Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te mit szolnál ha a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szolnál ha a férjed úgy viselkedne mint egy állat és megütné a barátnődet?

Figyelt kérdés

Én nem térek napirendre a mai viselkedésén!

Délután kicsit csavarogtunk a barátnőmmel aztán eljöttünk hozzánk még egy kicsit beszélgetni. Kocsival voltunk és beálltam a garázsba ahol a férjem motorjai is vannak. Kiszálltunk és barátnőm felült az egyikre. Hülyéskedett, motorversenyzőset játszott. Tudom gyerekesen hangzik, de mindenki szokott ökörködni néha nem? Aztán az lett a hülyéskedés vége, hogy a barátnőm eldőlt a motorral. Erre kijött a férjem a kijött lakásból. Mikor meglátta, hogy mi történt akkor már ordított mint egy sakál. Aztán a barátnőmnek adott egy hatalmas pofont! De akkorát, hogy összeesett a barátnőm! Aztán a karjánál fogva gyakorlatilag kidobta a házból! Aztán mi is ordítoztunk egymással. Elhordott mindenféle idiótának meg le r...ncozott. Aztán a barátnőm után mentem és hazavittem. Szegény nagyon kibukott. Aztán hazajöttem és folytattuk a veszekedést a férjemmel és végül engem is majdnem megütött. Nem ütött meg, de láttam rajta, hogy nem sok választja el tőle.

Ez volt az első ilyen esett. Igazából veszekedni se szoktunk, de ma úgy viselkedett mint egy állat!

Na is tudom mit gondoljak! Ez megbocsájtható bűn egyáltalán? Ellehet ezt felejteni?

2013. okt. 27. 21:41
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
15%
A férjednek a barátnőd nem volt már meg véletlenül? mert a férjeden gyúlölet is volt, nem csak harag az írásod szerint.
2013. okt. 27. 21:58
 12/54 acelsziv ***** válasza:
67%

Ötöst idézném: Ne áltasd magad, hogy ez volt az utolsó is!

Szép szép, hogy limitált meg drága. De akkor húzzon rá ponyvát és kuss mindenkinek... Viszont megütni valakit ilyesmiért... Primitív barom.

2013. okt. 27. 21:59
 13/54 acelsziv ***** válasza:
73%
Amúgy szerintem szólj a barátnődnek, hogy irány az ügyelet és vetessen látleletet. Amúgy sem árt ilyen erejű ütés után egy vizsgálat. Agyrázkódása is lehet.
2013. okt. 27. 22:00
 14/54 anonim ***** válasza:
62%

Hát nem azért, de az, hogy mindenki szokott "ökörködni", nem mentség. Felelősségteljes felnőtt ember el tudja dönteni mikor "biztonságos" ökörködni és mikor nem. A fél vagyont érő tárgyak értelemszerűen nem tartoznak ide, ezt már egy gyerek is megérti...

Szóval szerintem itt nem csak a férjed a hibás.

2013. okt. 27. 22:04
 15/54 anonim ***** válasza:
64%

7-es véleményével értek egyet.

Remélem, a barátnőd orvoshoz megy látleletet vétet, és feljelenti a nem kedves férjedet.

2013. okt. 27. 22:11
 16/54 anonim ***** válasza:
65%

13-es!

Semmi sem jogosítja fel, hogy tettlegesen bántalmazzon bárkit is, de főleg egy nőt aztán végképp nem!

2013. okt. 27. 22:11
 17/54 anonim ***** válasza:
69%
Kiábrándító. Nagyon utálom az ilyen erőszakos embereket, ezért biztos, hogy eltávolodnék tőle. Mi az, hogy megüti? Ez beteg?
2013. okt. 27. 22:32
 18/54 anonim ***** válasza:
65%
Azonnal elhagynám. Nem akarnék a következő lenni.
2013. okt. 27. 22:40
 19/54 anonim ***** válasza:
60%

Én is elhagynám.

Ugyanezt meg fogja veled is tenni később vélt vagy valós sérelmek miatt..

2013. okt. 28. 00:16
 20/54 anonim ***** válasza:
77%

Részemről ott és akkor ért volna véget a kapcsolat.

Összeesett a barátnőd a pofontól?

lehet, hogy az első volt, de hidd el, nem az utolsó. A következőt te fogod kapni, ha valami olyant teszel, ami nem tetszik neki.

Nekem megbocsájthatatlan és elfelejthetetlen.

Tudok dolgokat tolerálni, egy kivétellel, az pedig az agresszív viselkedés.

2013. okt. 28. 01:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!