Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszan tartó házasságban élőknél elő-előfordul olykor a féltékenység?
Tisztelt nagytudásu fiatalúr. Itt a link hogy mi az egészséges féltékenység.Ha ez nincs meg a kapcsolat nem igazi.akkor nem érdekled a másikat.És csak egy megszokás van köztetek.
Olyan, hogy EGÉSZSÉGES féltékenység NINCS, csak néhány eszement takarózik ezzel!
Jobb lenne, ha máshol élnéd ki a veszekedési hajlamodat, itt senki sem kiváncsi rád.
a "primadonnawebmagazin" egyébként nagyon meggyőző forrás. :D Szóval ha engem nem zavar, hogy a párom másokkal beszélget, mert TUDOM és ÉRZEM, hogy engem szeret, és én vagyok neki a fontos, és ez fordítva is így van, akkor nem érdekeljük egymást?
Odem, te olyan bölcs vagy, kérlek oktass még! Látszik, hogy mindenkinek a kapcsolatát jobban ismered, mint az illetők maguk, ami azért becsülendő!
10 éve vagyunk együtt a férjemmel. De nem. Soha egyikünk sem féltékenykedik. Maximálisan bízunk önmagunkban és a másikban egyaránt.
Olyan, hogy egészséges féltékenység nincs. Össze keverik néhányan a dolgokat. A féltékenységnek távolról sincs köze semmiféle szeretethez, féltéshez stb...csak ahhoz, hogy birtokoljuk a másikat...ez pedig garantáltan nem egészséges.
"Össze keverik néhányan a dolgokat. A féltékenységnek távolról sincs köze semmiféle szeretethez, féltéshez stb...csak ahhoz, hogy birtokoljuk a másikat...ez pedig garantáltan nem egészséges."
Ezt próbálom magyarázni én is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!