Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelős vagyok azért, hogy a feleségem, akivel épp válunk, idegösszeroppanással kórházba került, mikor megtudta, hogy van valakim?
A válást én indítottam, ő ellenezte, de nem tudta megmondani, hogy miért.
29. Az a bajom, hogy kórházba került. Attól, hogy már vége köztünk mindennek, még nem akarok neki rosszat.
Akárki is lépett félre, szánalomból nem lehet senki mellett élni.
Ráadásul itt nem a kérdező kezdte.
Én meg azt nem értem, a sok gyengeelméjű mit moralizál ennyit, a kérdezőt beállítva bűnbaknak? Csihadjatok már le, szerencsétlenek, vagy menjetek a Mónikába pattogni.
Tiszta sor: asszonyka ahelyett, hogy felvezette volna a problémákat, pofátlanul félredugott a kérdező háta mögött, aztán az amikor jogosan istenhozzádot mondott, diliházba ment mártírkodni. Válasz: nem, nem vagy felelős és tulajdonképpen akkor sem lennél az, ha nem lett volna megcsalás. Mindenkit érnek az életben kisebb-nagyobb traumák, krízishelyzetek és nem ez a normális, hogy "idegösszeroppan" egy ilyen élethelyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!