Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám erről lebeszélni a férjem?
Férjemnek olyan ötlete támadt, hogy tetoválást akar, ezzel nem is lenne baj, de felújítás kellős közepén járunk, minden forint sokat számít és nem akarja belétni, hogy jó volna hamegmaradna az a 15-20 ezer forint. De azért előtte benyögte úgymond zarolásképpen, hogy elvisz engem Svájcba ahova régóta elszeretnék menni, de akkor had csináltassa meg a tetoválást.
Hogy beszélhetném le erről, hogy most ezt hanyagoljuk, majd ha készen van a házunk akkor megcsináltathatja??
elsőre csináltassa meg hennából - ha első tetkó lenne !
a pasim is akart - ezt javasoltam neki - de folyton vakarta dörzsölte zavarta
szal nem lett neki
am mond neki h azután megcsinálhatja ha haza jötteket Svájcból :-))))
ne hogy már elmaradjon az út !
:-))))
Kérdés, hogy mennyi idö lenne, mire kész a ház?
Meg ha a tetoválásra költött pénz hiányzi, a svájci nyaralás még beleférne szerinted?
Azért abba nem árt neked sem belegondolni, hogy ha még évekig minden csak arról szól, hogy lakásfelújítás, nehéz munka, rendetlen lakás, felfordulá, spórolás, arra könnyen rámehet egy házasság.
Egy kis kikapcsolódás, örömforrás azért kell mindenkinek.
Mondjuk, én NEM zsarolásnak nevezném, ha a párom egy olyan nyaralást igérne, amire régen vágyom, hanem egyszerüen arra gondolnék, hogy nem önzö, és nekem is akar valami pozitivat.
Nem megyünk Svájcba, mivel kell a pénz. Inkább legyünk kész a lakással majd utána beszélhetünk róla.
Első tetoválása lenne.
És a felújításból kb. még fél év van hátra.
ha első akkor henna
olcsóbb is és mi van ha nem bírja magán elviselni ???
sajna van ilyen is ...
"Inkább legyünk kész a lakással majd utána beszélhetünk róla."
Ezt most mondod nekem? Hát mondd a férjednek, ne nekem.
Most a pénzt sajnálod végülis vagy a tetkót nem akarod a férjeden látni?
Ha csak a pénz a baj akkor még mindig nem értelek, ennél az összegnél naponta több lovét hoz a konyhátokra a munkájával. Csinálja már fél éve, és még fél évig tolni fogja, hát azért néha kell adni valamit a 'disznóknak is', azok sem hiznak maguktól.
Én úgy gondolom, legalábbis az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy egy férfinek semmilyen szinten nem okoz örömet egy lakásfelújítás.
Valahogy nem tudják egyben látni maguk előtt a kész állapotot. A végén persze örülnek, meg tetszik nekik, de addig tele van a val..uk az egésszel.
Mivel minden pénz arra megy, aminek egyenlőre semmi értelmét nem látja, frusztrált és értetlen.
Ezért lehet az, hogy magának is szeretne valamit, ami csak az övé. Ha ez épp a tetkó, akkor az.
Nem tudom, hogy 15-20 ezer forinton miért kell így kiakadnod, ha minden mást elétek tesz, mármint betesz a felújításba.
Max 1 hónappal később lesz meg egy polc, vagy egy kis szőnyeg, vagy egy ablakra függöny. Ennél nem több ez a pénz. Ha ez kellene a férjem lelki békéjéhez a felújítás alatt, biztos nem ellenkeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!