Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szex az feljogosít arra hogy megcsalhassam a feleségem?
feljogosít, de nem olyan könnyű ám új muffot találni, aki nem akar többet ennél.
ránts naponta rá a farkadra inkább, aztán elmúlik a kangörcs
napiszex.hu
Kerdezo! En toled kerdeznek ha megengeded! :)
A rossz szex feljogosit a megcsalasra? Nalunk van, de nem jo!
Nem birjuk helyre hozni, igyekeztunk, de nem megy... A lelkiismeretem viszont nem hagyja, hiaba van lehetosegem...
En kertem 1000-szer, aztan eroltettem 1000-szer, aztan fenyegettem 1000-szer, aztan megtettem 1-szer. Egyszeruen nem ereztem Ferfinek magam.
Volt bennem annyi gerinc, hogy masnap elmondtam. Sajnalom, de en sem tudok mindent benyelni, mert eppen a nagy unalmaban "boldogtalan"...
én nem csaltam meg a férjemet, hanem 15 hónap után elköltöztem... mindig csak a kifogás, a lerázás, a "fáradt vagyok" meg a "nincs kedvem", hát egy párkapcsolatban ez nem így megy...
aztán érdekes, elköltöztem, rá 2 héttel már felhívott, milyen kanos, menjek át, na még mit nem... :)
Semmi nem jogosít fel arra, hogy megcsald a feleséged. Inkább változtass módszert, beszéljétek meg nyíltan miért jutottatok oda ahova, és mit kéne tenni a változásért. Szerintem még nem jutottatok el arra a szintre, hogy ketten otthon ne tudnátok ezt megoldani. Teremtsetek alkalmat és időt egymásra, próbáljatok meg kijönni a slamasztikából. Te is legyél őszinte hozzá, mond el neki, hogy azon felül, hogy szeretnéd, hogy jól menjenek a dolgaitok vannak szükségleteid is, amit otthon szeretnél megkapni.
Ha mindent megtettetek és nem jön össze, akkor se a hűtlenség a megoldás. Talán akkor nem vagytok egymáshoz valók.
JÓÓÓÓ HOGY SÍMÁÁN! menjél el k*rvázni!
beszamolok.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!