Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam egy hosszú kapcsolaton?
Én 24/L vagyok,fél éve lett vége a 4 éves kapcsolatomnak.
Én szakitottam,mert már nem birtam elviselni az exem hülyeségeit. Tökéletesen kiábrándultam belőle. Azóta túl vagyok pár randin,de egyikbe sem mertem jobban belemerűlni,még a csókot is kerültem.Mindegyik pasiban fel véltem fedezni az exem negativ tulajdonságait,így még esélyt sem adtam a dolognak...Mindig vannak új jelentkezők,de kezdek félni,hogy már soha nem fogok találni egy normális palit,akivel neki lehetne vágni a életnek.
Már arra is gondoltam,hogy belemegyek egy éjszakásokba is,de attól félek,hogy érzelmileg abban is sérülnék...
Mit tegyek? hogy küzdjem le a félelmeimet?
Fél év még nagyon kevés idő, hogy elfelejts 4 évet.
Nyugodtan randizgass, találkozgass férfiakkal. Előbb- utóbb megtalálod a neked megfelelőt. :)
Nyilván benne is van hiba! Én ezt el is vállalom. De az ö hülyeségeinek nem én voltam az okozója!
De végül is mindegy,mert vége van :)
Hát randizgas alkalmizgas és buliz . Semikép ne halga szómuró számokat szorakoz inkáb ha tecik egy pasi irány az ágy. Ne hagy időt hogy gondolkoz az exeden. És erőltesd a csokot meg a tőbit . Énis sokat rágótam egy csajon én sokat depiztem nem volt életkedvem nagyon sok ideig tartot mire nem minden órára ara gondoltam hogy kinyirjam magam sok ideig tartot a depis számok csak még egy lapát volt rá.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!