Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a férjem azért lépett ki racionális magyarázat nélkül, mert a múltból húzták a drogok, amivel mellettem nem élhetett?
Szép életünk volt, klasszikus szerelem. Voltak szakítások, de mindíg rájöttünk, egymás nélkül nem megy.
Mikor összejöttünk, kábítószer fogyasztás és terjesztés miatti per volt folyamatban. Megúszta.
Időközben rájöttem, mellettem is csinálta időnként.
5 év együttélés után 6x elköltözött, ilyenkor buli, drog, ruházkodás, csajok.
Aztán megvilágosodott, házasság, gyerek, autó, felújítás, már csak élni kellett volna.
Karácsonykor megcsalt, próbáltuk rendezni, voltak viták, de kerestük a megoldást.
Wellnes, programok, élmények, jó együttlétek az ágyban, közös célok.
A nyaralás előtt 4 nappal elköltözött, a gyerekekkel itthagyott. Nem tartottam vissza, elszánt volt.
Magyarázat: elege van abból, ami itt megy, és a 3 nőből, eddig nem látta a problémát, most igen, de nem akarja megoldani.
Ezt követően ismét buli, ész nélküli ruházkodás, önmegvalósítás...
Az igazság, hogy az elmúlt időben észrevettem, hogy megváltozott a személyisége, nagy önbizalom, más reagálás. Éreztem, hogy v.mi húzza ki a kapcsolatból.
Teljesen megromlott a kapcsolatunk azóta. Nem lehet eligazodni rajta, mást cselekszik, mint amit mond.
Költözés után 6 héttel beszéltem vele, rávilágítottam, hogy nekem is kell változni, amire készen állok, de a válasz az volt, elhagyta a szerelem és nem tudja elképzelni a folytatást.
Aztán leírta, hogy sajnálja, mert neki az egyetlen szerelem volt, és az igazi, de most nem megy a folytatás, mert nem tudna megfelelni az alapvető elvárásoknak.
Azt is leírta, hogy nekem lesz igazam, mert mire rájön, mit tett, késő lesz.
Sosem volt dolgom droggal, de sejtem, hogy van akkora függőség, ami kihúzza a házasságból, gyerektől, és irracionális viselkedést tanúsít.
Mielőtt v.ki kérdezné, nincs tudomásom nőügyről, nem az volt az ok.
Persze azóta már biztos van.
Ti mit gondoltok a fent leírtakról?
Nyilván ketten szúrtuk el, ezt nem is vitatom!
Pont ezért végeztem önvizsgálatot, szembesültem a hibáimmal és előadtam, nekem miben kellene változni.
Biztos tipikus viselkedés, mert az apja is le akarat lépni egy pár éve egy nő miatt. És a nagyapja is sokszor menekült feldúlt férjek elől.
....a vérükben van.
Egyébként nem tudom, az minek szól bele, akinek fogalma sincs a dolgokról (pl. bírósági eljárások), ha nem vagyok jártas egy témában, inkább csendben maradok.
Igen, az is lehet, hogy a helyzetek miatt elővett v.kit, akivel nem kell helyzeteket kezelni, nem kell problémák elől menekülni, és ez így sokkal jobb, mint egy kapcsolat, ahol felelősség van.
De idővel minden kapcsolatban jelentkeznek problémák. Ha nem ilyen, akkor másfajta.
10-es! Nem pontozlak le, teljesen van valóságalapja az általad írtaknak!
Sokszor én is elgondolkodom, hogy mit siratok ezen a kapcsolaton? Végig kellene néznem az alakulását és rájöhetnék végre, hogy én voltam a hülye!
Tudom, hogy következetesebbnek kellett volna lennem.
Most már ez van, nem tudok változtatni rajta.
A "picsogásom" csak abból adódik, és nem őt mentegetem, hogy rengetek teljes pillanatot éltünk át, és egymás számára a másik volt az a bizonyos 50 %.
Igazából mindíg megetetett. Amikor szakítani akartam, hatott rám a szövegével, hogy nem tudja elképzelni, ne együtt öregedjünk meg.....egyebek.
Hát ez van.
