Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felelős vagyok azért, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelős vagyok azért, hogy a feleségem, akivel épp válunk, idegösszeroppanással kórházba került, mikor megtudta, hogy van valakim?

Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 16:35
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy felelős!

Talán 5 év múlva is ezzel akar zsarolni, ha valakivel ismerkedsz, hogy akkor öngyilkos lesz vagy idegösszeroppan?

Te kaptál idegösszeroppanást amikor megcsalt? Nem!

2013. okt. 13. 17:45
 22/44 anonim ***** válasza:
0%
de, s bánatodban lett valakit:)
2013. okt. 13. 17:47
 23/44 anonim ***** válasza:
27%
Neked lelkiismeret furdalásod van a feleséged ideg összeroppanása miatt és innen várod a felmentést. Lehet, hogy ő lépett félre először, de nem véletlenül. Valamit nem kapott meg tőled, és ez nem feltétlenül a szex. A figyelmet például, a szeretetet. Feloldozást vársz? Tessék: A feleséged nem azért kapott idegösszeroppanást, mert neked van valakid, hanem azért, mert éveket áldozott rád az életéből teljesen fölöslegesen. Most könnyebb neked? Üdv szeretettel.
2013. okt. 13. 17:48
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy a megcsalásra nincs magyarázat! Nem lehet azzal megmagyarázni, hogy nem kaptam elég figyelmet, ezért félreléptem. Lefeküdtem mással. Ez a gerinctelenség. A helyes dolog az lett volna, hogy a nő elmondja, hogy mi a baja, nem érzi a törődést stb. Megbeszélik. Nem pedig félrelép! Igenis van olyan ember, aki mindent megkap a párjától mégis félrelép. Vannak ilyen megátalkodott emberek, ne éljünk már álomvilágban. Aki képes arra, hogy megcsaljon valakit, annak nem kell semmiféle indok. Van aki képes megtenni, van aki sosem!
2013. okt. 13. 17:54
 25/44 A kérdező kommentje:
Hatalmasat beszélgettünk, miután bevallotta, próbáltam megérteni, hiába faggattam órákon át, nem tudott, vagy nem akart mondani semmit, ami indokolná a tettét, csak azt hajtogatta, hogy elgyengült, szégyenli magát. Nem tudok javítani, ha nem tudom, hogy mi a rossz. Biztosan hibáztam, ez tény, de nem tudom, hogy hol.
2013. okt. 13. 17:56
 26/44 anonim ***** válasza:
95%

Azzal hogy megcsalta kilépett a kapcsolatból.

A megcsalást meg lehet bocsájtani, de feloldozza a házastársi elkötelezettséget.

Olyasmi ez mint a gyónás. Attól hogy meggyónjuk a bűneinket még ugyanúgy felkötnek. Viszont tisztán állunk utána isten színe előtt.

2013. okt. 13. 17:57
 27/44 anonim ***** válasza:
93%
A feleségednek nyugodtan megbocsájthatsz de nem vagy köteles vele maradni. Max. nem ölöd meg.
2013. okt. 13. 17:59
 28/44 anonim ***** válasza:
34%
Van egy olyan gyanúm,hogy nem a Kérdező adta be a válást és/vagy, most ezzel az idegösszeroppanással új remények ébredtek? Ha jól látom,akkor menj, látogasd meg a kórházban és beszéljétek meg, bármikor leállítható a válás,ha akarjátok!
2013. okt. 13. 18:20
 29/44 anonim ***** válasza:
13%

Annyira bírom az ilyen kérdezőket, mint amilyen ez is. Kiír egy kérdést, hogy idegösszeroppanást kapott a felesége, mert kiderült, hogy szeretőt tart, aztán meg útközben nagy kegyesen hajlandó leírni, hogy tulajdonképpen a történet azzal kezdődött, hogy őt csalta meg a felesége.

Ember, neked mi bajod?

2013. okt. 13. 18:22
 30/44 anonim ***** válasza:
0%

Látom a sok gyengeelméjű- és idegzetű pontoz lefele.

Idióták. :DD

2013. okt. 13. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!