Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Ti leveszitek a gyűrűtöket éjszakára?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 23:49
11/28 anonim válasza:
Párom ha hazaér leveszi.
Mostanság én is, volt ogy éjszaka arra kelltem, hogy fáj azbujjam, mert rosszul feküdtem, és a gyűrű elnyomta.
Mosogatáshoz,hajmlsáshoz l, gyantazához, gyúráshoz leveszem.
Éjjelre csak ha eszembejut
12/28 anonim válasza:
Én csak akkor veszem le, ha pepecselős konyhai munkát végzek, a férjem viszont rögtön, ahogy hazaér. Itthon idegesíti.
13/28 anonim válasza:
Nem. 4 gyűrűt hordok folyamatosan. Sem fürdéskor, sem alváskor, sem tésztagyúrásnál nem veszem le őket.
14/28 anonim válasza:
Igen. Éjszakára mindketten levesszük. Van hogy nyáron fel sem vesszük mert a höségtöl már reggel meg van dagadva az ujjam, meg az övé is. És ö munkába sem azzal jàr, mert olyan gépekkel dolgozik ahil elöírás a gyürümentessèg (meg nyaklán mentesség)a baleset elkerülése miatt. Volt munkatársa akinek a gyürüje meg a nyaklánca beakadt a gépbe. Következményt nem tészletezném.
17/28 anonim válasza:
soha, eszembe se jut. nem is jönne le:-D
18/28 anonim válasza:
Mi mindketten a párommal levesszük, mikor hazaérünk, és csak reggel vesszük fel, mikor indulunk el. Tulajdonképpen itthon egyáltalán nem hordjuk.
19/28 anonim válasza:
Alapból nem hordjuk itthon. A fene fogja főzés, fürdés, csirkegyilkolás miatt folyton le föl venni.
Csak akkor hordjuk, ha elmegyünk itthonról. Így nem kopik annyira.
A férjem munkába másikat vesz fel. )Azt amit eljegyzéskor kapott. Mert a karikagyűrűt már egyszer elhagyta, és félünk, hogy legközelebb már nem lesz olyan szerencsénk, hogy előkerül.
27/N
20/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy a nászéjszakán végig rajtunk volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!