Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy nem kell annyira vigyáznai rám?

Figyelt kérdés
Vesemedence gyulladásom van ezért a párom olyan mint egy " őrült". Folyton azt akarja, hogy feküdjek, legalább 30 fok van a szobában. Hiába mondom neki, hogy nem szeretek feküdni és melegen öltözni egyszerűen mondja a magáét és nem hallgat rám. Azért csinálja, hogy idegesítsen? Mivel beteg vagyok még anyámhoz sem enged. Van tippetek, hogyan vegyem rá arra, hogy ne reagálja túl a dolgokat?
2013. okt. 15. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért nem jön anyukád látogatóba?
2013. okt. 15. 11:31
 12/19 A kérdező kommentje:
Ő idős és két kilóméterre lakunk egymástól ezért nem tud eljönni. Párom bátyja most ott van anyámnál, ő is mondta neki, hogy nyugodtan elengedhet vele a párom mert majd ő vigyáz rám, de a párom akkor sem enged ki. Mit tehetnék?
2013. okt. 15. 11:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert párod bátyja orvos? Vagy egy laikus, aki majd ügyesen mentőt hív, ha mégis begörcsölsz vagy összeesel?
2013. okt. 15. 11:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem orvos, de mégis mi bajom lenne mellette? Szépen elsétáltunk volna vele anyámhoz és amikor mindketten végeztünk akkor hazasétáltunk volna. Annyira már nem vagyok beteg, hogy ki se mozduljak a házból.
2013. okt. 15. 11:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát pedig komolyabban is vehetnéd. Nekem pár éve volt vesemedence gyulladásom, másfél hétig feküdtem végül vele a kórházba, mert felment a lázam majd 41 fokra,meg olyan mértékű gyulladás lépett fel a szervezetembe.

Szerintem kibírod,hogy ne rohangálj, sajnos tényleg lehetnek szövődményei is.Vigyázz magadra jobban.Jobbulást!

2013. okt. 15. 11:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Van egy jó ötletem. Fogod magad, felöltözöl, és kimész az ajtón. Na?
2013. okt. 15. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Engedd àt olyannak aki megbecsülné:)
2013. okt. 15. 13:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Szerinted az, hogy nem használom ki azt jelenti, hogy nem szeretem??? Hát nagy tévedésben vagy!

Amikor ő beteg én sem gátolom semmiben, mivel felnőtt ember, saját döntésekkel.

2013. okt. 15. 13:10
 19/19 anonim ***** válasza:
:) Inkább aranyosnak tűnik, mint idegesítőnek. Örülj neki, hogy ennyire szeret, ennyire aggódik érted :) Sokan összetennék a két kezüket ha ilyen párjuk lehetne. Lásd inkább a pozitívat benne, viszonozd a kedvességét és ha mégis kivagy, gondolja arra, hogy ez az állapot is egyszer elmúlik.
2013. okt. 15. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!