Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukak, mi a véleményetek erről?
7 eve vagyunk együtt, van egy mindjárt 4 eves gyerekünk.
En egy éve nem dolgozzom, itthon végzem a házimunkát , vannak állataink, föld amit müvelni kelett.
A baj az, hogy a férjem,csak aludni jar haza szinte semmit nincs itthon.
Ket műszakban is dolgozott, de az egyik meg szűnt, igy csak egy maradt.
Reggel 7 kor elmegy , es éjjel 12-1 kor jön haza.
Mikor megy el, mindig azt mondja ma koran jövök, es megis éjjel jon haza, ha hivom telefonon nem veszi fel, vagy kinyomja.
A gyerekkel abszolut nem foglalkozzik, mintha nem is erdekelne.
Sajnos tanuja voltam parszor, hogy a munka melett csak röhécselnek, es nem igyekeznek a munkaval.
Mikor ra kerdezztem, hogy egy picit nem lehetne igyekezni, hogy egy kicsit legyen itthon, azt mondta, "en minek siesek haza".
Es most rajottem, hogy neki az a fontos amit a baratja mond, akivel egyutt dolgozzik.
Azt is tudom, hogy a baratja valamiben sántikál, mert a multkor azt kerdezzte a ferjemtol, hogy megcsalnae engem?
Egy szoval ugy viselkedik a ferjem, mint valami kamasz, az autóban bömböltetti a zenet, stb.
Hiaba probalok vele beszelni, ot nem erdekli semmi.
Én apuka vagyok,de azért válaszolok :)
Szerintem most éli ki magát és erről el kell beszélgetnetek,mert elég nagy bajok lesznek. Mondjuk az,hogy a gyerekeivel nem foglalkozik elég szégyen...
Állj a sarkadra, ne hagyd magad lerázni! Ha hagyod neki, hogy úgy csináljon, mintha egyedülálló lenne, akkor nem is fog változtatni a dolgain. Nehéz megmondani, hogy milyen taktikát válassz, mert hát nem ismert, hogy a férjed mitől tojna be jobban. Mindenesetre te ismered, ijessz rá valamivel, ha a szép szóbol nem ért.
Adj magadnak határidőt meddig tűröd ezt a viselkedést, és ha nem tudod addigra rávenni a változásra, akkor neked kell lépned.
Arról nem beszélve, hogy soha nincs, nem volt saját pénzem.
Mindenre kell kunyeráljak.
Ha egy pasi így viselkedik akkor már nem szeret. És nem zárom ki annak lehetőségét sem hogy van valakije.
Ha meg a gyerekkel nem törődik? Nos rendben. Én a helyedben írnék egy cetlit, amit otthagyok, és lelépnék a gyerekkel. És ha eddig nem törődött vele, most már ne is keresse. Az ilyen nem érdemli meg, hogy gyereke legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!