Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza ebben az esetben?
a férj hajnali 2ig játszik a gépen
reggel lesz
a feleség és a gyerek felkel reggeli ez+az
persze a férj alszik mint a bunda
reggel 9kor a feleség nekiáll porszívózni (mert tiszta kosz/rendetlen a lakás) + egyéb dolgoknak(mosás főzés stb....)
a férj erre lebunkózza a feleséget és veszekszik vele
A porszívózás az egyetlen, ami zajt csinál, egy ebédet meg lehet főzni anélkül is, hogy zengene a ház.
Viszont ha a probléma rendszeres, le kéne ülni megbeszélni. Nem akkor, amikor a férj nyűgösen kel a porszívóra, amit te csak azért is bekapcsolsz, hogy megtorold a vélt vagy valós sérelmeidet! Keresni kell egy nyugodt helyzetet, és tisztázni, kinek miért rossz így, és hogyan lenne jobb. Magától nem oldódik meg, csak rosszabb lesz.
A megoldás valami kompromisszum lenne: ő vegyen le terheket a válladról, segítsen be néha a munkába (egy átlagos lakás porszívózása fél-egy óra, ennyit ő is kibír kétnaponta), te pedig cserébe hagyod aludni és kikapcsolódni, ha erre van igénye. Csak játszmákba és kicsinyes bosszúkba, veszekedésekbe ne menjetek bele, mert az apró félreértésből hamar párkapcsolati válsággá lehet duzzasztani az ügyet...
mivel a munkarendje eléggé összevissza van így ez hétköznap és hétvégén is gond
én ált hétvégén dolgozom - ha ö éppen nem - ezért is nem tudok akkor takarítani mint most hétvégén sem (mind a két nap 05:00-21:00 voltam el a munka miatt)
kelni mindig én kelek a gyerekhez
nekem nem lehet kicsit tovább aludni mert ö nem hajlandó felkelni és reggelit adni a gyerekeknek - és indítani suliba a nagyokat
próbáltam neki elmagyarázni h ha önszántából marad fent éjjel akkor azon nekem mit kellene tolerálni ?
persze ha otthon van akkor délben mindképpen lefekszik a kicsivel aludni
én nem hiszem el h egy embernek napi 12-14 óra alvás kellene ....
panel, a falak 5cm vastagak
minden áthallatszik a másik szobából
volt h esett az eső és nem mentünk le sétálni
a takarítást hagytam délutánra
főzés közben elesett a fedő (gyerek segített nekem :-) erre kiabálva rohant ki h ö nem hagyjuk aludni
majd 10 perc múlva újra meg a gyerekek nevettek
képes lenne kizavarni minket a esőbe hóba fagyba csak h ö aludhasson ....
és csönd legyen
13-nak
szerintem is függő
de ha elhívom kirándulni akkor hisztizik h túl lassan mennek minden fűszálat minek megnézni
ha nem hívom el akkor azért mert öt mindenből kihagyjuk
hiába csukom be az ajtót nála mikor alszik még képes a mosógép miatt is veszekedni velem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!