Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyukak, mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukak, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

7 eve vagyunk együtt, van egy mindjárt 4 eves gyerekünk.

En egy éve nem dolgozzom, itthon végzem a házimunkát , vannak állataink, föld amit müvelni kelett.

A baj az, hogy a férjem,csak aludni jar haza szinte semmit nincs itthon.

Ket műszakban is dolgozott, de az egyik meg szűnt, igy csak egy maradt.

Reggel 7 kor elmegy , es éjjel 12-1 kor jön haza.

Mikor megy el, mindig azt mondja ma koran jövök, es megis éjjel jon haza, ha hivom telefonon nem veszi fel, vagy kinyomja.

A gyerekkel abszolut nem foglalkozzik, mintha nem is erdekelne.

Sajnos tanuja voltam parszor, hogy a munka melett csak röhécselnek, es nem igyekeznek a munkaval.

Mikor ra kerdezztem, hogy egy picit nem lehetne igyekezni, hogy egy kicsit legyen itthon, azt mondta, "en minek siesek haza".

Es most rajottem, hogy neki az a fontos amit a baratja mond, akivel egyutt dolgozzik.

Azt is tudom, hogy a baratja valamiben sántikál, mert a multkor azt kerdezzte a ferjemtol, hogy megcsalnae engem?

Egy szoval ugy viselkedik a ferjem, mint valami kamasz, az autóban bömböltetti a zenet, stb.

Hiaba probalok vele beszelni, ot nem erdekli semmi.

2013. okt. 17. 10:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy ágyrajáró albérlőtárs, aki eltart téged, cserébe meg is lépi ezt veled. Ez nem férj, nem apa.
2013. okt. 17. 10:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én apuka vagyok,de azért válaszolok :)

Szerintem most éli ki magát és erről el kell beszélgetnetek,mert elég nagy bajok lesznek. Mondjuk az,hogy a gyerekeivel nem foglalkozik elég szégyen...

2013. okt. 17. 10:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele beszelni, mert szerinte en hülyeségeket beszélek.
2013. okt. 17. 10:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Állj a sarkadra, ne hagyd magad lerázni! Ha hagyod neki, hogy úgy csináljon, mintha egyedülálló lenne, akkor nem is fog változtatni a dolgain. Nehéz megmondani, hogy milyen taktikát válassz, mert hát nem ismert, hogy a férjed mitől tojna be jobban. Mindenesetre te ismered, ijessz rá valamivel, ha a szép szóbol nem ért.

Adj magadnak határidőt meddig tűröd ezt a viselkedést, és ha nem tudod addigra rávenni a változásra, akkor neked kell lépned.

2013. okt. 17. 10:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Arról nem beszélve, hogy soha nincs, nem volt saját pénzem.

Mindenre kell kunyeráljak.

2013. okt. 17. 10:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, meg ma fogok lepni, mert ma is el ment, mert hivta telefonon a bartaja, es ezt kihasznalom.
2013. okt. 17. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Én szeretőre gyanakodnék. A férfi cimborák szoktak egymásnak "falazni" ez tapasztalat.
2013. okt. 17. 12:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja, nincs senkije, szeret minket, esküdözik össze-vissza.
2013. okt. 17. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Mit fogsz ma lépni?
2013. okt. 17. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi így viselkedik akkor már nem szeret. És nem zárom ki annak lehetőségét sem hogy van valakije.

Ha meg a gyerekkel nem törődik? Nos rendben. Én a helyedben írnék egy cetlit, amit otthagyok, és lelépnék a gyerekkel. És ha eddig nem törődött vele, most már ne is keresse. Az ilyen nem érdemli meg, hogy gyereke legyen.

2013. okt. 18. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!