Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik sokan le azokat akik nem házasok hanem élettársak az iskolaban a többi szülők?
Én ezt nem tapasztaltam egyik gyereknél sem, sem a bölcsiben, sem oviban, sem iskolában...
Sőt, most hogy sokan nem veszik fel a férjük nevét így nem is mindenkiről tudni, hogy ki házas, ki élettárs. Egyik anyukáról pont azt hittem, hogy ők házasok, aztán kiderült, hogy nem... de senki nem szólt be emiatt.
"Egyáltalán nem néz le senki senkit. Ennyi!"
Gyerekek, megoldódott a világ összes problémája.
én nem szeretem az élettársakat akik gyereket nevelnek, az okát nem tudom megmagyarázni, mert nem is utálom csak számomra idegen hogy valaki házasság nélkül szüljön.
Számomra fontos volt hogy előbb a párom elvegyen, mert míg azt mondják ez csak papír akkor is hivatalosan egy pár lesznek és nem csak ők mondogatják magukról hahó együtt vagyunk.
plusz gyerekkoromban minden olyan barátom akiknek csak együtt éltek a szülei de nem házasodtak össze, na azok kicsit furán fejlődtek.Sokszor kérdeztek meg minket miért nem olyanok a szüleik mint a miénk stb. és kívülállónak érzte magát pedig senki ezért meg nem szólta.
De persze az az elvem hogy inkább legyen egy pár boldog és élettárs, minthogy boldogtalan házas legyen. Házasságnak boldogtalanul nincs értelme.
És szerintem senki nem néz le téged csak kivetíted a saját rejtett félelmeidet.
"minden olyan barátom akiknek csak együtt éltek a szülei de nem házasodtak össze, na azok kicsit furán fejlődtek"
????
én meg nem mondanám így ránézésre, kinek házasok a szülei és kinek nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!