Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Nem szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem szeretném elveszíteni a férjemet! Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Imádjuk, szeretjük egymást, de amióta a kislányunk betöltötte az 1 évet azóta minden megritkult. Miután elalszik a pici, suttogva tudunk beszélgetni, hiszen minden neszre felkel. Van hogy tv-t se nézünk, hanem egyből alszunk. De altatás közben se beszélgetünk, mert akkor sosem aludna el. Ölelgetések, puszilgatások nagyon ritkán vannak. A párom úgy fogja fel ezt a dolgot, hogyha én nem mondom, vagy nem ölelem, akkor ő sem mondja hogy szeretlek és ő sem ölelget engem. Van, hogy úgy telnek el a napok, hogy nem öleljük meg egymást és nem pusziljuk meg egymást. Szüleimmel együtt élünk. Előttük eszemben sincs ölelgetni, puszilgatni. (alapból se vagyok az a nyáladzós fajta) Sehova nem járunk el pl vacsorázni, Mc Donald's, semmi egyéb apró kiruccanás nincs az életünkbe. Az életünket sajnos teljesen megkeseríti a férjem munkahelye. (Váltásról semmi esély nincs. Már hónapok óta önéletrajzokat adjuk be és küldjük el új munkahelyekre, de semmi válasz sehonnan.) Őt szinte lehetetlen felvidítani, mert mihelyst eljön a munkába indulás előtti nap, már agyilag ott van. Itthon a szüleimmel való kapcsolat se 100%-os. Beszélgetni a férjemmel, csak akkor tudunk nyugodtan, ha elmegyünk sétálni. Mert itthon mindent hallanak.

A kollégiumi időszak alatt (egy fősulira jártunk és egy koliba és szobába laktunk) élettel teli volt a kapcsolatunk. Öleltük, puszilgattuk egymást, nevettünk nagyokat, bohóckodtunk. De az utóbbi hónapokban semmi ilyen nincs. Imádom, szeretem, meghalnék a férjemért és ő is értem! Szerintetek mi lehet a gond? Milyen programot vezessünk be? Jelöljünk ki napokat, amikor ez a nap a nevetésről fog szólni, a másik nap az ölelgetésről stb stb.

2013. okt. 7. 19:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Az emeleten alapból másfél szobát alakítottunk ki. Tehát gyerekszoba van. Csak mi ezt konyhává akarjuk alakítani, mert csak huzavona lenne a közös főzésből. (Már több hónapja próbáljuk közösen a közös főzést, de nem jön össze) Ezért szeretnénk ide fentre egy külön kis konyhát, ahol azt főzök, amit akarok és senki nem szól bele, hogy mit és miért úgy teszem.
2013. okt. 8. 19:11
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem hallgatóznak a szüleim, csak ha nyitva az ablak suttogni kell, mert minden kihallik az udvarra. Ha lent vagyunk meg egyáltalán nem beszélgetünk, mert mindent hallanak.
2013. okt. 8. 19:16
 23/26 anonim ***** válasza:

Legyetek hálásak a szüleidnek, hogy ott élhettek. Szükségmegoldás, nyilván, ha sok pénzetek lenne, akkor már az első naptól kezdve külön kezdtétek volna a közös életetek felépítését.

Arra viszont törekedj, hogy önálló családként éljetek! Ne anyukád főzzön a férjedre, hanem te. És ne a szüleid döntsenek a dolgaitokban, hanem te és a férjed! Amennyi hátránya van az együttélésnek, van annyi előnye is: van kire bízni a gyermeket, ha kicsit kiruccannátok, esetleg bevásároltok, ügyet intéztek viszonzásképpen. De óriási tapintat, alkalmazkodóképesség kell mindenki részéről.S vita esetén te a férjed felé húzz - esetleg ezt meg is beszélheted a szüleiddel - , ne érezze, hogy ő itt kívülálló, összefogtok ellene. Inkább legyetek szűkösen most ott fent, de viszonylag önállóan. A boldogságot kis helyen is meg lehet teremteni:)Tehát alakítsatok ki egy kis konyhát, hogy a reggeli, vacsora intim környezetben teremtődjön meg, s a gyermek is szokja meg, hogy mi a család.

2013. okt. 9. 08:06
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak a pár jószívű válaszadónak, akik ténylegesen a kérdésre válaszoltak, nem pedig a gyerekvállalásomat fikázták le!
2013. okt. 9. 09:57
 25/26 anonim ***** válasza:

Elmeséled, mi a konfliktus a közös főzéssel? Hogy-hogy nem bírtátok megoldani?

Én még mindig ott látom a probléma kulcsát, hogy gyerekszoba kell, hogy kettesben tudjatok lenni.

2013. okt. 9. 11:01
 26/26 anonim válasza:
dugjatok sokat
2013. okt. 29. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!