Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyukak, mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukak, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

7 eve vagyunk együtt, van egy mindjárt 4 eves gyerekünk.

En egy éve nem dolgozzom, itthon végzem a házimunkát , vannak állataink, föld amit müvelni kelett.

A baj az, hogy a férjem,csak aludni jar haza szinte semmit nincs itthon.

Ket műszakban is dolgozott, de az egyik meg szűnt, igy csak egy maradt.

Reggel 7 kor elmegy , es éjjel 12-1 kor jön haza.

Mikor megy el, mindig azt mondja ma koran jövök, es megis éjjel jon haza, ha hivom telefonon nem veszi fel, vagy kinyomja.

A gyerekkel abszolut nem foglalkozzik, mintha nem is erdekelne.

Sajnos tanuja voltam parszor, hogy a munka melett csak röhécselnek, es nem igyekeznek a munkaval.

Mikor ra kerdezztem, hogy egy picit nem lehetne igyekezni, hogy egy kicsit legyen itthon, azt mondta, "en minek siesek haza".

Es most rajottem, hogy neki az a fontos amit a baratja mond, akivel egyutt dolgozzik.

Azt is tudom, hogy a baratja valamiben sántikál, mert a multkor azt kerdezzte a ferjemtol, hogy megcsalnae engem?

Egy szoval ugy viselkedik a ferjem, mint valami kamasz, az autóban bömböltetti a zenet, stb.

Hiaba probalok vele beszelni, ot nem erdekli semmi.

2013. okt. 17. 10:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

9

haza jöttünk a szüleimhez, este jött utánunk, de nem mentünk vele haza.

Kapott egy hét, gondolkozzási időt, hogy mit is akar valójában.

2013. okt. 18. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!