Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan tulajdonságga a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan tulajdonságga a férjednek, amit nem szeretsz benne? Lehetséges azon a tulajdonságon változtatni?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, ahol szeretik egymást a felek, csak van valami, amit nem szeret a féjrében?

Az én féjrem pl. kiváló apa, nagyon szorgalmas a munkájában, itthon is segítget, szeret minket, közös érdeklődési kör, közös célok stb... De annyira kritikus mindennel szemben, hogy ettől megőszülők. Pl. miért itt a kanál, hogy miért oda tettem a kabátot, hogy hajtogatok, hogy vasalok, szerinte máshol lenne a helye a lisztnek stb. Szerintem nem vagyok hanyag, és azért idegesít ez, mert a házimunka javát egyedül csinálom két kisgyerek mellett, hulla vagyok estére, mégis mindig minde kész van és normálisan foglalkozom a gyerekkel is. Ezért annyira fel tudom húzni magam az ilyen típusú beszólásain, hogy azonnal veszekedésbe torkollik a vita.

Biztosan bennem is van hiba, de hogy lehetne elkerülni ezt a vitaforrást? Már többször beszéltünk róla, többször elhatároztuk , hogy ő nem kritizál én nem robbanok, de egyikünk sem tudja tartani. Van erre megoldás? Igazából az zavar, hogy tökre lényegtelen dolog miatt rondítjuk el a hétköznapokat, közben meg a nagy problémákat közösen , egyetértésben oldjuk meg, miért ilyenen kell "elcsúszni"?

2013. okt. 9. 08:48
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Kicsit korrigálnék azért: Nem mindig , minden áldott nap és mindenbe köt bele, hanem "csak" vannak ilyen napjai. És az a furi, hogy egyáltalán nem tökéletes rendet vár el s időnként be is segít. Vagyis nem rabszolgaként bánik velünk, mint ahogy néhány válaszoló gondolja. Szóval nem érdekli, ha épp nincs összehajtva a ruha, vagy nincs elmosogatva, vagy úszik a lakás. Azokba a dologba talál hibát, amik már készen vannak. Amikor neki kell valami, pl. egy fehér póló, télen. Nyilván alúra kerül , ergo összegyűrődik és akkor morog , hogy "begyűröm" a ruháját. Holott az anno, mondjuk 2 hónapja össze volt hajtva, csak hát ugye összegyűrődik a ki-be pakolástól. A liszt honléte akkor probléma, mikor ő süt, és neki nem ott áll kézre. Remélem értitek mire akarok kilyukadni?!

Mellékesen, ha ilyen napja van, akkor nemcsak engem tüntet ki a figyelmével, hanem a testvérét, keresztanyját, bárkit, aki a közelben van. De tény, amikor ilyen napja van, az nagyon rossz!!

Ezért hinném, hogy jó módszer lehet az elterelés, mert nem állandó jellegű problémáról van szó. A 3 évesem dackorszakában is az elterelés jött be, az sem történt miden nap. :-)

2013. okt. 9. 11:18
 22/29 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy pont az a baj, hogy idáig ráhagyták. Az egész családja elfogadta: Jaaj, hát tudjuk milyen. Amikor meg "esemény" van, akkor mindenki hallgat, legfeljebb a hátam mögött nekem mondják , hogy mekkora türelmem van. Én meg sosem hallgatok, hanem mindig mondom a magamét. S, mivel más nem mondja, szerintem azt gondolja, hogy a hiba az én készülékemben van. Szegény anyukája már nincs közöttünk, de ő biztosan helyre tenné a kisfiát, ha látná ilyenkor.
2013. okt. 9. 11:53
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is nagyon lassú.Mindig mindenhonnan elkesunk,mert ő ráér.Ha nathas akkor ő abba belehal mert nincs ereje még felkelni se,de ha haverja hívja hogy gyere focizni,akkor szinte egyik percről a másikra meggyógyul és elrohan.Persze ha haza jön folytatja a beteg pillanatait.Ja de a legdurvább ha együtt tv-zunk morog a tv-nek,beszél a színészeknek :) pedig csak 34éves.Olyankor arra gondolok mi lesz vele ha 70 éves lesz :)
2013. okt. 9. 13:27
 24/29 anonim ***** válasza:
Talán annyi, hogy hagyja, hogy az apja és mások kihasználják. Túl jó a szíve, tudom, hogy szülő, de sokszor segít és nem nagyon kap cserébe semmit. Nem áll ki magáért.
2013. okt. 9. 15:18
 25/29 Frigg ***** válasza:

Az én férjem elég pesszimista tud lenni, rögtön a legrosszabbat feltételezi, ha van egy (kritikus) helyzet. Valamint nagyon szeret túlozni, és kiszínezni a történteket. Bár ez a két tulajdonsága részben összefügg. Mindig baljós megérzései támadnak, amiből persze nem lesz semmi. Továbbá van egy féltékeny oldala is, ami nagyon ritkán jön elő, de nem tudom hova tenni, mert okot soha nem adtam rá.

23/N

2013. okt. 9. 15:23
 26/29 anonim ***** válasza:

Már tegnap elkezdtem ide válaszolni,csak aztán közbejött valami,na most visszakerestem.:) Én is mindig rávilágítok arra a kérdéseimnél,hogy azok válaszoljanak,akik szerelmesek,mert ez tényleg egy fontos tényező!:) Csak azok tudnak érdemben válaszolni ahol szeretet van.

Kérdező,tökéletesen meg tudlak érteni,azt hiszem tanácsot nem is tudok adni.Max annyit,hogy el kell fogadnod! Hisz 1-1 az állás.Te sem tudsz azzal mit tenni,hogy felrobbansz ilyenkor,ahogy szerintem Ő sem azzal,hogy belekezd.Nálunk is szokott lenni ilyen egyébként és sajnos ugyanúgy reagálom le,mint Te.Legközelebb ezt az elterelést kipróbálom.Csak szerintem ezzel az lesz a baj,hogy ekkor olyan idegállapotba kerülök,hogy nem fog eszembe jutni semmi!:D Előre találjak ki valamit akkor?:) Nemtudom....

Amúgy tudnám sorolgatni azon tulajdonságait,amit nem szeretek vagy amiben más vagyok,de már elfogadtam mindezzel együtt,sőt azokkal együtt szeretem (tehát még a "rossz" tulajdonságait is:)) úgyhogy azt hiszem felesleges is lenne sorolni.De van egy pár a fentiek közül is.Megváltoztatni nem lehet,el kell fogadni,tolerálni.

2013. okt. 10. 10:35
 27/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A lelkemnek most jól jött a válaszod! :-)
2013. okt. 10. 16:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Hú na ennek örülök!:) Bár nem tudom melyik része,de a lényeg,hogy jól jött!:)
2013. okt. 10. 19:10
 29/29 anonim ***** válasza:
Túl sokat beszél, mindenhol eltéved, még épületen belül is :), és állandóan késik.
2013. nov. 7. 02:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!