kellek, hogy otthont teremtsek neki" Ez ok. De azt kérdezd meg, hogy szerinte ö miért kellene neked?
2013. okt. 30. 11:25
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem baj az ha valaki belemélyül a spirituális tanításokba, ha keresi a saját útját, az élet nagy kérdéseit. Sokat lehet tanulni belőle egymásról és magunkról. Azonban ettől még el kell látni a hétköznapi feladatokat, fel kell venni a hétköznapi szerepeket is. A kettő működhet együtt, nem zárja ki egymást. Szeretet és türelem mindenképpen nagyobb segítség lehet mint a hiszti vagy a fenyegetőzés, netán a válás. Érezze hogy támogatod ebben, de azt is érezze azért, hogy mindemellett csak addig van egybe a családja amíg apaként és férjként is helytáll.
2013. okt. 30. 12:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Jár is valami csoportba?
2013. okt. 30. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!