Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te mit szolnál ha a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szolnál ha a férjed úgy viselkedne mint egy állat és megütné a barátnődet?

Figyelt kérdés

Én nem térek napirendre a mai viselkedésén!

Délután kicsit csavarogtunk a barátnőmmel aztán eljöttünk hozzánk még egy kicsit beszélgetni. Kocsival voltunk és beálltam a garázsba ahol a férjem motorjai is vannak. Kiszálltunk és barátnőm felült az egyikre. Hülyéskedett, motorversenyzőset játszott. Tudom gyerekesen hangzik, de mindenki szokott ökörködni néha nem? Aztán az lett a hülyéskedés vége, hogy a barátnőm eldőlt a motorral. Erre kijött a férjem a kijött lakásból. Mikor meglátta, hogy mi történt akkor már ordított mint egy sakál. Aztán a barátnőmnek adott egy hatalmas pofont! De akkorát, hogy összeesett a barátnőm! Aztán a karjánál fogva gyakorlatilag kidobta a házból! Aztán mi is ordítoztunk egymással. Elhordott mindenféle idiótának meg le r...ncozott. Aztán a barátnőm után mentem és hazavittem. Szegény nagyon kibukott. Aztán hazajöttem és folytattuk a veszekedést a férjemmel és végül engem is majdnem megütött. Nem ütött meg, de láttam rajta, hogy nem sok választja el tőle.

Ez volt az első ilyen esett. Igazából veszekedni se szoktunk, de ma úgy viselkedett mint egy állat!

Na is tudom mit gondoljak! Ez megbocsájtható bűn egyáltalán? Ellehet ezt felejteni?

2013. okt. 27. 21:41
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
64%

Egy ember nem üthet meg egy másikat, ha az nem támad rá, vagy a családjára. Aki szerint igen, az költözzön el a pic$ába innen jó messzire, és ne szaporodjon.

Ezek szerint ha van egy nő egy drága cipőben, és valaki rálép a lábára, akkor addig ütheti, amíg nem kerül földre? Tudom, hogy itt is sokan láttak erőszakot otthon, én is, de elmondom: nem ez a normális.

2013. okt. 28. 12:31
 32/54 anonim ***** válasza:
71%

31-el egyetértek.

Nagyon elszomorító, hogy milyen sok embernek elfogadott az erőszak, ha valaki "megérdemli".

2013. okt. 28. 12:42
 33/54 anonim ***** válasza:
76%
A csaj igenis rátámadt a családtagjára, sőt el is borította...
2013. okt. 28. 13:30
 34/54 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg az a baj, hogy ma már mindenkinek mindent lehet, mert úgy se lesz böjtje, ha megérdemli hanem.

E miatt néz ki így a fiatalok korosztálya is, mert szerintem egy két tininek kijárna egy jó nagy apai, és rögtön tudnák értékelni a dolgok értékét, és nem csak magukkal foglalkoznának. Eszükbe se jutna nyíltan így viselkedni, ahogy most teszik, mert tudnák, hogy senki nem huny szemet a tettük felett.

Nem azt mondom, hogy verni kell mindenkit, de vannak helyzetek, ahol igenis kijár egy pofon, hogy észhez térjen az, aki a hülyeséget csinálja.

Én is megkaptam a saját pofonjaimat, és hálás vagyok érte, hogy még időben, nem pedig hagyták, hogy had kallódjak el. Szerintem ha nem kaptam volna meg a pofonjaimat, és határok nélkül mehettem volna a hülyeségbe akkor most nem itt lennék.

2013. okt. 28. 13:34
 35/54 anonim ***** válasza:
83%
Ha lenne egy olyan drága motorom és egy idióta felborítaná lehet énis lekevernék neki egy maflást, jó nemúgy hogy összeessen, de azért tudja már hol a helye...
2013. okt. 28. 16:00
 36/54 anonim ***** válasza:
82%

Én nem vagyok verekedős, sohasem ütöttem még meg senkit. De mélységesen együtt érzek a pasival. Ha van egy gyűjteményem, aminek az egész életem áldoztam, aztán valaki jön és felborogatja a több tízmillió forintos mintadarabomat, ami ráadásul még limitált kiadás is, igen valószínűnek tartom hogy levertem volna.

