Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még újra szeretni olyan valakit, aki egyszer már félretolt bennünket?
És nem csak egy sima megcsalás miatt, egy éjszaka miatt, hanem mert nem akarta velünk tovább folytatni. A környezetének az elvárásai miatt, talán egy jobb élet reményében...
És mivel a gyereke miatt nem talál senkit magának, aki lett volna, azt is elvesztette emiatt, velem akarja újból elkezdeni...
"És mivel a gyereke miatt nem talál senkit magának, aki lett volna, azt is elvesztette emiatt, velem akarja újból elkezdeni..."
Hát ez biztosan nem igaz. Attól, hogy valakinek gyereke van, még simán talál párt magának.
És ha már felteszed így a kérdést: "aki egyszer már félretolt bennünket?"
Nem, sosem tudnál neki megbocsájtani.
Nem tudom, hogy a női vagy a férfi fél vagy, de teljesen mindegy. Keress mást, keress jobbat.
Kérdező, ebben a helyzetben két lehetőség van.
Az egyik, hogy "ha ló nincs, a szamár is jó" alapon akar visszajönni, na, ebben az esetben természetesen felejtős... a másik, hogy engedett a környezete elvárásainak mert gyenge volt meg gyáva, de tanult belőle, és rájött, hogy számára mi a fontos valójában - nos ez esetben persze, lehet.
Szóval szerintem véletlenül se ugorj a nyakába, meg le se pattintsd egyből, találkozzatok, beszélgessetek, és majd elválik, hogy mit akar, és mennyire gondolja komolyan. Mert hogy tévedni és a tévedését megbánni mindenkinek joga van, mást kihasználni meg senkinek...
39/F vagyok, van egy fiúgyereke, kicsit problémás, magatartászavarai vannak, és ha megtudta egyből a "választott" ezt, hanyatt-homlok menekült.
Már 8 éve ismerjük egymást, annyi szól a mentségére a "volt" páromnak, hogy iszonyat módon befolyásolható, kora ellenére szinte még gyerek, és olyan ismerősei vannak, akik húznák felfelé, ami nem is baj, csak nem veszik figyelembe a lehetőségeit, a gyermekét, a munkáját, meg a természetét.
Csupa sikeres nővel van körülvéve, akik telebeszélik a fejét mindennel, a barátnői, de érthető, jót akarnak neki.
Amúgy nem akarta velem megszakítani a kapcsolatot, csak elég problémás volt a helyzetünk, én nagyon messze voltam tőle, még ez is...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Hat Cimbi! Amit mondok azt teljes joindulattal:
Ha vissza akarod szerezni, akkor "Kefeljel ossze-vissza es kuldd el minel tobbszor. Alazd meg! Szivassad! UJRA JATSZANOD KELL! Egyszeruen meg kell mutatnod, hogy kepes vagy jatszani vele, kulonben nem fog ferfinek latni."
A te poziciodban szerintem az a kapcsolaterosito lepes, ha gyengited a kapcsolatodat.
39F
csak félig adok igazat az előttem szólónak.
valóban ez a nő csak akkor fog értékelni, FÉRFINEK TEKINTENI ha ujra és ujra megalázod. de érdemes ilyen kapcsolatba belemenni akár fölérendelt szerepben is? NEM JOBB EGY GYENGÉD MEGHITT KAPCSOLAT EGY MÁSIK, NORMÁLIS NŐVEL?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!