Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet, hogy a férjem azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a férjem azért lépett ki racionális magyarázat nélkül, mert a múltból húzták a drogok, amivel mellettem nem élhetett?

Figyelt kérdés

Szép életünk volt, klasszikus szerelem. Voltak szakítások, de mindíg rájöttünk, egymás nélkül nem megy.

Mikor összejöttünk, kábítószer fogyasztás és terjesztés miatti per volt folyamatban. Megúszta.

Időközben rájöttem, mellettem is csinálta időnként.

5 év együttélés után 6x elköltözött, ilyenkor buli, drog, ruházkodás, csajok.

Aztán megvilágosodott, házasság, gyerek, autó, felújítás, már csak élni kellett volna.

Karácsonykor megcsalt, próbáltuk rendezni, voltak viták, de kerestük a megoldást.

Wellnes, programok, élmények, jó együttlétek az ágyban, közös célok.

A nyaralás előtt 4 nappal elköltözött, a gyerekekkel itthagyott. Nem tartottam vissza, elszánt volt.

Magyarázat: elege van abból, ami itt megy, és a 3 nőből, eddig nem látta a problémát, most igen, de nem akarja megoldani.

Ezt követően ismét buli, ész nélküli ruházkodás, önmegvalósítás...

Az igazság, hogy az elmúlt időben észrevettem, hogy megváltozott a személyisége, nagy önbizalom, más reagálás. Éreztem, hogy v.mi húzza ki a kapcsolatból.

Teljesen megromlott a kapcsolatunk azóta. Nem lehet eligazodni rajta, mást cselekszik, mint amit mond.

Költözés után 6 héttel beszéltem vele, rávilágítottam, hogy nekem is kell változni, amire készen állok, de a válasz az volt, elhagyta a szerelem és nem tudja elképzelni a folytatást.

Aztán leírta, hogy sajnálja, mert neki az egyetlen szerelem volt, és az igazi, de most nem megy a folytatás, mert nem tudna megfelelni az alapvető elvárásoknak.

Azt is leírta, hogy nekem lesz igazam, mert mire rájön, mit tett, késő lesz.

Sosem volt dolgom droggal, de sejtem, hogy van akkora függőség, ami kihúzza a házasságból, gyerektől, és irracionális viselkedést tanúsít.

Mielőtt v.ki kérdezné, nincs tudomásom nőügyről, nem az volt az ok.

Persze azóta már biztos van.

Ti mit gondoltok a fent leírtakról?

2013. okt. 27. 10:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Engem azért érdekelne, milyen drogokat használt? Mert egyáltalán nem mindegy...
2013. okt. 28. 15:00
 22/24 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszadók!

Köszönöm a sok hasznos tanácsot, de a 9-es válaszadónak teljesen igaza van, az utolsó 4 komment pedig igen elgondolkodtató!

A napokban már kiderült az egyik ok, tudatta a nagyvilággal, kapcsolatban van, és nagyon szerelmes is.

Mondjuk ezzel megvárhatta volna a válást, mert együttlenni lehet szépen csendben is, vagy először szólhatott volna nekem, így megkímélt volna 3 hónap önmarcangolástól.

Nem szólok semmit, közömbös leszek a témában, de cselekszem.

Ettől függetlenül a költözést követően az első teóriám állhatott fent, mert ő szabadnak született és önmaga akart lenni.

2013. okt. 30. 18:33
 23/24 anonim ***** válasza:

nem értem miért kellene neked változni ? Ésszerűtlen. A drogos magatartást pedig jó hogy nem tanultad meg, és nem tetted magadévá az ő értékrendjét. Akkor már ellened is eljárást indithatnának.

Örülj, légy boldog, hogy még időben vége lett a túl magyarázott idealizált igaz szerelem drogos stb. kapcsolatnak, és még lehet boldog de őgy igazán boldog az életben. Amikor nem egy drogterjesztővel kell küszködnöd.n Neki pedig pszichiáterm és a jog, mint ahogy irod, most is eljárás folyik ellene. Sok sikert az élethez :)

2014. márc. 27. 09:18
 24/24 anonim ***** válasza:

22: "először szólhatott volna nekem, így megkímélt volna 3 hónap önmarcangolástól."

Erről van szó.

2014. márc. 28. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!