Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből? Ki lehet gyógyulni a féltékenységből?
7 éve vagyunk házasok, 10 éve együtt. Én 27 vagyok, ő 37. Nagyon szeretem, ő is engem, sose volt megcsalás, balhé (komolyabb), semmi gáz. 2 kicsi gyerekünk van. Most mentem el dolgozni (életemben először, mert eddig előbb tanultam, majd gyesen voltam és közben is tanultam, de itthon). Jó munkahelyem van, örültünk neki mindketten. Amikor suliba jártam és még nem volt gyerek, tehát egész napomat ott töltöttem az egyetemen (bejárós voltam), nem féltékenykedett, soha nem mondta, hogy jajj kikkel vagyok egész nap, semmi balhé nem volt. Mióta van a munkahelyem, nagyon fura lett. Bent vannak vegyesen férfiak és nők, szinglik és házasok, tök átlag hely. Szoktam mesélni a napomról, nagyjából megmutogattam a kollégákat (már akit lehetett) facebookon is, mert szeretek arcot társítani a névhez, ha mesélek róluk. Tehát nem titkolózok, nem viselkedek máshogy, mint eddig. A férjemmel elmentünk színházba, ahol összefutottunk egy fiú (nálam 4 évvel fiatalabb) kollégámmal, aki ráadásul a barátnőjével és a barátaival volt. Mikor összetalálkoztunk, lehajolt adni két puszit (mint manapság mindenki, civilben). Bemutattam őket egymásnak, beszéltünk pár szót, és elment a társasággal. A férjem egész este tiszta ideg volt, majd otthon kibukott belőle, hogy mégis mit képzel a pasas, hogy megpuszil, én miért nem hajoltam el, miért hagytam, mégis mit gondoltam, meg kishíján megütötte, stb...teljesen kikelt magából, és azóta, bár leállítottam és megbeszéltük, folyton célozgat rá félig humorosan, hogy mennyire gáz ha valaki flörtölget miközben házas, meg aki férjnél van az ne poénkodjon más fas.zikkal, ilyesmi. Elegem van ebből, hogy olyanért büntet, amit egyrészt nem én csináltam, másrészt annyira nevetséges, banális dolog...most már ez fog menni?
A sráccal egyébként nem sokat beszélek (sosem beszéltem sokat)a melóban, nem is szimpatikus, nem "jön be", ráadásul még gyerek...pont egy ilyen miatt gőzöl be a párom?! Nem tartom magam bombanőnek, átlagos magasságú, vékony testalkatú vagyok, nem öltözöm feltűnően, nem vagyok egy társaság középpontja-típus.
Mit csináljak, hogy ne őrüljek bele már ebbe? És a párom se?
"A sráccal egyébként nem sokat beszélek (sosem beszéltem sokat)a melóban, nem is szimpatikus, nem "jön be", ráadásul még gyerek...pont egy ilyen miatt gőzöl be a párom?!"
Ő mégis honnan tudja, hogy semmit nem érzel iránta? Nem lát bele az érzelmeidbe, csak annyit tud, hogy megcsókoltátok egymás arcát, ráadásul fiatalabb (ergó jobb férfinek látja önmagánál) is. Ha ismerné a srácot, más lenne a szitu, de teljesen tök idegen neki a gyerek, semmit nem tud róla. Ülj le vele és beszéd meg, egy kellemetlen félreértés áldozatai vagytok! Gondold magad a helyébe.
Ne sértődj meg, de félt a férjed. Ez most tökmindegy hogy a saját kisebbrendűségi komplexusából ered, akkor is félt, hogy elveszít téged. Meg kell őt értened, ha tartósan tervezel. Bújj hozzá, mondd, hogy szereted és neked semmit nem jelent az a gyerek, szerinted még fiatal és tapasztalatlan, ne legyen nevetséges, hogy ilyeneket feltételez rólad, különben is ő egy igazi férfi és nála jobbat nem kívánhatsz magadnak.
Egy férfinek nagyon jól esik az ilyesmi, hidd el nekem, be fog jönni.
Az ember általában arra harap, amit ő maga is elkövetett...
De ezt a dolgot neki kellene rendbe raknia magában. Nem benned nem bízik, hanem saját magában és ezzel a cirkuszolással csak megkeseríti az életeteket. Közöld vele, hogy sürgősen változtasson. Nem vagy apáca, aki innentől férfival nem állhat szóba.
Azért nehogy már két ártatlan puszi miatt joga legyen a férjnek így kikelni önmagából meg féltékenykedni, basszus...
Két puszi és taperolás között marha nagy különbség van, szerintem.
Időben állítsd le szerintem a férjed, és körvonalazzátok a határokat, mert a végén már abból is balhé lesz, hogy egyáltalán férfiakkal beszélgetsz.
Nekem erről a sztoriról az jutott eszembe, hogy mindenki magából indul ki...
Ezek szerint ha megpuszil egy nőt, már többet is akar tőle? Ha ez alapvetően így van vele, lehet hogy nem érti meg, hogy manapság már mindenki puszizkodik mindenkivel, bemutatkozásnál is, nemhogy ha már ismerjük egymást... Ezt lehet nem szeretni, de egyből azt feltételezni, hogy a srác akar tőled valamit az kicsit túlzás... Ha engem minden pasi meg akarna dönteni, aki találkozáskor arcon puszil, akkor rettentően népszerű lennék a hímek körében...
Átérzem a helyzeted... Nálunk múltkor férjem verte ki a balhét, egy nagyon buta apróság miatt. Koncertezni voltunk (férjem zenekara), és nagyon jóban vagyok én is a tagokkal. Egy félkör alakú boxban ültünk, vagy heten, nagyon szűkösen. Férjem a bal oldalon, az énekes srác a jobb oldalamon. (Aki NEM az esetem, én sem neki, és barátnője is van). Na a lényeg, hogy kb. úgy voltunk, mint a heringek, nekem pedig begörcsölt a vádlim (elég gyakran előfordul, magnéziumhiány). Térdig befűzött bakancsban elég nehézkes kimasszírozni, ezért arra az egy percre feltettem a jobb lábam a srác térdére, de éppen hogy csak. Kifűztem a cipőt, le is vettem. Aztán amikor kezdtünk szétszéledni, férjem teljesen kibukott, merthogy ő "érzi, hogy van köztünk valami, és biztos megcsalom, vagy meg fogom csalni" WTF?? Először azt hittem, hogy poénkodik, de nem, még a karomat is megszorította. Nagyon gáz volt, többiek se értették, hogy most miért csípte meg a hülyebogár, amikor ő is tisztában van vele, hogy sosem csalnám meg. Aztán jól felfújtam magam a dolgon, később jött bocsánatot kérni. A magyarázata az volt, hogy rossz napja van, feszült, meg nem szokta meg azt, hogy én másra rárakom a lábam. De ezen nem kell semmit megszokni, most először forult elő, egy percig, mert az asztaltól és a többiektől nem fértem hozzá a bakancshoz, és akinek görcsölt már a vádlija, úgy igazán, az tudja, hogy nem épp olyan mint a csiklandozás. De megbeszéltük, hogy ez volt az első és az utolsó eset, hogy ilyen szintű alaptalan féltékenységi rohamot produkál.
Szóval én tényleg nem tudom, mi motiválja őket, hogy apróságokból csináljanak világháborút. Lehet rossz napja volt párodnak is, vagy csak a srác nem volt szimpatikus neki sem. Hiszen amíg egyetemre jártál, nem zavarta semmi, ahogy írtad.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!