Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te mit szolnál ha a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szolnál ha a férjed úgy viselkedne mint egy állat és megütné a barátnődet?

Figyelt kérdés

Én nem térek napirendre a mai viselkedésén!

Délután kicsit csavarogtunk a barátnőmmel aztán eljöttünk hozzánk még egy kicsit beszélgetni. Kocsival voltunk és beálltam a garázsba ahol a férjem motorjai is vannak. Kiszálltunk és barátnőm felült az egyikre. Hülyéskedett, motorversenyzőset játszott. Tudom gyerekesen hangzik, de mindenki szokott ökörködni néha nem? Aztán az lett a hülyéskedés vége, hogy a barátnőm eldőlt a motorral. Erre kijött a férjem a kijött lakásból. Mikor meglátta, hogy mi történt akkor már ordított mint egy sakál. Aztán a barátnőmnek adott egy hatalmas pofont! De akkorát, hogy összeesett a barátnőm! Aztán a karjánál fogva gyakorlatilag kidobta a házból! Aztán mi is ordítoztunk egymással. Elhordott mindenféle idiótának meg le r...ncozott. Aztán a barátnőm után mentem és hazavittem. Szegény nagyon kibukott. Aztán hazajöttem és folytattuk a veszekedést a férjemmel és végül engem is majdnem megütött. Nem ütött meg, de láttam rajta, hogy nem sok választja el tőle.

Ez volt az első ilyen esett. Igazából veszekedni se szoktunk, de ma úgy viselkedett mint egy állat!

Na is tudom mit gondoljak! Ez megbocsájtható bűn egyáltalán? Ellehet ezt felejteni?

2013. okt. 27. 21:41
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
41%

Nos, én már az előző írásaimban kiadtam volna az útját a barátodnak a helyedben, de adj neki egy esélyt. Felejtsétek el a történteket. A párod és a barátnőd pedig kölcsönösen kérjenek egymástól elnézést.

Viszont, ha még egyszer a párod agressziót mutat, akkor TIPLI!!!!!!

2013. okt. 28. 20:21
 42/54 anonim ***** válasza:
84%
mindenki a férjet hibáztatja de az eszükbe nemjut hogy nem ő kezdte...
2013. okt. 28. 20:33
 43/54 anonim ***** válasza:
74%
Tök mindegy kikezdte, a fizikai erőszak nem megoldás, főleg nem gyengébbel szemben!
2013. okt. 28. 20:44
 44/54 anonim ***** válasza:
45%
23-as,29-es vagyok. Én nevettem most annyit Neked!:) Tetszett így részletesen a sztori.Szerencsére mint azt Te is látod,nincs itt akkora nagy baj.Barátnőddel megbeszélted azokat amikre ma rájöttél?A valamelyesti pofon jogosságot? Továbbra is érdekel,hány éve vagytok együtt egyébként,merthogy írod,hogy első ilyen agresszív eset volt.Meg hogy nagyjából hány évesek vagytok.Aztán remélem a továbbiakra is tudok mondani egy pozitív véleményt ezek által!:)
2013. okt. 28. 22:26
 45/54 A kérdező kommentje:

Ja igen ezekre is akartam válaszolni:) Mikor még elkezdtem írni az előző válaszomat az elején még az eszembe volt, de a végére már elfelejtettem:)

Szóval olyan 6 éve vagyunk együtt és ebből olyan 3,5 éve vagyunk házasok. A férjem 36 éves én pedig 28.

Ez volt az első ilyen agresszív eset. Sőt ez volt az első nagy veszekedés. Ennyire még sose veszekedtünk meg ordítoztunk. Igazából nagyon ritkán szoktunk még csak veszekedni is, inkább csak vitatkozni szoktunk. Néha hisztis vagyok és akkor veszekszünk egy kicsit mert az felszokta idegesíteni egy picit:) Egyébként nagyon jól megvagyunk:) Szeretjük egymást:)

A barátnőm meg majd még érdekes kérdés lesz. Hát ugye gondolom mondanom se kell, hogy nagyon haragszik a férjemre. Beszéltünk ma és úgy finoman mondogattam neki, hogy azért nem csak a férjem hibás ebben a történetben. És szerintem ő ezzel nem ért egyet. Sőt úgy éreztem mintha rám is haragudna amiatt, hogy én nem állok teljesen mellette ebben az ügyben. Szóval nem tudom. Szerintem ebből még lesznek bonyodalmak:(

2013. okt. 28. 23:14
 46/54 anonim ***** válasza:
36%
szerintem ahhoz lett volna joga, hogy kifizettesse a barátnőddel a motoron esett kárt (ezt a barátnődnek rögtön fel is kellett volna ajánlania), de ahhoz semmiképpen, hogy megüsse. ordítás még belefér, fizikai bántalmazás nem.
2013. okt. 29. 02:05
 47/54 anonim ***** válasza:
43%
Itt mind a hárman hibásak vagytok. Te, hogy hagytad egyáltalán ráülni a barátnődet, miközben tudod, hogy nem fillérekbe kerül és ha eldől, nem kis kár lesz benne.A barátnőd, hogy ennyi esze nincs, hogy nem szórakozunk más drága motorján. A férjed, hogy nem tudja kezelni az indulatait. Őszintén, szerintem a barátnőd az életben többet be nem teszi a lábát oda. A párod keresse fel egy nagy csokor virággal és bocsánatot kérve mondja el neki, hogy miért akadt ki, de tényleg túlzásba esett.
2013. okt. 29. 04:58
 48/54 anonim ***** válasza:
74%
És a nagy csokor virágot dugja fel a seggébe. Szerintem tök jogos volt a pofon. "Fel kellett volna ajánlania, hogy kifizeti" Mit? Mennyit? A javítást? Vagy az értékvesztést abból adódóan, hogy már "törött" a motor? Milyen egyszerűek is az emberek. Olyanok okoskodnak, akinek fogalmuk sincs semmiről. A barátnőnek kötve hiszem, hogy van annyi pénze, amennyi a kompenzáláshoz szükséges. És még virágot, hogyne... Inkább örüljön, hogy nem egy alvilági figura és megúszta egy pofonnal. Ha kicsit is sötétebb körökben mozogna, akár ki is nyírhatta volna. Ami még mindig benne van a pakliban, tekintve, hogy annyi pénze valakinek, hogy ilyen értékű motorparkot tartson kevés embernek van legálisan. Virágcsokrot... hehehe...
2013. okt. 29. 06:19
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
44 vagyok,45-re: igen ez jó hír:) akkor ennyi évig biztos nem titkolta esetlegesen az agresszív hajlamait és nem lesz ezek után sem álmokfutó.Akkor ez egy ilyen kivételes eset volt.Oké?:) Barátnőd meg ha igazi,akkor majd megérti,de legalább elfogadja,hogy szereted a Férjed és megbékül.Ennek még akkor is így kéne lennie,ha jogtalan lett volna a Férjed viselkedése.De ez majd kiderül.
2013. okt. 29. 08:52
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Remélem barátnőd megfizeti a kárt amit a hülyeségével okozott.
2013. okt. 29. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!