Pont úgy, mint ahogy kivégeznék mindenkit aki szándékosan éget Picassot, vagy bármilyen más felbecsülhetetlen értékű műkincset. Na ez a motoros eset csak annyival jobb, hogy abból van több darab is a világon, nem csak egyetlen.

Korábban volt egy komment, hogy majd a gyereket is leüti. Nem kell összekeverni azt ha egy gyerek nem képes felfogni mit csinál, és azt ha egy felnőtt nő ilyet tesz. Nekem eszembe sem jutna ráülni, nekidőlni más luxusjárművének..

És még egy gondolat, ez nem agresszió. Nem jelenti azt hogy verni fog téged, egészen addig, amíg nem csinálsz megint ilyen hülyeséget. Bár én a pasi helyében elgondolkodnék rajta, hogy kiket engedek az életembe.

Bennem is él a gyűjtő szenvedély, a páromnak soha nem jutna eszébe hozzáérni a darabjaimhoz. Vagy egy idegennel tönkretenni a gyűjteményem, szórakozás gyanánt.

2013. okt. 28. 16:54
 37/54 Frigg ***** válasza:
100%

Elég megosztó történet. Pár részletre én is kíváncsi lennék.

Azt semmiképpen sem tartom normálisnak, hogy megütötte barátnődet. Hogy jutott el odáig? Meghallotta a zajt, kirohant, üvöltött hogy "azanyádat", majd egyből leverte a csajt és kihajította? Vagy hogy történt?

Én mondjuk biztos nem költenék házon kívül semmire tizenxmillió pénzt, mert bármi, bármikor megtörténhet, vannak szerencsétlen véletlenek. Persze, ha megteheti, és ez a szenvedélye, vegye meg.

Viszont nem is nyúlnék ilyen értékű motorhoz vagy akármihez a barátnőd helyében, pontosan azért, ami történt.

A férjednek nem kellett volna megütnie, barátnődnek meg nem kellett volna hülyéskednie rajta.

23/N

2013. okt. 28. 18:02
 38/54 A kérdező kommentje:

Na elmondom a lehető legpontosabban, hogy történt!

Szóval hazaértünk...

