Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lesz ebből? Ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből? Ki lehet gyógyulni a féltékenységből?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk házasok, 10 éve együtt. Én 27 vagyok, ő 37. Nagyon szeretem, ő is engem, sose volt megcsalás, balhé (komolyabb), semmi gáz. 2 kicsi gyerekünk van. Most mentem el dolgozni (életemben először, mert eddig előbb tanultam, majd gyesen voltam és közben is tanultam, de itthon). Jó munkahelyem van, örültünk neki mindketten. Amikor suliba jártam és még nem volt gyerek, tehát egész napomat ott töltöttem az egyetemen (bejárós voltam), nem féltékenykedett, soha nem mondta, hogy jajj kikkel vagyok egész nap, semmi balhé nem volt. Mióta van a munkahelyem, nagyon fura lett. Bent vannak vegyesen férfiak és nők, szinglik és házasok, tök átlag hely. Szoktam mesélni a napomról, nagyjából megmutogattam a kollégákat (már akit lehetett) facebookon is, mert szeretek arcot társítani a névhez, ha mesélek róluk. Tehát nem titkolózok, nem viselkedek máshogy, mint eddig. A férjemmel elmentünk színházba, ahol összefutottunk egy fiú (nálam 4 évvel fiatalabb) kollégámmal, aki ráadásul a barátnőjével és a barátaival volt. Mikor összetalálkoztunk, lehajolt adni két puszit (mint manapság mindenki, civilben). Bemutattam őket egymásnak, beszéltünk pár szót, és elment a társasággal. A férjem egész este tiszta ideg volt, majd otthon kibukott belőle, hogy mégis mit képzel a pasas, hogy megpuszil, én miért nem hajoltam el, miért hagytam, mégis mit gondoltam, meg kishíján megütötte, stb...teljesen kikelt magából, és azóta, bár leállítottam és megbeszéltük, folyton célozgat rá félig humorosan, hogy mennyire gáz ha valaki flörtölget miközben házas, meg aki férjnél van az ne poénkodjon más fas.zikkal, ilyesmi. Elegem van ebből, hogy olyanért büntet, amit egyrészt nem én csináltam, másrészt annyira nevetséges, banális dolog...most már ez fog menni?

A sráccal egyébként nem sokat beszélek (sosem beszéltem sokat)a melóban, nem is szimpatikus, nem "jön be", ráadásul még gyerek...pont egy ilyen miatt gőzöl be a párom?! Nem tartom magam bombanőnek, átlagos magasságú, vékony testalkatú vagyok, nem öltözöm feltűnően, nem vagyok egy társaság középpontja-típus.

Mit csináljak, hogy ne őrüljek bele már ebbe? És a párom se?

2013. okt. 26. 09:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem is ismered meg nem is beszéltek nagyon, akkor minek puszilgatod? A jó ismerősök szokták...
2013. okt. 26. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyszer közöld vele határozottan,hogy semmi oka a féltékenységre,őt szereted,és senki miatt sem dobnád el.A fenti helyzetet pedig félreértette,túlreagálta,nem gondoltad,hogy ennyire érzékenyen érinti.Ha mindezt nem érti meg,akkor valószínűleg van saját magával valami gondja,ami ezt a viselkedést váltja ki belőle.Mindenestre szeretettel fordulj felé,egy kis dicséret és szeretgetés jól fog neki esni,pláne ebben a helyzetben.
2013. nov. 1. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Add vissza neki,kezddj el féltékenykedni. Kérdez meg hol volt, kivel volt nővel volt stb. Ha figyelemre vágyott akkor jól fog neki esni és lenyugszik. Ha meg nem megfejthető az ok számára sem, akkor látni fogja, hogy mennyire idegesítő a féltékenység és akkor is lenyugszik.
2013. nov. 1. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én megértem a férjed. Az én férjem is bevallotta, hogy van egy csaj a munkahelyén, aki minden pasit puszival köszönt reggelente. Ezt azért vallotta be, mert megcsillant egy csillámpor az arcán és azonnal szakítani akartam. Egyre csak azt hajtogatta, hogy nem tudja hogy került oda, aztán jutott eszébe ez a csaj, aki az összes férfikollégáját így köszönti, hüly..én nézne ki, ha ő nem viszonozná. Azért kíváncsi lennék, hogy a lányokat is végigpuszilja-e? Mindenesetre legszívesebben beverném a hü...lye ku...rva képét, minek puszilgatja az én férjemet? Biztos van bizonyos kör, ahol ez nem jelent semmit, de ha oda tartoznék, én azt gondolom, akkor se puszilgatnám végig a férfikollégáimat. Úgy gondolom, nem illik.
2013. nov. 1. 19:30
 15/16 anonim válasza:
van rá gyógymód.. a pszichológus. és nem gúnyos akarok lenni..
2013. nov. 1. 22:56
 16/16 acelsziv ***** válasza:
14: te sem vagy jobb, mint a kérdező férje...
2013. nov. 2. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!