Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szolnál ha a férjed úgy viselkedne mint egy állat és megütné a barátnődet?
Én nem térek napirendre a mai viselkedésén!
Délután kicsit csavarogtunk a barátnőmmel aztán eljöttünk hozzánk még egy kicsit beszélgetni. Kocsival voltunk és beálltam a garázsba ahol a férjem motorjai is vannak. Kiszálltunk és barátnőm felült az egyikre. Hülyéskedett, motorversenyzőset játszott. Tudom gyerekesen hangzik, de mindenki szokott ökörködni néha nem? Aztán az lett a hülyéskedés vége, hogy a barátnőm eldőlt a motorral. Erre kijött a férjem a kijött lakásból. Mikor meglátta, hogy mi történt akkor már ordított mint egy sakál. Aztán a barátnőmnek adott egy hatalmas pofont! De akkorát, hogy összeesett a barátnőm! Aztán a karjánál fogva gyakorlatilag kidobta a házból! Aztán mi is ordítoztunk egymással. Elhordott mindenféle idiótának meg le r...ncozott. Aztán a barátnőm után mentem és hazavittem. Szegény nagyon kibukott. Aztán hazajöttem és folytattuk a veszekedést a férjemmel és végül engem is majdnem megütött. Nem ütött meg, de láttam rajta, hogy nem sok választja el tőle.
Ez volt az első ilyen esett. Igazából veszekedni se szoktunk, de ma úgy viselkedett mint egy állat!
Na is tudom mit gondoljak! Ez megbocsájtható bűn egyáltalán? Ellehet ezt felejteni?
Nos, én már az előző írásaimban kiadtam volna az útját a barátodnak a helyedben, de adj neki egy esélyt. Felejtsétek el a történteket. A párod és a barátnőd pedig kölcsönösen kérjenek egymástól elnézést.
Viszont, ha még egyszer a párod agressziót mutat, akkor TIPLI!!!!!!
Ja igen ezekre is akartam válaszolni:) Mikor még elkezdtem írni az előző válaszomat az elején még az eszembe volt, de a végére már elfelejtettem:)
Szóval olyan 6 éve vagyunk együtt és ebből olyan 3,5 éve vagyunk házasok. A férjem 36 éves én pedig 28.
Ez volt az első ilyen agresszív eset. Sőt ez volt az első nagy veszekedés. Ennyire még sose veszekedtünk meg ordítoztunk. Igazából nagyon ritkán szoktunk még csak veszekedni is, inkább csak vitatkozni szoktunk. Néha hisztis vagyok és akkor veszekszünk egy kicsit mert az felszokta idegesíteni egy picit:) Egyébként nagyon jól megvagyunk:) Szeretjük egymást:)
A barátnőm meg majd még érdekes kérdés lesz. Hát ugye gondolom mondanom se kell, hogy nagyon haragszik a férjemre. Beszéltünk ma és úgy finoman mondogattam neki, hogy azért nem csak a férjem hibás ebben a történetben. És szerintem ő ezzel nem ért egyet. Sőt úgy éreztem mintha rám is haragudna amiatt, hogy én nem állok teljesen mellette ebben az ügyben. Szóval nem tudom. Szerintem ebből még lesznek bonyodalmak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!