Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok! Ti leveszitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok! Ti leveszitek a gyűrűtöket éjszakára?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 23:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem.Akkor veszem le a gyűrűimet,ha tésztát gyúrok v. valami hasonló.
2013. okt. 11. 23:53
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Néha igen. Amikor akkorára puffad az ujjam estére, mint egy virsli, akkor mindenképpen.
2013. okt. 11. 23:55
 3/28 anonim válasza:
74%
Soha
2013. okt. 12. 00:02
 4/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Csak akkor veszem le, ha olyan munkát végzek, amivel sérülhet, és amikor olyat főzök/sütök, amit gyúrni kell.
2013. okt. 12. 00:17
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
Változó, de általában nem szoktam levenni. Ha gyúrok, akkor igen, mert anyósom már járt úgy, hogy belesütötte a hurkába a gyűrűjét. (Volt nagy sírás, de mekkora!) Szerencsére egy rokon, aki megtalálta a kóstolóban visszahozta, szóval fél év után meglett... De nem szeretnék így járni. Ha valami baja van a kezemnek, pl. feldagad, vagy kisebesedik a gyűrű környékén, akkor van, hogy néhány napra leveszem, de minden este nem szoktam.
2013. okt. 12. 00:25
 6/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak fürdèskor, mosogatàskor mert akkor könnyen lecsúszik
2013. okt. 12. 00:25
 7/28 anonim ***** válasza:
91%
A parom minden este leveszi,en sosem.36/N
2013. okt. 12. 00:30
 8/28 anonim ***** válasza:
77%

Természetesen. Minden ékszertől megszabadulok éjszakára.

Ha épp rajtam van napközben - mert nem hordom mindennap -, akkor is leveszem a fürdéshez, de egy kézmosáshoz is, tehát csak azért, hogy alvás közben is rajtam legyen, felesleges lenne felhúzkodni. Másnap reggel meg le kéne venni, ha épp nem hordom.

Munka közben zavarna, ha az ujjamon van, meg különben sem szeretem, mert ugye napközben is többször kezet mosunk, én meg utálom, ha alatta vizes, netán szappanos vizes marad a bőröm.

Csak ha pl. elmegyünk egy szabadidős programra, akár kettesben, akár csak én, akkor felhúzom, hogy ezzel is reprezentáljam, hogy összetartozunk, ill. hogy van férjem, ha épp egyedül megyek.

2013. okt. 12. 00:39
 9/28 anonim ***** válasza:
75%

Na meg a gyűrűnek sem tenne jót, nem irodai munkám van, szóval hamarabb megkopna, ha munka közben is az ujjamon lenne.

Ha meg csak a boltba szaladok el, azért nem húzom fel, hogy ott mutogassam.

2013. okt. 12. 00:41
 10/28 anonim ***** válasza:
77%
A karikagyűrűt nem, az mindig rajtam van. Több gyűrűm is van, amiket állandóan hordok. Hajmosáshoz szoktam őket csak levenni, valamiért olyankor zavarnak, vagy nagy ritkán ha tésztát gyúrok, bár gyúrni is évente 1-2 alkalommal szoktam, és akkor sem mindig jut eszembe előtte levenni őket, amikor meg már rajtam marad, mindegy. A jeggyűrűm elég nagy köves gyűrű, azt reggel szoktam felhúzni, amikor indulok el itthonról. Nyilván csak ha dolgozni megyek, vagy valamilyen programra, szóval amikor normálisan fel vagyok öltözve, ki vagyok sminkelve. Sima farmer-pólóhoz amíg a boltba elszaladok nem veszem fel. Egy héten 6 nap biztos hordom, van, hogy minden nap. A karika pedig non-stop.
2013. okt. 12. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!