Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukak, mi a véleményetek erről?
7 eve vagyunk együtt, van egy mindjárt 4 eves gyerekünk.
En egy éve nem dolgozzom, itthon végzem a házimunkát , vannak állataink, föld amit müvelni kelett.
A baj az, hogy a férjem,csak aludni jar haza szinte semmit nincs itthon.
Ket műszakban is dolgozott, de az egyik meg szűnt, igy csak egy maradt.
Reggel 7 kor elmegy , es éjjel 12-1 kor jön haza.
Mikor megy el, mindig azt mondja ma koran jövök, es megis éjjel jon haza, ha hivom telefonon nem veszi fel, vagy kinyomja.
A gyerekkel abszolut nem foglalkozzik, mintha nem is erdekelne.
Sajnos tanuja voltam parszor, hogy a munka melett csak röhécselnek, es nem igyekeznek a munkaval.
Mikor ra kerdezztem, hogy egy picit nem lehetne igyekezni, hogy egy kicsit legyen itthon, azt mondta, "en minek siesek haza".
Es most rajottem, hogy neki az a fontos amit a baratja mond, akivel egyutt dolgozzik.
Azt is tudom, hogy a baratja valamiben sántikál, mert a multkor azt kerdezzte a ferjemtol, hogy megcsalnae engem?
Egy szoval ugy viselkedik a ferjem, mint valami kamasz, az autóban bömböltetti a zenet, stb.
Hiaba probalok vele beszelni, ot nem erdekli semmi.
9
haza jöttünk a szüleimhez, este jött utánunk, de nem mentünk vele haza.
Kapott egy hét, gondolkozzási időt, hogy mit is akar valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!