A barátnőm felült a motorra és elkezdett rajta jobbra-balra billegni. Először még nekem is viccesnek tűnt, de aztán eszembe jutott, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet és mondtam neki, hogy szálljon le. Szinte ahogy ezt kimondtam megbillent valahogy és eldőlt a motor. Majdnem rádőlt a barátnőmre, de valahogy sikerült úgy kilépnie alóla, hogy végül is a két lába közé beesett és a barátnőm csak elesett. Felsegítettem barátnőmet és ekkor lépett be a garázsba a férjem. Azt nem tudom pontosan miért jött be. Lehet az motor csattanására vagy az előtte lévő nagy röhögésre vagy az is lehet csak úgy. Néha kiszokott jönni elém a garázsba üdvözölni mikor hallja, hogy megjöttem. Na mindegy szóval bejött. Először láttam rajta, hogy megdöbbent. Aztán ordítva megkérdezte, hogy mi a fa..t csináltunk. Én hallgattam mert szégyelltem magam a barátnőm meg mondta neki, hogy játszott a motorral és eldőlt. Aztán a férjem visszakérdezett ordítva, hogy mit jelent az, hogy játszott a motorral. Aztán mondta neki a barátnőm, hogy ráült és jobbra-balra mozgolódott rajta, úgy mint ha motorozna. Aztán erre adott a férjem neki pofont. A barátnőm elesett és sírni kezdett én odamentem a barátnőmhöz és elkezdtem a férjemmel kiabálni, hogy ezt mégis hogy képzelte. Eközben ő meg felállította a motorját. Látta, hogy eltört rajta valami karbon elem aztán még idegesebb lett és odament a barátnőmhöz megfogta a karját és elkezdte kirángatni a házból. Közben meg ordított vele, hogy hogy lehet ilyen idióta meg, hogy van-e róla fogalma, hogy mit csinált és hasonlók. Én meg a férjemmel ordítottam, hogy állítsa már le magát. Aztán kirángatta a kapuig, ott kirakta aztán rácsapta az ajtót. Ezután még veszekedtünk olyan 5-10 percig majd kocsiba ültem és a barátnőm után mentem. Hazavittem szegénykét aztán még próbáltam vigasztalgatni meg ilyesmi mert eléggé kibukott nyilvánvalóan. Pár óra múlva hazamentem és kezdődött újra a veszekedés a férjemmel. Ő a motorja miatta ordított, meg hogy hogy lehetünk ilyen idióták meg mit képzelünk magunkról és hasonlók. Én meg ugye amiatt ordítoztam vele, hogy mit művelt a barátnőmmel. Aztán már nem tudom mit, de mondtam neki valamit és erre ő meg azt mondta, hogy "még neked áll feljebb" és aztán majdnem megütött. De aztán mégsem. Utána még provokáltam, hogy gyerünk üss meg engem és hasonlok, de aztán már nem csinált semmit. Kiment a garázsba aztán babusgatta a motorját.

Ennyi volt a tegnapi nap történése...

Ma amúgy tiszta fejjel sokat beszélgettünk. meg gondolkoztam a dolgokon. És nem tudom, hogy mennyire haragudjak már. Elmondta, hogy neki milyen sokat jelent ez a motor. Mondjuk ezt eddig is tudtam. De ma sokat beszélt arról, hogy mennyire szereti. Meg azt is mondta, hogy ez nem olyan mint egy sima széria motor, hogy lehet festeni meg lehet alkatrészt kapni hozzá. Ezt pl nem lehet festeni mert akkor már nem lesz gyári és elveszíti és az eszmei értéke jó részét is. Meg alkatrészt sem gyártanak hozzá. Esetleg egyedileg megrendelésre ami viszont iszonyú drága. És így is csak esetleg van hozzá alkatrész. Meg belegondoltam abba is, hogy nekem is van olyan tárgyam amit nagyon féltek. Nekem van egy Zsolnay vázám amit még úgy örököltem. Értékes az is, jó nem annyira mint a moci, de drága dolog az is. De engem nem is a pénzbeli értéke érdekel hanem az eszmei. Úgy vagyok vele mint a ő motorjával. Lehet más egy ronda giccsnek tartja azt a vázát de nekem egy fontos tárgy. És én is tuti nagyon kiakadnék, hogyha valaki hülyeségből összetörné. Lehet én is adnék neki egy pofont. Pedig én tényleg nem vagyok erőszakos típus. Szóval azért megértem a férjem. Nyilván nem a leghelyesebben intézte a dolgot, de megtudom valahol érteni őt is. Na meg ugye az is vitathatatlan, hogy a barátnőm nagyot hibázott. Meg én is, hogy nem állítottam le időben a hülyéskedést.

Huuuu azthiszem elmondtam mindent amit szerettem volna:)

2013. okt. 28. 20:07
 39/54 acelsziv ***** válasza:
56%
A barátnődnek van párja? Mert ha igen,, ne csodálkozz, ha a kedves férjed beleit a torkán fogja kihúzni.
2013. okt. 28. 20:16
 40/54 anonim ***** válasza:
86%
ha ilyen idióta barátnőd hogy jobbra balra dől a motoron omg... és csakhogy tudd, így hogy eltört rajta valami, nagyban csökken egy ilyen motor értéke. Grat nektek
2013. okt. 28. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!