Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki háztartásbeli? Vagy ismertek ilyen feleséget? Milyen az élete, mit csinál napközben?
Az vagyok, de gyerek még nincs. Lehet, hogy nem is lesz. Még nem tudjuk.
Főzök, mosok, takarítok. Itthonról dolgozgatok, netezek és várom, hogy hazaérjen a munkából a férjem. Ennyi. 28/nő
Micsoda izgalmas életek :O
"Főzök mosok takarítok várom a férjem" - felét sem kell minden nap csinálni, szóval mit is csináltok igazából?
Én, egyelőre. Bár nekem most talán-talán van kilátásban munkahely, hosszú idő után. Amúgy a szokásos házimunkát csinálom, ellátom az állatokat, ha kell rendezem a veteményest, meg állást keresek.
Nem unatkozok itthon, mindig van valami, amit lehet csinálni itt vidéken. Igazából szívesen végzek akármilyen munkát egyedül, vagy maximum egy-két ember társaságában, mint több ember közt, ezért nem érzem magam rosszul itthon, de az egy fizetés elég karcsú.
Gyerek még nincs.
13-as, mert sok a rosszindulatú, sekélyes, megkeseredett ember. Ha valaki jólelkű, boldog, elégedett az életével, le sem tojja, hogy XY hozzászóló Alsójedánban háztartásbeli, avagy nem. :D
Szerintem is hasznosak a kérdésre adott válaszok, hiszen mindenki a kérdés lényegéről írt.
Én mindenkit felpontozok, nekem hasznosak a válaszok.
A mosás, főzés, takarítás nem egész napos dolog, ugye? Főleg ha még nincs gyerek. Nem unatkoztok néha?
Azt nem tudom, kiterjed-e a kérdésed arra, hogy a hobbiszinten mit csinálunk. Ha igen, akkor én szeretek hímezni, olvasni, írogatok, tortákat sütök, tanulok, kirándulgatok a szabadidőmben. :)
14. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!