Akkor jó, ha így látod. Én kicsit dühből is írtam, amit írtam, mert az apám is nagy szemét volt, aki etette anyát, közben össze-vissza csalta és hazudott és miegymás, amit csak el tudsz képzelni. Anya mit csinált? Semmit. Nem tett semmit. Sírt, persze nem ő dobta ki, hanem kivárta, míg apa lép le nagy vigyorogva. Ezt a sok éves huzavonát 4 gyerek nézte végig.
Gondolom azt hitted, hogy a férjed majd maximálisan megváltozik a gyerekek és a házasság miatt, és majd minden csodálatos lesz. Ilyen NEM létezik. Nincs megvilágosodás. Akik ennyire gerinctelenek, azok sosem tudnak növeszteni maguknak. És még van, aki ráfogja a drogra?
Szép szülői minták, mondhatom.
Lehet le leszek pontozva, DE:
1. Már az riasztó volt hogy hogy mikor összejöttetek per volt ellene kábszer fogyasztás és terjesztés miatt. Persze mindenki változhat..
2. Sokszor elöltözött, drogozott, nyilván megcsalt.. ez sem túl bizalomgerjesztő... már az első ilyennél átgondoltam volna a dolgokat...
3. A gyerekek szerinted mit szólnak ilyen apához? Aki hol ott van hol nincs..
4. Ez a se vele se nélküle kapcsolat már régen halott.
5. Válj el, kezdj új életet. Feleslegesen pazarlod rá az idődet, neki nem értél annyit hogy felhagyjon az ész nélküli élettel és a drogokkal..
Köszönöm a sok véleményt, mindben volt igazság.
15-nek annyiban helyt adok, hogy aki nem került közelségbe az ilyen dolgokkal, azok tényleg nem tudják (szerencsére) mennyire ki tudja forgatni az embert önmagából.
Tudjátok, úgy gondoltam, mindenkinek jár egy esély, amivel bizonyíthat. Ő megtette, bizonyított, aztán ismét önmaga lett.
Próbálta ő, de nem ment neki.
Egyébként a másik szemével nézve, biztos szar érzés lehet rádöbbenni, hogy valami erősebb, mint saját maguk.
Hát ezzel az érzéssel már neki kell megküzdenie.
És igen, valószínűleg gerince csak átmenetileg volt.....
14-es! Jól látod! a 16 éves lányom már 10 évesen érettebb volt, mint én. Akkor megmondta (6. KÖLTÖZÉS), hogy ő már nem állna szóba vele.
Most már közömbös számára, kineveti, mekkora pojáca 37 éves létére.
Pedig igazán jó kapcsolatuk volt, nagyon szerették egymást. Nála előbb elveszett a bizalom.
Sok barátom van szerencsére, akik nem értik, mit siratok.
Nem szeretném magam fényezni, de állítólag kellemes társaság vagyok, csinosnak mondott, jó egzisztenciával rendelkezem, van saját felújított lakásom, és a legfontosabb, van 2 gyerek velem, tehát, az értékek nálam vannak.
Próbálom magam agitálni, hogy előre kellene néznem.
Lehet, hogy ő is játszik velem, mert ha v.mivel felidegesít, azt élvezi, hogy gyengíthet.
Én is játszom a szerepem finoman.
Mindíg csinos vagyok, mikor jön, sorra veszem elő az új ruhákat, cipőket, aminek nagy részét kaptam, de nem engedem, hogy összezuhanva lásson.
Igen, ez szenvedélybetegség - az érzelmi működés már önmagában lehetne az.
Nem olvastál utána ennek soha?
Aki szenvedélybeteg, az már foglalt érzelmileg, annak az elsőszámú szerelme mindig a szenvedélye tárgya lesz.
Első körben csak az alkoholizmussal kezdett foglalkozni a szakirodalom, de később felfedezték, hogy minden más függőségre jellemző az alkoholista érzelmi működés. Úgyhogy bármelyik témát is olvasod, helyben vagy. Alkoholizmusról a Horváth Szivelszernek van fenn könyve a weboldalán, nagyon jó, és még az slaa.hu oldalon az Irodalom c. rész alatt érdemes olvasgatni.
Szenvedélybetegek hozzátartozóinak van 12 lépéses program, oda érdemes lehet eljárnod, vagy addiktológushoz, vagy Családsegítőhöz. Majd írd meg, mire jutottál!
Ezek mind megtalálhatók a neten.
És még: magadert.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!