Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok! Ti leveszitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok! Ti leveszitek a gyűrűtöket éjszakára?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 23:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem, csak akkor ha sportolni, úszni megyek. Mindig is gyűrűkkel-nyakláncokkal aludtam, ez a házasságkor sem változott.
2013. okt. 12. 12:33
 22/28 anonim ***** válasza:

Engem zavar itthon. Egy picivel nagyobb méret, mint az ujjam, így minden kézmosásnál, mosogatásnál csúszkál. Ha hazaérek leveszem, megvan a helye, másnap reggel onnan veszem fel.

A páromnál változó. Attól függ milyen napja van. Ha zavarja leveszi, ha nem, nem.

2013. okt. 12. 14:18
 23/28 Frigg ***** válasza:

Én is csak akkor vettem le, ha úszni mentem nyáron, vagy ha hajat mosok, fürdök. Máskor mindig rajtam van :) Férjem akkor veszi le, ha a munkában valamiért akadályozza.

23/N

2013. okt. 12. 14:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Amikor hazaérek átöltözöm kényelmes ruhába és leveszem az ékszereimet is. A karikagyűrűmet is, tehát itthon egyáltalán nem hordom.
2013. okt. 12. 18:11
 25/28 anonim ***** válasza:
nem, csak ha mondjuk wc-t súrolok, olyan vegyszereket használok, amik árthatnak neki, illetve ha tésztát gyúrok.
2013. okt. 12. 22:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Én a karikagyűrűt nem tudom levenni, így az mindig rajtam van (szoros). A többi gyűrűt fürdékor, mosogatárkor leveszem, de utána visszaveszem, így alváskor is. Karóra dettó.
2013. okt. 12. 23:03
 27/28 Tubarózsa ***** válasza:
Szia! Éjszakára nem veszem le, kb soha nem veszem le max. akkor ha tésztát gyúrok v ilyesmi. Üdv. 23N
2013. okt. 13. 12:06
 28/28 anonim ***** válasza:

Amióta az anyakönyvvezető előtt ráhúztuk egymás ujjára, azóta egyikünk se vette le, se a férjem, se én.

Először még a jegyben járáskor furcsa volt a 0-24 gyűrűviselet, és házasságkötés előtt előfordult, hogy néha levettem, de azóta nem. Mondjuk mi eljegyzéskor már egyből a jobb kézre húztuk nem a balra a kedvesem kérésére (neki a bal kezén van egy állandóan viselt gyűrű és azért) így volt időm megszokni :)

2013. okt. 14. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!