Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám erről lebeszélni a férjem?
Férjemnek olyan ötlete támadt, hogy tetoválást akar, ezzel nem is lenne baj, de felújítás kellős közepén járunk, minden forint sokat számít és nem akarja belétni, hogy jó volna hamegmaradna az a 15-20 ezer forint. De azért előtte benyögte úgymond zarolásképpen, hogy elvisz engem Svájcba ahova régóta elszeretnék menni, de akkor had csináltassa meg a tetoválást.
Hogy beszélhetném le erről, hogy most ezt hanyagoljuk, majd ha készen van a házunk akkor megcsináltathatja??
Kérdező, szerintem ne akard lebeszélni, nem milliós kiadásról van szó, és mindenkinek szüksége van arra, hogy időről időre legyenek számára pozitív dolgok is az életében, ne csak a bele lógjon ki a munkától folyamatosan.
Teljesen abnormálisnak tartom azt, amikor az emberek csak kecsölnek, és közben elfelejtenek élni... majd csodálkoznak, hogy mitől romlik meg az a kapcsolat, megy szét az a házasság, menekülnek el azok a gyerekek... akármi... semmi nem történik akkor, ha fél év helyett 7 hónap alatt lesz meg az a felűjítás, ne hajcsárkodj, Kérdező...
Ha elolvasnátok amit írok nem azt mondtam, hogy ne legyen neki csak jegeljük ezt a dolgot!!
És a felújítás nálunk nem 1 szőnyeg és egy függöny, ennél nagyobb!
Itt komplett fűtés cseréről van szó, mivel a régi tönkrement kikell mindent cserélni, radiátoroktól kezdve a csövekig és még egyéb száz ezres dolgok amik havonta ugyan olyan nagyságrendű és bizony nem tudunk ebből félretenni most egy tetoválásra. És emellett kénytelenek voltunk albérletbe menni a felújítás alatt!!
Kérdező (#17), igen, elolvastuk, amit írsz, és nem, nem gondoljuk azt - legalábbis én biztosan nem - hogy a felújításon egy szőnyeg meg egy függöny cseréjét érted. Sőt, mi is csináltunk már komplett fűtési rendszert, most meg épp a bojlert cserélem a napokban, tudjuk, mi az a lakás felújítása.
Ezzel együtt, sőt pont ezért mondom azt, hogy ne csináld, ne akard lebeszélni. Az embernek pont az ilyen élethelyzetek elviseléséhez van szüksége instant örömökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!