Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szolnál ha a férjed úgy viselkedne mint egy állat és megütné a barátnődet?
Én nem térek napirendre a mai viselkedésén!
Délután kicsit csavarogtunk a barátnőmmel aztán eljöttünk hozzánk még egy kicsit beszélgetni. Kocsival voltunk és beálltam a garázsba ahol a férjem motorjai is vannak. Kiszálltunk és barátnőm felült az egyikre. Hülyéskedett, motorversenyzőset játszott. Tudom gyerekesen hangzik, de mindenki szokott ökörködni néha nem? Aztán az lett a hülyéskedés vége, hogy a barátnőm eldőlt a motorral. Erre kijött a férjem a kijött lakásból. Mikor meglátta, hogy mi történt akkor már ordított mint egy sakál. Aztán a barátnőmnek adott egy hatalmas pofont! De akkorát, hogy összeesett a barátnőm! Aztán a karjánál fogva gyakorlatilag kidobta a házból! Aztán mi is ordítoztunk egymással. Elhordott mindenféle idiótának meg le r...ncozott. Aztán a barátnőm után mentem és hazavittem. Szegény nagyon kibukott. Aztán hazajöttem és folytattuk a veszekedést a férjemmel és végül engem is majdnem megütött. Nem ütött meg, de láttam rajta, hogy nem sok választja el tőle.
Ez volt az első ilyen esett. Igazából veszekedni se szoktunk, de ma úgy viselkedett mint egy állat!
Na is tudom mit gondoljak! Ez megbocsájtható bűn egyáltalán? Ellehet ezt felejteni?
"Mikor meglátta, hogy mi történt akkor már ordított mint egy sakál. Aztán a barátnőmnek adott egy hatalmas pofont!"
Itt a két mondat között szerintem kimaradt valami a történetből.Meséld el azt is,hogy hogyan próbáltátok lenyugtatni,vagy épp hogyan hergeltétek,tehát hogy mi vezette pontosan odáig,hogy aztán a pofon elcsattant.
Szerintem is árnyalt, és hatásvadász a kérdés. Nem mondom, hogy mentesíti a tettei alól, de egy baromi drága motort azért tart az ember garázsban, nem az utcán, hogy minden idióta barom ne üljön rá és ne borítsa fel. Nekem korántsem ilyen drága a motorom mégis a plafonon lennék, ha egy ilyen idióta marha felborítaná. A gyermekeim, pedig nem ilyen ütődöttek, hogy felborítsák. A büntetés mértéke lehet, hogy nem volt arányban a tettel, de ettől még nem feddhetetlen a barátnőd sem. Én azt csináltam volna, hogy ugatok egy sort, és beperlem a barátnőd a francba, úgy, hogy eszébe nem jutna még egyszer ilyet csinálni.
Ui.: ezért kér lenne elhagyni, jön itt a sok okos, hogy hagyd el meg a faszom. Ha Téged nem bántott és visszafogja magát, mikor pedig látod, hogy megbúbolna szerintem becsülendő. Ha egyébként meg nem szokott gond lenni kár lenne ezért elhagyni. Miért nem lehet tiszteletben tartani a hobbiját és vigyázni az értékeire?
Én sem örültem volna a férjed helyében, ha a számomra fontos, drága, ritka dologgal játsszanak számomra idegenek.
DE!!! A nagy hiba az erőszakban van. Lehet az ordítás után még a barátnő kért volna bocsánatot. De az ütésre, meg bármely fizikai erőszakra NINCS mentség.
Én ilyen emberhez hozzá sem mentem volna. Mondjuk nálam a motor bármely formája már kizáró ok, de ez most mellékes.
Ez az a kategória, amikor erősen a válás felé tendál a kapcsolat.
Nem tudnék bízni egy ilyen emberben, de már a házasság előtt sem tudtam volna...
Nem irigyellek kérdező...
25N
"egy baromi drága motort azért tart az ember garázsban, nem az utcán, hogy minden idióta barom ne üljön rá és ne borítsa fel."
Én azt hittem, azért tartja ott az ember, mert ott a helye. Én sem azért a szobában tartom a TV-met, hogy ne nézze más az utcán, hanem azért, mert ott a helye.
Hát én nem tudom mit csinálnék. Minden esetre a férjemet szerintem elküldeném a p.csába, és elköltöznék ahhoz a barátnőmhöz, akit megütött. Addig, míg térdenállva nem rágja a küszöböt bocsánatot kérve. És a barátnőd mit szólt ehhez? A pofámról lesülne a bőr....
Én meghallgatnám a másik fél véleményét is....
Az, hogy megütötte elítélendő.
Valamint az is, hogy 2 felnőtt ember egy éppenséggel nem olcsónak nevezhető motorral játszadozik. Nőjetek fel...
Várható volt, hogy elborul a motor, de ennyi eszetek van, hogy bele se gondoltok, mekkora kárt tudtok okozni.
Ülj le és beszéld meg a férjeddel a helyzetet és ennyi, nem ordítozni kell, hanem normálisan megbeszélni.
Valamint írd meg mivel sikerült még tovább hergelni, hogy a férjed is átlépett a kiabáláson és inkább tettlegességig fordult a dolog.
"Ha Téged nem bántott és visszafogja magát, mikor pedig látod, hogy megbúbolna szerintem becsülendő. "
Adjunk már glóriát azoknak, akik nem vernek nőket, pedig legszívesebben azt tennék!
23-as vagyok,pedig nagyon is igaza van 24-nek abban a mondatában is,amit 28 kiemelt.28 még biztos a soha nem kellett hogy visszafogja tettlegességi vágyait,örülök,hogy ilyen múlttal rendelkezik de nem ez az általános.Igenis becsülendő,hogy tudta hol a határ még egy veszekedés hevében is.Vannak,akik például tárgyakon vezetik le az ilyen jellegű feszültséget (mert ilyen sokunkban benne van)... Ezek igenis becsülendő dolgok.
Várom 23-ra a reakciót és azt is írd még meg Kérdező,hogy hány éve vagytok együtt. És nyugi!:)
kérdező.
Azért én a helyedben a férjed helyébe is képzelné magam.
ha a férjed motorja is potom 16 millióba került, akkor teljes mértékben egyetértek vele, sőt...
Pedig én is lány vagyok.
De ha az én agyatlan barátnőm jönne át, és minden tisztelet nélkül a férjem becses tárgyán játszaná az eszét, már eleve én ordítanám le a fejét, de úgy, hogy egy életre elmenne a kedve az ilyenfajta hülyéskedéstől.
De, gondolom te is jót kuncogtál vele,aztán amikor meglett a baj, ami azért nem hasonlítható össze sok mindennel még nektek áll feljebb, hogy kiakadt.
Én teljesen jogosnak tartom azt a pofont.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!