Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mert van az hogy mindegyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert van az hogy mindegyik pasi gyava modon meghatral ha kitudodik hogy csalja a feleseget?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 13:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

27, 28: Igen, értem. Csak volt egy menet közben felmerül kérdés is, ami nem a Kérdező kérdése, hogy az emberek miféle elvárás miatt házasodnak meg?

Mert az valóban létező elvárás, hogy ne csald a házastársadat. De az nem elvárás, hogy megházasodj. Ha nem házasodsz meg, hanem felvállalod a két-három kedvesedet, ahol nem történik titokban semmi, akkor nem tudsz lebukni sem, és nincs aki megszóljon.

2014. jan. 9. 07:55
 32/37 anonim ***** válasza:
Az ilyen hűtlen típusú pasiknak csak nagyon kevés %-a vállalja fel az ilyen életmódot, gondolkodást, mert ha felvállalnák, akkor elég kevés nő állna le velük. Ezért inkább titkolóznak.
2014. jan. 9. 18:40
 33/37 anonim ***** válasza:

32: Én viszont úgy gondolom, hogy a nőknek min. 50%-a bukik sokkal jobban azokra a férfiakra, akiknek több nőjük van, minta amelyiküknek csak egyre van kapacitása. Egész egyszerűen azért, mert szexuálisan vonzóbbak, többek, és sokkal jobb szerelmi partnerek.

Nekem kifejezetten az a benyomásom van a monogám férfiakról, hogy nem egészségesek, ha csak egy nő kell nekik.

2014. jan. 9. 20:40
 34/37 anonim ***** válasza:

Értem. Persze, más emberek vagyunk, más a véleményünk.

Én úgy gondolom, hogy a partnerek magas száma semmit nem változtat azon hogy valaki jó szerető e pl.

Az én tapasztalatom meg ezt mutatja, mert a férjemen kívül senki nem volt képes orgazmushoz juttatni engem. Pedig több tapasztalt pasival is voltam, ahogy tapasztalatlannal is.

A férjem pl történetesen velem feküdt le először. És mégis csak ő tudott kielégíteni.:)

Hát ilyen is van.

De az azért elég durva kijelentés, hogy nem egészséges/beteg ember az aki hűséges a párjához.

2014. jan. 9. 21:08
 35/37 anonim ***** válasza:

27: Szóval nem az volt a kérdés, hogy a megcsalás titkolását miért rejtegetik kisvárosban, hanem hogy a megházasodást kinek csinálják "kifele, megfelelésből", mert nem tudom, hogy ki az, aki megtorolja, ha nem vagy házas.:)

És milyen előnyük származik belőle, mert nem tudok elképzelni se semmiféle előnyt, ami a megházasodásból származhat a környezet által, még egy kisvárosban se...

Inkább negatív, mert egy párkapcsolatnak, akárhogy is nézzük, a lényege, hogy a "hálószobában" töltitek az időt. Ahhoz meg kinek mi köze, ugye, hogy egyedül vagy-e a hálószobában vagy mással... El se tudom képzelni, hogy erről be kelljen számolnom bárkinek. A saját anyám se tudja, hát még a szomszéd... fura is lenne, amikor ez magánügy.

2014. jan. 9. 21:08
 36/37 anonim ***** válasza:

34: Úgy értem, kevés a szerelmi potenciálja fizikailag és érzelmileg is - nekem.

Mert nekem túl kicsi a libidója, nem kezdeményez, nem akar, csak heti-kétheti egyszer másfél napot szeretkezni, amikor szintén unszolni kell, az nekem baromi kevés, ha szerelmes vagyok.

Akinek benne van a napi programjában, hogy dolgozni akar, meg a haverokkal lenni, meg a családdal, az nekem nem tetszik, szemben azzal, aki csak a szerelemre született, és napi 24 órát csak annak él.

2014. jan. 9. 21:11
 37/37 anonim ***** válasza:
34: Egészen biztos, hogy nem használtam a hűség szót. A hűség nem szinonímája a monogámiának. A hűség annyi, hogy kitartasz a választottad mellett, mert mélyen érző vagy, hosszútávú a szerelmed és képes vagy igazán szeretni.
2014. jan. 9. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!