Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Ti leveszitek a gyűrűtöket éjszakára?
Engem zavar itthon. Egy picivel nagyobb méret, mint az ujjam, így minden kézmosásnál, mosogatásnál csúszkál. Ha hazaérek leveszem, megvan a helye, másnap reggel onnan veszem fel.
A páromnál változó. Attól függ milyen napja van. Ha zavarja leveszi, ha nem, nem.
Én is csak akkor vettem le, ha úszni mentem nyáron, vagy ha hajat mosok, fürdök. Máskor mindig rajtam van :) Férjem akkor veszi le, ha a munkában valamiért akadályozza.
23/N
Amióta az anyakönyvvezető előtt ráhúztuk egymás ujjára, azóta egyikünk se vette le, se a férjem, se én.
Először még a jegyben járáskor furcsa volt a 0-24 gyűrűviselet, és házasságkötés előtt előfordult, hogy néha levettem, de azóta nem. Mondjuk mi eljegyzéskor már egyből a jobb kézre húztuk nem a balra a kedvesem kérésére (neki a bal kezén van egy állandóan viselt gyűrű és azért) így volt időm megszokni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!