Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megütöttem a férjemet? Vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a férjemet? Vélemény?

Figyelt kérdés

2 éve házasodtunk össze, ez volt eddig a 4. nagy veszekedésünk. Van egy visszatérő problémánk, amit próbálunk orvosolni de még nem nagyon megy.

Ezzel kapcsolatban feldühített a férjem, olyanniyra, h még életemben nem voltam olyan mérges senkire és semmire. Mérgem ötször belebokszoltam a vállába.

Azt mondta, h öt év alatt nem jött rá, h mennyire agresszív vagyok :/

Vélemények? Nem bántottam a párom, csak mérgemben cselekedtem, céljaim között nem szerepelt, h sérelmet okozzak neki. Ti voltatok hasonló szituációban? Mi volt az?

2013. szept. 28. 11:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%

"De ha a férj nyomott volna neki egy pofont, akkor már menne a hőbörgés, hogy szemét disznó. "

Az a baj ezzel, hogy a férj akkora pofont le tud neki nyomni, hogy a falhozcsapódik az egész nő. Ha a férj teszem azt meglökte volna vagy hasonló "enyhébb" fizikális módon adott volna hangot a dühének, az van kb. egy szinten szerintem egy női "vállbaboxolással".

Vannak indulatos és kevésbé indulatos emberek. Ha néha nagyon kiborul az ember, előfordul ilyesmi.

2013. szept. 28. 13:11
 22/28 anonim ***** válasza:
Én pofonig jutottam el, tovább nem is tudnék, 48 kilóval nem állnék le boxolni senkivel, elég mulatságos látvány lenne. A pofont azért kapta, mert olyan dolgot vágott a fejemhez, ami nagyon-nagyon sértő volt, gerinctelen volt ilyet mondania. Nem tartott miatta agresszív vadállatnak, később elismerte, hogy igazam volt, és bocsánatot kért azért, amit mondott.
2013. szept. 28. 13:17
 23/28 anonim ***** válasza:

egyszer nálam is bepróbálkozott az asszony...másnap reggel ébredt az ágyban és nem tudta hol van, majd elmeséltem neki mit csinált.

azóta normális....

2013. szept. 28. 13:52
 24/28 anonim ***** válasza:
50%

Ha férfi adott volna egy pofont itt üvöltenétek!

Tapasztaltam ilyet indulatos nőktől. Ütnek, rúgnak mérgükben. Ha csak elkapod a kezüket hogy fejezzék be már te vagy az agresszív állat. Kettős mérce, egy férfit lehet ütni, lehet kék-zöld. Az ilyen nőket kell azonnal elhagyni, minden erőszak nélkül.

2013. szept. 28. 14:45
 25/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem fordulhat elő más mint egy férfinél! Ha kés lesz a nő keze ügyében halálra fogja szúrni. Aki állat az állat marad. Az önuralom emberi. Az ilyen nőő a csecsemőjét is halálra rázhatja, vagy megverheti a gyerekét.
2013. szept. 28. 14:46
 26/28 anonim ***** válasza:
70%

Hogy lepontoztak az agresszív, állat módra viselkedő nők. :)

Nem verekszünk! Nem ütjük a férjünket/feleségünket! Nem rázzuk halálra a a csecsemőnket és nem verjük a gyerekeinket.

Hiába vagytok "gyenge nők" ez nem jelenti azt, hogy az emberi normák nem vonatkoznak rátok.

2013. szept. 28. 15:00
 27/28 anonim ***** válasza:
69%
nem bántom az asszonyt, de ha ilyen lenne, van egy ideillő szám...úgy kezdődik, bumm a fejbe...
2013. szept. 28. 15:20
 28/28 anonim ***** válasza:

Hát azért ez így elég egyoldalú információ. Leírhattad volna hogy miben dönt helyetted a férjed, illetve hogy miért mondta le a hétvégét, azért szerintem ez elég lényeges. Amúgy én férfi vagyok, nem ütném meg a barátnőm, de akkor ő se üssön meg engem.Felnőtt emberek vagyunk. Megtudjuk beszélni a dolgokat. Ha már lemondta akkor mondhattad volna neki hogy oké de akkor te elmész egy barátnőddel, és máris nincs veszekedés. Szóval szerintem egy nő se üssön meg egy férfit ha fordítva ezt elvárja.

Viszont próbáljátok meg megbeszélni hogy ez többször ne forduljon elő.

2013. szept. 28. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!