Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan, aki háztartásbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki háztartásbeli? Vagy ismertek ilyen feleséget? Milyen az élete, mit csinál napközben?

Figyelt kérdés
Hány gyerek van, mennyi idősek?
2013. okt. 25. 17:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
65%

Az vagyok, de gyerek még nincs. Lehet, hogy nem is lesz. Még nem tudjuk.

Főzök, mosok, takarítok. Itthonról dolgozgatok, netezek és várom, hogy hazaérjen a munkából a férjem. Ennyi. 28/nő

2013. okt. 25. 17:57
 12/29 anonim ***** válasza:
24%

Micsoda izgalmas életek :O

"Főzök mosok takarítok várom a férjem" - felét sem kell minden nap csinálni, szóval mit is csináltok igazából?

2013. okt. 25. 17:59
 13/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem értem miért kell lepontozni a válaszadókat. A kérdésre válaszoltak, szerintem hasznosan..
2013. okt. 25. 18:01
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

Én, egyelőre. Bár nekem most talán-talán van kilátásban munkahely, hosszú idő után. Amúgy a szokásos házimunkát csinálom, ellátom az állatokat, ha kell rendezem a veteményest, meg állást keresek.

Nem unatkozok itthon, mindig van valami, amit lehet csinálni itt vidéken. Igazából szívesen végzek akármilyen munkát egyedül, vagy maximum egy-két ember társaságában, mint több ember közt, ezért nem érzem magam rosszul itthon, de az egy fizetés elég karcsú.

Gyerek még nincs.

2013. okt. 25. 18:02
 15/29 anonim ***** válasza:
77%

13-as, mert sok a rosszindulatú, sekélyes, megkeseredett ember. Ha valaki jólelkű, boldog, elégedett az életével, le sem tojja, hogy XY hozzászóló Alsójedánban háztartásbeli, avagy nem. :D

Szerintem is hasznosak a kérdésre adott válaszok, hiszen mindenki a kérdés lényegéről írt.

2013. okt. 25. 18:05
 16/29 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felpontozok, nekem hasznosak a válaszok.

A mosás, főzés, takarítás nem egész napos dolog, ugye? Főleg ha még nincs gyerek. Nem unatkoztok néha?

2013. okt. 25. 18:08
 17/29 anonim ***** válasza:
77%

Azt nem tudom, kiterjed-e a kérdésed arra, hogy a hobbiszinten mit csinálunk. Ha igen, akkor én szeretek hímezni, olvasni, írogatok, tortákat sütök, tanulok, kirándulgatok a szabadidőmben. :)

14. voltam.

2013. okt. 25. 18:09
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen, főleg ez a része érdekel :-)
2013. okt. 25. 18:14
 19/29 anonim ***** válasza:
70%
Elmondom ma mit csináltam, lehet lepontozni. Reggel felkeltem, facsartam 2 liter narancslevet, levittem a kutyust sétálni, megcsináltam a kisfiamnak a reggelit, uzsonnát, azt becsomagoltam, elvittem az óvodába, lementem edzeni, lezuhanyoztam, hajat mostam, elmentem szoláriumba, kitakarítottam a fürdőszobát, kiporszívóztam a hálószobát, áthúztam az ágyneműket, elmentem a fiamért 2 órakor, sütöttem krumplit, halrudacskákat és rántott sajtot, megebédeltünk, kiszellőztettem, lemostam az ablakokat, utána játszottunk, levittük együtt a kutyát, most pihen, alszik a nappaliban, a férjem fél óra múlva ér haza, addigra kész lesznek a tejszínnel, sonkával töltött kis párnácskák és a saláta, ez lesz a vacsora.
2013. okt. 25. 18:26
 20/29 anonim ***** válasza:
29%
Fú ez aztán kemény munka, kutyát sétáltatni meg szolizni :D
2013. okt. 25. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!