Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam egy 5 éves kapcsolaton?
Én mindig abból merítettem a legnagyobb erőt, hogy tiszta lelkiismerettel kezdtem az új életembe.
Ez nem azt jelenti, hogy soha nem hibáztam, soha nem én voltam a "vétkes" fél, netán az elhagyó.
Ez azt jelenti, hogy tiszta szívemből akartam a kapcsolatot, a hibáimat megpróbáltam jóvátenni, egyáltalán megtettem ami tőlem telt. Ennél több nem várható el egy embertől.
Ha megtettél mindent, akkor a többi nem rajtad múlt, így kellett lennie. Elismerem, attól még nagyon tud fájni, de fontos, hogy tiszta alapokra tudj építkezni.
Adj magadnak időt. 5 év hosszú idő, idő kell hozzá, hogy lezárd ezt a fejezetet az életedből.
Első lépés lezárni a múltat. Ez a legfájdalmasabb rész. Végig kell gondolni az egészet, a jókat eltenni az emlékek közé, a "rosszakat", hibákat meg végiggondolni. Őszintén elemezni magadat a kapcsolatban, és minden hibádból (ha van) levonni a következtetést, hogy legközelebb ne legyen ilyen. Aztán amikor kész vagy a "leltárral" elengedni a rosszat, elrakni a jót és lezárni az egészet úgy ahogy van, feldolgozva, túllépve rajta.
Jöhet a második lépés. Frissítsd fel a környezetedet, cserélj lakást vagy rendezd át, fesd át, tisztítsd meg a múlttól. Szánj időt a tested és a lelked regenerálódására. Sok séta a friss levegőn, rendszeres sportolás, futás a szabadban. Ha van kedved csinálj egy méregtelenítő kúrát. Kényeztesd magad szaunával, masszázzsal. A lényeg, hogy ebben az időbe ne bonyolódj semmilyen új kapcsolatba, töltődj fel és csak magaddal foglalkozz.
A harmadik lépés szól arról, hogy friss és üde vagy, nyitott a világra. Jöhet az ismerkedés :)
10 éves kapcsolat után csináltam végig ezt tudatosan, nekem bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!