Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet még újra szeretni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még újra szeretni olyan valakit, aki egyszer már félretolt bennünket?

Figyelt kérdés

És nem csak egy sima megcsalás miatt, egy éjszaka miatt, hanem mert nem akarta velünk tovább folytatni. A környezetének az elvárásai miatt, talán egy jobb élet reményében...

És mivel a gyereke miatt nem talál senkit magának, aki lett volna, azt is elvesztette emiatt, velem akarja újból elkezdeni...

2013. okt. 22. 07:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
de közben ismerkedj, s két hasonló szerencsétlen közt jó lesz ez a nő
2013. okt. 22. 08:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Kérdező,mivel férfi vagy(először azt hittem, nő írta ki a kérdést),elmondok neked egy történetet.

Adott egy pár,nagyon fiatalon jöttek össze, lett két gyerekük,de nem jó a kapcsolatuk.Élettársak.

A nő összejön a párja egyik ismerősével,aki 17 évvel idősebb nála.Előadja, hogy a párja nem tud az ágyban semmit, utálja stb...Az idősebb férfival képzeli el az életét.

Igen ám, de a férfi meg nős.Mikor a felesége megtúdja, kirúgja a férfit,ennek a nő örül.De közben a feleség megbocsát,újrakezdik.A nő bosszút áll, terhességet hazudik,kavar.Visszakullog az élettársához.Jobb híján, a férfi leginkább a két közös gyerek miatt visszafogadja.

Egy év múlva megszületik a 3. közös gyerekük.

Mit érezhetett ez a férfi,és miért lett újabb gyerek, ha a nő már nem szerette,és mástól akart gyereket.

Rejtély.

De látod, mindent lehet,tehát van remény.

2013. okt. 22. 09:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam hasonló helyzetben. Néhány hónap után kiszeretett belőlem, nem kellettem neki. Nem volt harmadik, nem volt megcsalás, egyszerűen csak nem akart velem lenni. Kis idő múlva kibékültünk, mert nagyon szerettem őt. Hát nem kellett volna. Nagyon rövid idő elteltével jött ugyanaz a lemez...keves időt akart velem tölteni, rideg volt, stb.

Bánom, hogy hagytam magam megalázni.

Az emberek nem változnak.

26/n

2013. okt. 22. 09:29
 14/17 anonim ***** válasza:

szerintem ne hagyd magad megalázni,

elment?

Maradjon is ott.

És ezt tapasztalatból írom,ha nem voltál neki elég jó (felnőtt emberről beszélünk) akkor ne játszadozzon már veled.

2013. okt. 22. 10:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Tisztára, mint egy párom jó barátjának a sztorija.

Én náluk sem értem a történetüket. Vagy szeretem a párom, vagy nem. Ha szeretem, tűzön-vízen át kitartok mellette, jöhet bármilyen probléma, kitartunk egymás mellett. Nem hagyom el, főleg nem úgy, hogy más férfiak társaságát keresem.

Ha pedig nem szeretem, elhagyom, de akkor soha többet nem is kell.

2013. okt. 22. 11:03
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a hozzászólást.

És sajnos azt hiszem, hogy nem, nem szeretem már, és nem is fogom tudni soha.

2013. okt. 22. 19:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, itt a "ha nincs ló, jó a szamár is" esete áll fenn. Nem akarlak megbántani ezzel, ne érts félre!

Szerintem nem érdemes beleinvesztálni a kapcsolatba, mert esélyes, hogyha jön egy szerinte tőled jobb, simán lelép. Akkor meg megint kezdődik a szenvedés elölről.

2013. okt. 23. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!